A tévém típusa Sony KDL-40EX721-es. Az első indításkor az alábbi két hibaüzenetet kaptam, majd utána jelent meg a távirányító, és kiválasztottam, hogy melyik számítógépről fogom irányítani. Ezek után nem tudtam használni, de megnéztem a leírást, hogy a program Windows XP-n működik. Utána átállítottam a program kompatibilitását, de még akkor is a két hibaüzenetet küldete, és nem működött. Ezek után jöttem rá, hogy ki kell választani a tv típusát. Amikor ezt megtettem már működött a távirányító, viszont a szövegbevitel nem ment. Újból indítottam a programot, hogy újra megpróbálja, és akkor vettem észre cirka 6 méterről, hogy a Sony Bravia feltett egy kérdést, de mire felfedeztem már le is telt az idő, hogy kattintsak, ez lett volna a regisztrációs kérdés. Sajnos ezek után el kellett rohannom dolgozni, nem tudtam újra megpróbálni. Most sem vagyok még otthon, de este mindenképpen kipróbálom. A kérdésedre válaszolva a program indulásakor nem kérdezte meg a tévé típusát, másodszorra is be kellett állítanom. A mi tévénk távirányítója egy picit eltér a programban lévőtől, de amelyik gombot kipróbáltam az működött, még a szövegbevitel is elindult, beírtam a szöveget, de az elküldés után nem történt semmi. Minden esetre nagyon-nagyon tetszik a program. Ha este megnéztem, akkor mindenképpen leírom a tapasztalataimat. Még egyszer köszönöm! Szia!
Most már megy! A program ablakon jobb klikk helyi menüvel kiválasztottam a tévét, és így már jó! :) Most már tesztelgetem. Nagyon - nagyon köszönöm! :)
Nekem hibaüzenetet küld: Cannot initialize IRCC service! Cannot get Sony X_CERS URL! A gépemen windows 7 van, de a programot windows XP-s kompatibilitási módban futattam. Mi lehet a hiba? Válaszodat előre is köszönöm!
Ha van kedvetek, próbáljátok ki ezt a kis programot. Minden visszajelzésnek örülök, ugyanis nem tudtam alaposan minden körülmények között tesztelni (csak egy TV-m van).
Csak angol nyelvű readme-t írtam hozzá, ha valakinek problémája van a kezelésével, jelezze.
Kedves Mindenki! Sony Bravia tulajdonosoktól kérdezem, hogy a 3D-s Bravia internetes videók esetében nem tapasztaltátok-e, hogy javult a kép minősége és csökkent az áthallás mértéke a legutolsó firmware frissítés óta? A válaszokat előre is köszönöm! Üdv!
Nem a méret a gond, hanem hogy táp nélkül van. Kötöttünk már rá 2 TB-osat is és vitte, ha külön tápja van. Még egy lehetőség esetleg: láttam már olyan kábelt aminek két usb van a végén, és így mindkét csatlakozóba be lehet dugni, dupla tápot kap. Ilyennel működhet, ki kéne próbálni.
Gyári adatok szerint csak olyan külső merevlemezzel működik, amelyiknek külön tápja van. Ami usb-n kapja a tápot, azzal nem, csak ha nagyon rövid a kábel.
Szerintem nem érdemes kétes eredetűt megrendelni interneten, mert ráfizetés lehet a vége. Én a helyedben örülnék hogy a szervíz még tud ilyet szerezni, esetleg másik szervízben érdemes még megkérdezni, hátha valakinél ottragadt egy és olcsóbban berakná. Ha nagyon húzós az ár, akkor lehet hogy új tv-t kéne nézni.
Sziasztok.A tv-ben a szerelő szerint tönkrement az alaplap,kérdésem a következő lenne.Honnan lehetne beszerezni olcsón egyet????A szervíz elég húzós árban kínál.Tip kdl40z5500
Valóban nincs ilyen menüpont, csak az utoljára nézett oldalt hozta be. Talán a könyvjelzőknél érdemes próbálkozni, hátha azok közül lehet választani, de még az is lehet hogy egy Sony tv-nél fixen a Sony a kezdőoldal.
Nekem még nincs böngésző a tv..ben, de amit beírtam eddig lejátszotta, annyira en értek a formátumokhoz, bocs, majd jön valaki okosabb és elmonja, sajnos nem tudom, - igen arra a regre gondoltam, de ha megmaradt akkor jó....a tv..t elég egyszer regelni..
Pontosabban mire gondoltál a beregisztrálásnál? (youtube-ra? vagy a televíziót kell újra?). A youtube fiókomba belépve maradtam a frissítés után, a kedvenceim is megmaradtak. A tévén eredetileg kétféle youtube lehetőség van. A Bravia internetes alkalmazásainál, csak itt sajnos sokszor nem az előadó eredeti videoklippje van fent, gyakran gyengébb minőségűek a feltett számok. Az internetböngészőn keresztül, ha felmegyek a youtubra, és rákeresek egy előadóra, akkor a vevos videoklippeknél azt írja ki, hogy nem találja az adott videot. Ha számítógépről megyek fel, akkor természetesen lejátszható. Amikor a televíziót megvettük még decemberben, akkor sem működött a dolog, de utána az egyik frissítésnél, már tudta játszani. Most ismét nem, de minden más videót lejátszik. Olyan mintha ezeknek a videoknak a lejátszását letiltották volna, vagy lehet, hogy a tévé szoftvere nem tudja kezelni őket(?). Lehet, hogy egy újabb firmware frissítés megoldja, vagy neked lejátsza ezeket a videókat? (Pl. PitbullVEVO, LadyGagaVEVO, stb. ?) Köszönöm a válaszodat!
Sony Bravia KDL-EX721-es televíziónk van, és eddig az internetböngészőben a youtube honlapján meg tudtam nézni a vevo videoklippjeit, most viszont, amióta frissített a televízió nem elérhetőek ezek a videók. Másnál is meg van ez a probléma, vagy csak nálunk van valami gond?