Shalina, mószt dárlingeszt +anya, szedd össze magad, nekem angoltanárNŐre van szükségem, nem szőnyegfoltra a becsületemen...egész éjcaka sikáltam, de a te tudásszinted mellett a lekintelikensebb súrolópor sem bírt veled !:(((.
Paulinka! Nem értem a célozgatást Bookshie-ra, hisz ő világosan megírta, hogy kolerás, attó meg ugye nem hullik csomókban az ember ujja, csak fosik mint a gép, meg kiszárad. Úgyhogy csak tőled kaphattam!, ártatlanságom & hűségem tehát a napnál is naposabb, remélem a sírba is együtt tesznek bennünket...tessék a bal fülemet már be is raktam a félkarod mellé. Na jó most sürgősen szaladnom kell a retyire...utána mekk iszom egy cseber vizet...
Na megint csak azt akartam közölni hogy már a tököm teli van az öszirozsás forradalommal meg az első világháborúval :)) Szal paulinnya ha sikerül a holnapi vizsgám töriből ennek örömére nem is tudom mit csinálok :)) Mondjuk berugok :))) Szal drukkolj.
Drága Paulinám és mindenki, bocsássatok meg ha most kevesebbet írok a lubba és esténként ritkábban jelentkezem be, de kb úgy alakulnak a dolgaim munkahelyemen, mint legutóbb Booskhie-nak (ha nem is az Internet miatt), és az állandó túlórázás meg monitorbámulás után otthon már nincs kedvem a PC-m búgását hallgatni :-(((.
a libertine
ps.: minden gyarmatosító amerikai egy f***, utálom őket!!!
Ahogy itt morfondírozok magamban, mi nem jut eszembe? Gyanús nekem ez a leprajárvány! Csak nem focisták terjesztik véletlenül? Pofám leszakad. (Na, ilyeneket én nem szoktam mondani, csak most véletlenül ide passzol.) Ha véletlenül túl sokszor szerepelne a véletlenül, az nem véletlen.
Uhrin Shalina
Ja, és:
Leesett az ujja? Cserélje le újra!
Valódi bőr pötyögő ujjak, műanyag talppal, közvetlenül a gyártótól, alkalmi áron!
Hívjon most!
1-800-CALL-ME
NINCS JEGYEM A STING KONCERTRE!!! NINCS IGAZSÁG A FÖLDÖN! MÁR MILYEN RÉGÓTA SZERETEM, EZ SENKIT NEM ÉRDEKEL??? JOGOM VAN LÁTNI ŐT!
IRGUMBURGUM (persze belül nem ezeket a szavakat mondogatom, de mégis, példát kell mutatni az ifjúságnak :)))
De jó, Sally, téged is látni? Persze az orrod vezetett, mi? A koktél illata...
Na várj, ha Bélával befejeztük a mai csöpögést, téged is megkínállak egy fincsi panccsal. Már ha van annyi türelmed...
Béla, szvítharteszt!
Hogy jól mondod-e?? Ha ilyeneket mondasz, azt csak jól mondhatod. Látod ott azt a foltot a szőnyegen? Na az én vagyok, csak teljesen elovadtam. Amíg valaki fel nem mos, képtelen vagyok tanítani...
Shalina the Melted Ice
na akkor érzékeny búcsút veszek mára, ugyan nem tudom kitől, magamtól max.
na legyetk jók, és hűségesek kedveseim!
csókollak és öllelek mindnyájótokat,
lina
ui:
különben is holnapra ki kell aludnom magam, hogy fitt legyek az iccakai randira....nem igaz, kedves?
(előzmények, a közérthetőség kedvéért: palika, jenci, karolin, marina a balatonnál töltik a hétvégét sátorban)
"Két sátorból a ruhák eltűntek, éppen Palika és Jenci sátrából. Csak a bikini maradt, ami rajtuk volt."
(és hozzá kell tenni, hogy a pénzüket és az ékszereiket szerncsére nem vitték el...micsoda gyermeki naivitás!)
:))))
na de azért ez a végkövetkeztetés se semmi:
"Karolin megkérte a papáját, hogy fotózza le őket. Az asztalhoz hívták a mamát is, hogy rajta legyen a képen. Utána a papa ült az asztalhoz és a mama fotózott. Így az asztalnál ültek valamennyien."
(de persze azt csak bc rich és én érthetjük igazán, mit is jelent a fotózás, na meg a videókamerára való rögzítés. hogy a csárdásról már ne is beszéljünk!!! szép, finom)
khm khm...éredekes egybeesés...a buksi is mintha fertőzne..... :)))
hé shawn!
hova a fenébe húztál köszönés nélkül???
ejnye....
old skool rulez! meg van még a menő adidas kabátod? te! emlékszel még hány csíkunk volt nekünk összesen? old skool adidas mackófölsők a legjobbak a világon, igaz, kicsim? de akkor is az enyém a legeslegjobb!!!!
Én ám még mingig itt csücsülök a franciahokedlin, várom, hogy kezdődjön a szintfelmérő óra! Hűs már az ale is a fridzsóban, alig várja, hogy jól alánk fessen...szal ne légy tesze-tosza, nem vágyom másra csak a nyelvleckédre...paulina most neked tolerancia-óra!...páratlan egy pair work lesz ez, meglátod..ugye ma mi is rendhagyók leszünk?
Látod Libi, ez az élet alapvető igazságtalansága! Itt van ez az Uhrin Művész Úr, szól egy-két marhaságot és paulina máris nyomul rá. Te meg, éjjel-nappal hordod nekünk össze a zöldségeket, oszt még mindig csak a fantazmagóriáknál tartasz!
Paulinka, ma egész nap nem tudtam hozzászólni, nehogy elcsesszem az 1500.-adat! De titkon azé, csak igy a négy fal között, imádtalak :-))) (eszt 90 fokkal el kell forgatni ! ...nem, nem a monitort...csak úgy képzeletben!)
köszönjétek bc-nek, én is irogatok még idézeteket...de az egész könyveket begépelhetném tulajdonképpen....
A római táncmulatság c. kötet indítása:
"Sándor, Palika nevelőapja.
Licike, Sámdor barátnője."
azt hiszem így senki nem képes ugrlni az idősíkok között, és ez csak egy gyenge példa. na meg a személyek váltogatása. végig harmadik személyben szól, de van a könyvben vagy másfél oldal, ahol bizonyára úgy beleéte magát benő bá, hogy átváltott e/1-be. aztán persze minden átmenet nélkül vissza a 3. személyhez.....
"A magnó csárdásokat játszott, a hangulat kitűnő.
Magyarnótákat énekeltek szalagról, kiváló művészek."
na most enrikétől idézek:
ól i nííídd iz tö ritöm divájn, loszt indö mjúzik jor hárt vill bii májn............uuuuuuuuuu...can ju fíl tö ritöm börning......
ezt a hangot!!! :))))))))
most nem azért, de ehhez képest uhrin egy isten!
(mihez képest nem?)
na keresek még jó kis uhrinizmusokat!
upszájdiditögen.....ájm nát det inoszent!
(de ezt persze mindenki tudja rólam :)))
na jó, most egy kicsit megbotránkoztatlak...az előbb spájsz görszt hallgattam, és táncoltam hozzá!!! :))).....na de most már áttértem beastie boysra......húúúúúúúúúúúúúúúúúú! erről jut eszembe!
valakinél már évek óta ott rohad a beastie boys kazim, az ill communication, ha jól sejtem...khm khm....
nem hiszem , hogy az én vörös foltjaimon segítene a vörösbor, csak még vörösebb lenne, ezért nem iszok most bort....
(bc! jól megy már, nem? háromszor ugyanaz egy mondatban, az nem rossz, igaz?´´
Hát, ha neked leprád van, nekem biz kolerám! Mint aztat "otthon" ecseteltem, ma délbe hazajöttem, mer aszittem, megpusztulok, olyan szarul voltam... Asztán ittam egy kis vörösbort és mingyá jobb lett a világ...
A bélát csókoltatom, de én télleg lemondtam róla, ha lesz is a héten új gépem, nem fogok vele csettelni, mer 1. asse tudom, hogy kell, 2. csak zavarognék. Remélem, azér félállásban Libi, no meg Evilke megvigasztal...
Sally meg ne bőgjön, az ég reszelmére! Illegesse magát kicsinykét a bisztonsági fickók előtt és tutira beengedik ingyér! Csak vigyázzon, hogy előtte ne akarják lecsekkolni egy félreeső zugban, mer akkor gáz lesz!