Keresés

Részletes keresés

starline Creative Commons License 2012.06.22 0 0 333

Szia!

A tévém típusa Sony KDL-40EX721-es. Az első indításkor az alábbi két hibaüzenetet kaptam, majd utána jelent meg a távirányító, és kiválasztottam, hogy melyik számítógépről fogom irányítani. Ezek után nem tudtam használni, de megnéztem a leírást, hogy a program Windows XP-n működik. Utána átállítottam a program kompatibilitását, de még akkor is a két hibaüzenetet küldete, és nem működött. Ezek után jöttem rá, hogy ki kell választani a tv típusát. Amikor ezt megtettem már működött a távirányító, viszont a szövegbevitel nem ment. Újból indítottam a programot, hogy újra megpróbálja, és akkor vettem észre cirka 6 méterről, hogy a Sony Bravia feltett egy kérdést, de mire felfedeztem már le is telt az idő, hogy kattintsak, ez lett volna a regisztrációs kérdés. Sajnos ezek után el kellett rohannom dolgozni, nem tudtam újra megpróbálni. Most sem vagyok még otthon, de este mindenképpen kipróbálom. A kérdésedre válaszolva a program indulásakor nem kérdezte meg a tévé típusát, másodszorra is be kellett állítanom. A mi tévénk távirányítója egy picit eltér a programban lévőtől, de amelyik gombot kipróbáltam az működött, még a szövegbevitel is elindult, beírtam a szöveget, de az elküldés után nem történt semmi. Minden esetre nagyon-nagyon tetszik a program. Ha este megnéztem, akkor mindenképpen leírom a tapasztalataimat. Még egyszer köszönöm! Szia!

Előzmény: zbacsko (332)
zbacsko Creative Commons License 2012.06.22 0 0 332

Szia!

Örülök, hogy működik, és szívesen :)

Annyit kérdeznék, hogy az első indításkor nem kaptad meg azt a dialógus ablakot, ahol ki kell választani a TV-t ? Ezt elsőre fel kéne kínálnia...

Valamint érdeklődnék, hogy a program feldobta-e a TV-re első indításkor a regisztrációs kérést ? És hogy ezután a szövegküldés működött-e ?

Végül a TV-d típusát elárulnád? Az enyém KDL-40EX520 és azon minden flottul működik.  

starline Creative Commons License 2012.06.22 0 0 331

Most már megy! A program ablakon jobb klikk helyi menüvel kiválasztottam a tévét, és így már jó! :) Most már tesztelgetem. Nagyon - nagyon köszönöm! :)

Előzmény: starline (330)
starline Creative Commons License 2012.06.22 0 0 330

Nekem hibaüzenetet küld: Cannot initialize IRCC service! Cannot get Sony X_CERS URL! A gépemen windows 7 van, de a programot windows XP-s kompatibilitási módban futattam. Mi lehet a hiba? Válaszodat előre is köszönöm!

Előzmény: zbacsko (329)
zbacsko Creative Commons License 2012.06.22 0 0 329

Sziasztok!

Ha van kedvetek, próbáljátok ki ezt a kis programot. Minden visszajelzésnek örülök, ugyanis nem tudtam alaposan minden körülmények között tesztelni (csak egy TV-m van).

Csak angol nyelvű readme-t írtam hozzá, ha valakinek problémája van a kezelésével, jelezze.

Sony Vitrual Remote:

http://falco1.heliohost.org/sony_virtual_remote.zip

starline Creative Commons License 2012.06.14 0 0 328

Kedves Mindenki! Sony Bravia tulajdonosoktól kérdezem, hogy a 3D-s Bravia internetes videók esetében nem tapasztaltátok-e, hogy javult a kép minősége és csökkent az áthallás mértéke a legutolsó firmware frissítés óta? A válaszokat előre is köszönöm! Üdv!

raww Creative Commons License 2012.05.17 0 0 327

Hello!

Nem a méret a gond, hanem hogy táp nélkül van. Kötöttünk már rá 2 TB-osat is és vitte, ha külön tápja van. Még egy lehetőség esetleg: láttam már olyan kábelt aminek két usb van a végén, és így mindkét csatlakozóba be lehet dugni, dupla tápot kap. Ilyennel működhet, ki kéne próbálni.

Raww

Előzmény: Jani85 (326)
Jani85 Creative Commons License 2012.05.17 0 0 326

Köszönöm mindenkinek, 500Gb-os Lg-m van, mindegyik Tv-ken működött eddig:(

Kellene vennem a felvételhez valamit, mekkorát vegyek illetve mekkorát bírhat el táp nélkül?

köszi

Jani

Róka69 Creative Commons License 2012.05.16 0 0 325

Nagyon rövid a kábelem, de nem hajtja meg, elsem indul, a DVD meghajtja, de csak a röviddel.

Előzmény: raww (324)
raww Creative Commons License 2012.05.16 0 0 324

Hello!

Gyári adatok szerint csak olyan külső merevlemezzel működik, amelyiknek külön tápja van. Ami usb-n kapja a tápot, azzal nem, csak ha nagyon rövid a kábel.

Raww

Előzmény: Jani85 (322)
Róka69 Creative Commons License 2012.05.16 0 0 323

Nem ad annyi tápot a vincsinek meghajtsa:-(((((

Nekem se ismeri fel, és csak 500GB ...sajnos de ez van.

Beteszel egy kis pendrivet és menni fog.

Előzmény: Jani85 (322)
Jani85 Creative Commons License 2012.05.16 0 0 322

Sziasztok!

Sony 40ex650 -es tévém nem ismeri fel a "usb-s külső merevlemezemet" sem a képeket, sem a divx filmeket:(

Mi lehet a baj?

Előre is köszönöm a válaszokat,

üdv.

Jani

raww Creative Commons License 2012.05.08 0 0 321

Hello!

Szerintem nem érdemes kétes eredetűt megrendelni interneten, mert ráfizetés lehet a vége. Én a helyedben örülnék hogy a szervíz még tud ilyet szerezni, esetleg másik szervízben érdemes még megkérdezni, hátha valakinél ottragadt egy és olcsóbban berakná. Ha nagyon húzós az ár, akkor lehet hogy új tv-t kéne nézni.

Raww

Előzmény: repman (319)
taxxilaci Creative Commons License 2012.05.07 0 0 320

Szia Raww!

A köszi az infót megnyugtattál :-)

A könyvjelző 5 oldalt tesz félre, de csak azt, amit mi irtunk be..

A kezdőoldal... sajnos marad a sony..... megértem.. Ők dolgoztak érte :-)

Szevasztok!

repman Creative Commons License 2012.05.07 0 0 319

Sziasztok.A tv-ben a szerelő szerint tönkrement az alaplap,kérdésem a következő lenne.Honnan lehetne beszerezni olcsón egyet????A szervíz elég húzós árban kínál.Tip  kdl40z5500

raww Creative Commons License 2012.05.06 0 0 318

Hello!

Valóban nincs ilyen menüpont, csak az utoljára nézett oldalt hozta be. Talán a könyvjelzőknél érdemes próbálkozni, hátha azok közül lehet választani, de még az is lehet hogy egy Sony tv-nél fixen a Sony a kezdőoldal.

Raww

Előzmény: taxxilaci (315)
raww Creative Commons License 2012.05.02 0 0 317

Hello!

Pénteken találkozok ilyen tv-vel, megnézem neked pontosan.

Raww

merQree Creative Commons License 2012.05.02 0 0 316

Szerintem a távirányítón :)

Legalábbis nekem van olyan gomb is, hogy "Options" ;)

taxxilaci Creative Commons License 2012.05.01 0 0 315

Kedves raww!

Azt értem, hogy opciók!.... na, de Hol???  :-)

A böngészők beállításánál nem találtam, a könyvjezőknél sem :-(

Talán szájbarágósan?... lehetne? :-))

Előzmény: raww (314)
raww Creative Commons License 2012.04.26 0 0 314

Hello!

Persze hogy lehet, az opciókban találod.

Raww

Előzmény: taxxilaci (313)
taxxilaci Creative Commons License 2012.04.26 0 0 313

Szevasztok!

KDL 40CX520 esetében van lehetőség arra, hogy az internet használatánál a kezdőoldalt meg lehessen változtatni?

Automatikusan a "Sony" oldalát nyomja :-( ... jó lenne ha az Én kedven oldalammal jelentkezne be :-)

starline Creative Commons License 2012.04.15 0 0 312

Köszönöm, hogy válaszoltál :) Szép napot!

Előzmény: Róka69 (311)
Róka69 Creative Commons License 2012.04.15 0 0 311

Nekem még nincs böngésző a tv..ben, de amit beírtam eddig lejátszotta, annyira en értek a formátumokhoz, bocs, majd jön valaki okosabb és elmonja, sajnos nem tudom,  - igen arra a regre gondoltam, de ha megmaradt akkor jó....a tv..t elég egyszer regelni..

Előzmény: starline (310)
starline Creative Commons License 2012.04.14 0 0 310

Pontosabban mire gondoltál a beregisztrálásnál? (youtube-ra? vagy a televíziót kell újra?). A youtube fiókomba belépve maradtam a frissítés után, a kedvenceim is megmaradtak. A tévén eredetileg kétféle youtube lehetőség van. A Bravia internetes alkalmazásainál, csak itt sajnos sokszor nem az előadó eredeti videoklippje van fent, gyakran gyengébb minőségűek a feltett számok. Az internetböngészőn keresztül, ha felmegyek a youtubra, és rákeresek egy előadóra, akkor a vevos videoklippeknél azt írja ki, hogy nem találja az adott videot. Ha számítógépről megyek fel, akkor természetesen lejátszható. Amikor a televíziót megvettük még decemberben, akkor sem működött a dolog, de utána az egyik frissítésnél, már tudta játszani. Most ismét nem, de minden más videót lejátszik. Olyan mintha ezeknek a videoknak a lejátszását letiltották volna, vagy lehet, hogy a tévé szoftvere nem tudja kezelni őket(?).  Lehet, hogy egy újabb firmware frissítés megoldja, vagy neked lejátsza ezeket a videókat? (Pl. PitbullVEVO, LadyGagaVEVO, stb. ?) Köszönöm a válaszodat! 

Előzmény: Róka69 (309)
Róka69 Creative Commons License 2012.04.14 0 0 309

A frissités után, újra beregisztráltál...felhasználó név/jelszó?...ha igen nem tudok segíteni, ...mert nincs más 5letem:-((

Előzmény: starline (308)
starline Creative Commons License 2012.04.14 0 0 308

Sony Bravia KDL-EX721-es televíziónk van, és eddig az internetböngészőben a youtube honlapján meg tudtam nézni a vevo videoklippjeit, most viszont, amióta frissített a televízió nem elérhetőek ezek a videók. Másnál is meg van ez a probléma, vagy csak nálunk van valami gond? 

Róka69 Creative Commons License 2012.04.12 0 0 307

:-)) -Sok öerömöt vele.. :-)

Előzmény: taxxilaci (306)
taxxilaci Creative Commons License 2012.04.12 0 0 306

Köszi az ötletet Róka :-)

Gyári beállitás vissza és minden jó lett ...

Mégegyszer köszi!!!!

Róka69 Creative Commons License 2012.04.11 0 0 305

Nem tudom, lehet valahol van, nem néztem végig:-))

Remélem sikerrel jártál:-)))

Előzmény: taxxilaci (304)
taxxilaci Creative Commons License 2012.04.10 0 0 304

Köszi Róka69!! :-)

Hát ..persze..gyári beállítás vissza :-)

De, ugye a guglin nem lehet találni ehhez a tipushoz ötleteket? :-)

Mégegyszer köszi!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!