javaslatot tennék, hogy a jövőben szerezzünk egy fergeteges lub-táncpartit valami jó kis szórakozóhelyen! na mit sazóltok.....persze lehet, hogy csak az én lábamaban van bugi?
gondolom....
mostanában azt vettem észre, hogy a lub színvonala kezd visszaesni...kedveseim, kéne valamit tenni az ügy érdekében! mondjuk ha nem mindenki fél sorokat vetne ide kétnaponta/hetente, akkor egész jó lenne!
ugye milyen jó ötleteim vannak???
:)))
történet: az emberek fel vannak háborodva, hogy a dobozokban törött tojások vannak, a baromfik gyűlést tartanak.
és akkor a legjobb hozzászólások:
kotkoda: "Mi, szegény tyúkok képesek vagyunk kétsárgájú tojásokat tojni, hogy a népgazdaság színvonalát emeljük, és a jelenlegi életszínvonalat fenntartsuk. felelőtlen emberek meg összetörik a tojásainkat. Azt meg csak mi tudjuk, tyúkok, hogy mennyit szenvedünk, mire kinyomjunk egy-egy kétsárgájú tojást...."
kukori rózsás tarajú:"felkérem kakastársaimat, hogy az elhangzott kérdést bizonyos keménységgel kezeljék.(....) nekünk kakasoknak arra kell törekednünk, hogy minden rést betömjünk és befolyást gyakoroljunk egymásra.(...) ezért igyekezzünk tyúktársainkra mély benyomást gyakorolni, hogy mellettük állunk...itt nincs helye a mellékukorékolásnak. Ha megfelelő befolyással hatunk tyúktársainkra, bizonyosan megszűnnek a havonta előforduló bajok, és megszületik az eredmény."
Csula kukori: "okvetlen fontosnak tartom megemlíteni, hogy tyúktársaink direkt szeretik a kemény feladatokat. Hiszen ők maguk állítják fel azzal, hogy tojást tojnak."
( a történetben végül arra jutnak, hogy az emberek hülyék, mert nagy és kicsi dobozokat kellene gyártani: nayg tojást a nagy dobozba, kis tojást a kis dobozba, és énekelnek....)
nem tudom, lehet hogy nekem túl perverz a fantáziám, de azért ez igencsak "pikánsra" sikeredet.....:)))
azt hiszem még nem jelentettem be mindenkinek, hogy paulina okos, mert a szakvizsgája ötös lett, tehát már félig marketing- és reklámügyintéző vagyok....:)
ha ma esni fog, akkor utána még negyven napig? na ne már!!!
bc rich, kedves új barátunknak köszönhetően, még egy két idézettel megajándékozlak titeket....mert mi is nagyon szeretjük benő bácsi morbid, illetve frivol humorát is!:))
"A nagybácsi hosszú várakozás után levelet kapott a hatóságoktól, hogy a törvénytelen gyermeke meghalt a vietnámi háborúban, hozzátartozója nincs. Nagyon megörült a nagybácsi, így a házát értékesítheti."
"Marina és Karolin úgy érzik, hogy komoly kapcsolat jön létre Palika és Jenci között."
"Két sátorból a ruhák eltűntek, éppen Palika és Jenci sátrából. Csak a bikini maradt, ami rajtuk volt."
(ezt mintha már én is írtam volna....)
Licike lakásán: "Az asztal alatt az éjjeli tele, a tetején egy fehér valami úszkált..."
shawn!
1. nem vagyok gazsi
2. már volt akkor is, te hülye! és a kabátomon ha két csík volt, akkor is 28, mert úgy számoltam!!!
újabb nap, újabb szórakoztató uhrinizmusok:
Idézet az Elnézést kérek, ez KABARÉ című alkotásokból. Ebben a műben jelenetek találhatók, meg a dalszövegek, illetve versek, amiket bence bácsi énekel is, satöbbi...
Nyitány "Véget ért a falusi látogatásom. A rokonok megpakoltak mindenféle finomsággal, elindultam az állomásra, hogy megyek a fővárosba, Budapestre. Tehát haza. A nagy csomagokat a sínek közé letettem, ahol majd a vonat megáll, abba a kocsiba szállok fel. Amint a vonat beérkezett az állomásra, leszállt egy asszony, és a férj elkezdte a gyermekeket adogatni a vonatkocsiból az asszonynak. Már hat gyermeket leadott a férj, ideges voltam, hogy lemaradok a vonatról, megkérdeztem a hölgyet, ill. a parasztasszonyt: -vannak még? -vannak! -nem acskóba izélünk mink, mint maguk! - No, ezt jól megkaptam..."
A fiam kiköpött én vagyok A szerzői instrukció a következő: "Szín: Pikula főmérnök lakása. Ötvenévesek."
Szereplők: Pikula Tóbiás, Izolda, Nagymama, Nellike. Történet: Tóbiás bácsinak és Izoldának(anyuci) nincs gyerekük, de a főmérnök gondoskodott róla, Nellike, aki még csak 25 éves, második gyermekét várja tőle. Ezért Nellikének építenek egy házat, és egy éves korukig ő nevelik a kölköket, utána Pilkuláék a nevükre veszik őket....rettentő nagy az öröm.....aranyos, nem? :)
na jó, most nam annyira van kedvem keresgélni, ezért csak felsorolnám a címeket, szerintem már magukban igen sokatmondóak (csak a legjobbak, bár nehéz szelektálni):
Pista bácsi éjféli miséje
Mister Nikotin
A tojástörésért a tyúkok a felelősek
Maszek 5 éves terv
Én leszek a doktorúr asszisztensnője (Béla, ez ránk is vonatkozik!!!!!)
GMK-ban én is foglalkozom a csajjal
Szarvasmarha-vezetőségi tanácskozás
Juli néni megszökik az elfekvőből
Írt a ló
Vajákos Emma néni
csak legalább még egyszer megverne a férjem!
Hasam a hasadra
Ezek után akarok nudista lenni
Lanygos Eső Tsz megalakulásának 30 éves évfordulója
Áll a kis vacak (...:))) )
Üzemi termelési értekezlet
Fiatal nászutasok falun
Humorista és a paraszt
Csak tartson ki a Verdi mellett!
Lajos bácsi nyugdíjba megy
és végül egy interjúrészlet, amiben erről az alkotásról beszélget a Művész (cuki zwack parókában, és a kézmozdulatai lenyűgözőek), és az igen okosnak tűnő középkorú szőke hölgy:
Benedek: Hát a téma az utcán hever. No de a "Kabaréba" még hozzáteszem azt is, hogy a humor nem csak az utcán hever, még az ágyban is (huncut kis mosoly)
Riporternéni: (nem nagyon tud mit mondani) Ühüm. Ez azt jeleni, hogy pikáns humora is van?
Benedek: Hát.....esetleg arra utaló...nem mondok ki semmit benne, csak....hát arra utal....szóval nem mondhatnám azt, hogy erotikis....
Nem, ez még a hagyományos pikáns...
Benedek: Hát, csak olyan tisztességes....
egy vasutas/focibró fújja a sípját....ugye okos vagyok, na lécci mondjátok....!
azt a célzást a retyiről meg meg se hallottam...:(
te shawn!
csodálkozol hogy még mindig a másodikat nyomod? te télleg ennyire zseniális számoló vagy? mert ugye azt írtad, 16 csíkunk volt összesen, ami elég nagy hülyeség, ha belegondolsz, hogy csak az én lábamon volt 12. és akkor még ott volt a pulcsim, a kabátom, meg a te kabátod...lássuk csak. az minimum 28!!! ajánlanám te is vegyél órákat valakitől....:)
Shalina, mószt dárlingeszt +anya, szedd össze magad, nekem angoltanárNŐre van szükségem, nem szőnyegfoltra a becsületemen...egész éjcaka sikáltam, de a te tudásszinted mellett a lekintelikensebb súrolópor sem bírt veled !:(((.
Paulinka! Nem értem a célozgatást Bookshie-ra, hisz ő világosan megírta, hogy kolerás, attó meg ugye nem hullik csomókban az ember ujja, csak fosik mint a gép, meg kiszárad. Úgyhogy csak tőled kaphattam!, ártatlanságom & hűségem tehát a napnál is naposabb, remélem a sírba is együtt tesznek bennünket...tessék a bal fülemet már be is raktam a félkarod mellé. Na jó most sürgősen szaladnom kell a retyire...utána mekk iszom egy cseber vizet...
Na megint csak azt akartam közölni hogy már a tököm teli van az öszirozsás forradalommal meg az első világháborúval :)) Szal paulinnya ha sikerül a holnapi vizsgám töriből ennek örömére nem is tudom mit csinálok :)) Mondjuk berugok :))) Szal drukkolj.