- Üdvözöllek benneteket, én is szeretnék jelentkezni ill. beregisztrálni hozzátok - hogy a klub tagjai (hivatásos fotósok segítségével is) által további lehetőségem legyen bővíteni az eddigi tudásomat. Ugyan próbáltam már régebben is belépni, de eddig nem volt rá lehetőségem - gondoltam, megpróbálom újra.
- Megtiszteltetésnek venném, ha én is aktív tagja lehetek ennek a csapanak.
ha ez a hivatalos út, akkor jelentkeznék. fotós múltamra nem emlékszem, fotós jövőm erősen bizonytalan, a jelene meg mindig csak egy végtelenül rövid pillanat.
Üdvözletem Kiss János vagyok imádom a természetet mint járni mint fotózni 2 gyermek boldog apukája .Fotózni 4 éve kezdtem egy fujifilm s5800 amit sikerült tavaly lecserélnem egy canon vázra és természetesen ehhez való obikra most sikerült vennem egy normális obit illetve folyamatosan egészítem ki a felszerelésemet ahogy az anyagiam engedik .Természetesen nem egy profi fotós vagyok de nem is az a szándékom majd csak egyszer kifejlődik a cserebogár .Bármi kérdés van szívesen válaszolok köszönöm a lehetőséget hogy ehhez a zárt társasághoz tartozhatok és ilyen mesterektől tanulhatok akik igen is számítanak nekem !!!!!
Szeretnék jelenetkezni, Minarik Mester ajánlásával.
Magamról: 59 éves vagyok, Exakta V1000, Asahi Pentax, Nikon F1....Nikon D3 és a rollfilmesek. Szeretem a lomokat is. Hivatásszerűen fogllakozom a fényképezéssel és a képfeldolgozással. A fényképezésben sem a divat sem pedig pénzkeresés nem inspirál. Pár fotósoldalon megfordultam már, számomra a képek és a bennük rejlő gondolatok és üzenetek a fontosak, ezt keresem minden képben, szerintem ennek tudatos megfogalmazása jellemzi az igazi tehetséget, nem pedig egy alkalmazott technika ismerete.
Én is jelentkeznék, bár még nem tudom, hogy hova (illetve inkább hogy mire?!). Valaki majdcsak elmagyarázza nekem, hogy miféle gittegylet/holtköltők társasága vagy micsoda alakult :) Nosza, ugrok.
Kénytelen vagyok újból jelentkezni, mert előző nickem (vadmurok) új gép miatt elveszett az éterben (nem tudtam új jelszót szerezni), ezért új nickemmel (vadmurok.) kérek egy új tagságot, és a régit töröljétek, ha kell.