Többek között a kb. 19 ezer hozzászólást tartalmazó azonos című topikunkat is érinti az RTL Fórumának megszűnése. Itt folytatjuk, ha onnan végleg kidobnak minket...
azért elég nagy gondban leszünk, ha elveszik az a nov. 26 és jan. 5 közötti időszak, mert mondjuk soha többé nem lesz rtl fórum... de kár, hogy nem mentettem! éppen meglenne pár hsz hiján...
Amúgy mi volt a taktika? Földszinti parkoló végig jár, első szint, majd tető parkoló? :)) Komolyan mondom én több szlovák autót szoktam ott látni mint magyart!
KNJ-828 VW Passat, Hűvösvölgyi út KOT-413 Toyota Prius, Árpád híd KOM-289 BMW 3-as, Szentendrei út
ezeket is kérném feljegyezni holnap, ha délelőtt megjavulna a fórum. azért kérem, mert sztem így fair. késő délután beírva, elképzelhető, hogy jóformán vesztenék már velük...
vagy ledöglött, és nincs bent senki, aki újraindítsa a gépet... de akkor maga az rtlklub.hu miért működik? nem sokon múlt, hogy még nem mentettem le az újabb adag hsz-t, ezért is szívás a dolog. leszámítva, hogy a látott jó kis rendszámaimat nem tudom felírni :@
ráadásul a novemberi táblázatok sem lesznek meg így. ugyanis éppen nov. 26-áig volt lementve a topik. most újabb mentést kell csinálnom, de ha nem megy a fórum...
olyat láttam, hogy KPJ-377 Peugeot 207, volt egy KNN-es 207-es is, és elég koszos volt szegénykének a hátulja. megnyugodtam, hogy ebben az időben nem csak az enyém szedi össze a dzsuvát :) a másik KOM-970 Merci B.