hát mivel jobboldali emberkék zavarják meg a másik ünnepségét...igen...tőlük...(azoktól nem kell, akik nem füttyögni meg hepajkodni mennem ki az utcára...)
nem is értem, hogy a nagy nemzeti emberek, miért pont a nemzeti ünnepen nem bírnak tisztességesen viselkedni? pedig akkor tényleg nemzetinek kellene lenni...valahogy ez nemsikerül nekik...
"egy magyar anya büszke lehet fiára, aki a saját bajainak okozóit védi?"
szerintem a saját bajainak okozója az ember maga...,de ezt mondjuk elég nehéz belátni..sokkal könnyebb ráfogni azt valaki másra...aztán őt gyűlölni a saját szerencsétlenségünkért...
"büszke vagyok rád kisfiam, hogy, szétvered azokaz akik édesanyád és a te hosszabb távú érdekeiért harcolnak...."
ezek a nagy"harcosok" még egyszer sem kérdeztek meg engem, hogy nekem mi lenne a jobb...
hagyd ezt a szar forradalmár dumát...vagy ha tényleg csinálod a hepajt, ne sírjál ha pofánkúrnak...ennyi...
A fidesz nem ünnepelni szeretne, hanem Orbánt szeretné ünnepelni.
- Vagy azt, hogy megbukik a kormány. - Vagy azt, hogy győztek az igenek és bukjon meg a kormány, mert íme a népakarat blablabla. - Vagy azt, hogy nem győztek az igenek, és emiatt csaltak mert az emberek meg vannak félelmlítve pedig a közvéleménykutatások blablabla, ergo mondjon le a kormány. - Ha egyik se jön be, akkor azt, hogy nincsen szabadság, hiszen nem mond le Gyurcsány, mondjon le a kormány, mert vesztébe rohan a hon blablabla.
"Március 15-én a Fidesz gondolom ünnepelni szeretne, ha a rendőrök könnygázzal és gumilövedékkel szét nem verik a népet."
Én is remélem és kívánom, hogy méltóságteljes szép ünnepük legyen.
És nem is gondolom, hogy lesz akadálya, ha legalább úgy megszervezik a randalírozók távoltartását, mint 2007 okt. 23.-án (bár a Demeter ott is remekelt. Még rímel is).
Gondolom a nem Fideszesek is ünnepelni szeretnének és nem ordibáló hülyéket hallgatni.
Végül is borzasztóan egyszerű a dolog: ünnepelni kell és nem balhézni.