Keresés

Részletes keresés

kibé1 Creative Commons License 2024.04.11 0 2 4672

Nem írod mert óvatos vagy.

Vannak akiknél nem téma pár milla ügyvédekre hogy megvédjenek ha kell :)

Előzmény: Törölt nick (4669)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.11 0 2 4671

Ő önmagában egy jelenség. Ja, és a hülyeség új mértékegysége. 1 lölő. Jele "L". A természetben az "L"-nek csak tört része fordul elő. Úgyismint mikro, piko, és nano lölő. Akár a farád.

Előzmény: Törölt nick (4669)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.11 -1 2 4670

Ja, hát ha csak ezen múlik?!

Akkor szerintem Magyar Péternek kezdődő mitrális billentyűelégtelensége van. Hogy miért? Csak. Mert nekem ez a szubjektív véleményem róla. Szerencsére nem fog beperelni miatta, meg egyébként jelentősége sincs, amíg nem kap trombózist miatta. Ha kap, akkor én szóltam. Ha nem kap? Akkor is igazam van és kész.

Előzmény: búvár-halász (4665)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.11 0 2 4669

Én pl. rá se írom, hogy húgyagyú, de még azt se, hogy Lölö. :)

Előzmény: In Lak'ech (4667)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.11 0 2 4668

Nagyjából nekem is ez a véleményem.

Előzmény: In Lak'ech (4667)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.11 0 2 4667

Nem belekeverdni kívánva a vitába, ezt egy közszereplőnek viselnie kell.

Hát szerencsétlen húgyagyú (!!) Lölőről miket írnak?? Példának okáért én, most, azt, hogy húgyagyú.

Előzmény: búvár-halász (4665)
kibé1 Creative Commons License 2024.04.11 0 1 4666

Várólista van, tegnap 2026ra kaptam sorszámot

Előzmény: Csökött--Pandacsöki (4662)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.11 -2 2 4665

Te ott vagy elgaloppírozva, hogy miután 300 újságcikk és 50 politikus és influencer kimondta róla nyilvánosan, hogy pszichopata, ezek után reálisnak látod, hogy majd pont engem a fórum ezen szegletéből fog kiválasztani, és beperelni. Az egy vizsgálható kérdés, hogy egy politikus a szerinted  ezen "sértegetése" kapcsán ha feljelent vagy beperel valakit a konkrét esetben, akkor a bíróság mit állapít meg, hogy ez most belefér-e a tűrési kötelezettségébe vagy sem. De nem én leszek, akit be fog perelni emiatt, abban azért 100%-ra biztos vagyok. 

Na tényleg elég volt ebből.

Előzmény: Törölt nick (4660)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.11 0 2 4664

Amióta bezárták az OPNI-t, kontroll nélkül, szabadon rohangálnak az ápoltak az utcákon. És hogy, hogy nem, még a parlamentbe is beőgyelegnek.

Előzmény: Csökött--Pandacsöki (4662)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.11 0 2 4663

Tudom, pont azért éltem ezzel. :-))

Előzmény: kibé1 (4661)
Csökött--Pandacsöki Creative Commons License 2024.04.11 0 2 4662

Menczer maga is a zártosztályra való...

Előzmény: kibé1 (4661)
kibé1 Creative Commons License 2024.04.11 -1 1 4661

Teeeeee ezt már Menzner tegnap elsütötte  :))

" Gyurcsány máskor ne a zártosztályról válasszon messiást"

Előzmény: In Lak'ech (4659)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.11 0 3 4660

Neked az valóban komoly véleményszabadságsérülést jelent, hogy nem sértegetheted a közszereplőket? Mert akkor van egy rossz hírem:

"PKKB szerint egy közszereplő sérelmére is el lehet követni becsületsértést, mert a közszereplőt csak fokozott, de nem korlátlan tűrési kötelezettség terheli a becsmérlő kijelentések, vélemények vonatkozásában;..."

„[A] közszereplő politikusok becsületének védelme érdekében a közügyeket nem érintő esetekben szükséges
lehet a véleménynyilvánítás szabadságának korlátozása” [34/2004. (IX. 28.) AB határozat, ABH 2004, 490, 502].

Előzmény: búvár-halász (4656)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.11 0 3 4659

Te komolyan gondolod, hogy Lőrinc vette volna fel? Lőrincnek annyi esze sincs, hogy GPS nélkül hazataláljon. :-))

Persze a kérdésed ettől még jogos.

Kár, hogy Viktorunk a zártosztályról választott magának strómant.

Előzmény: kibé1 (4655)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.11 0 3 4658

MP csak a fideszes-1 biteseknek szánt-kommunikációban ellenzéki. Valójában pont azok ellen is fellép. De a valódi ellenfele a Fidesz. Amit ő belsősként jobban ismer, mint az összes kilóra megvett Bélákok.😀

Törölt nick Creative Commons License 2024.04.11 -1 1 4657

Simán meglehet. :)

búvár-halász Creative Commons License 2024.04.11 0 3 4656

Vállalom a " közjogi felelősséget", bár szerintem ilyen egy közszereplővel szemben nincsen, ezt rengeteg bírósági ítélet kimondta, pláne ha politikusok is mondhatják rá, 

A "tények ellenére" az a te véleményed.

A vélemények szabadsága az csak neked lópikula.

A törtető, karrierista, felfújt hólyag, egoista, nagyképű, nagyravágyó, áruló, stb. természetesen messze nem ugyanazt jelentik, mint a másik jelző.

Egyáltalán nem gondolom, hogy egy magánember azzal, hogy valakit pszichopatának tart, azzal stigmatizálná.

Vagyis maximálisan egyetértünk abban, hogy ebben az ügyben semmiben nem értünk egyet. Egy élmény volt ez a része veled is, én itt befejeztem.

Előzmény: Törölt nick (4651)
kibé1 Creative Commons License 2024.04.11 -2 2 4655

MP nem dilis, sőt mielőtt ellenzéki forradalmár lett nagyon okosan Mészáros Lőrincnél kuncsorgott vmi jól fizető állásért,de elhajtották.

Ha Lőrinc felveszi elmarad a forradalom??

Törölt nick Creative Commons License 2024.04.11 0 3 4654

"...éppoly politikai lejárató megbélyegzés"

Pontosan.

Előzmény: Nyúlszájú (4652)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.11 -1 3 4653

Szóval, hogy azzal van a baj, amit kiolvasunk mások hozzászólásából. Erre akartam hosszasabban reagálni, de még nem egészen szedtem össze magam, lehet hogy kásásak, zavarosak lesznek a mondataim. De én is úgy látom, hogy ezen a fórumon a legtöbb félreértés, örökös haragszomrád, sunyiban mínuszolgatás stb. mind ebből fakad.

De valóban az a legminősítettebb esete, amikor olyan hozzászólásokat mínuszolnak pofára, mint 

Szóval nekem nagyon sokszor van az az írásbeliségben, hogy a szavaimat tök másképp értik, mint aminek szánva volt. Néha be tudom azonosítani, hogy miért, néha nem.

A jellemző problémák "velem", de sokszor mások vitájában is ezeket látom:

-- a viccem nem esik le;

-- a normálisnak szánt szavaim a befogadó félből sértődött hadakozást váltanak ki;

-- a befogadó félben kognitív disszonanciát okoznak a szavaim és a frusztrációját muszáj valamilyen formában kiadnia;

-- a másik fél valami olyasmi miatt utál, ami rajtam kívül álló ok, pl. mert baloldali vagyok (Béla) vagy mert nő vagyok (Hentes) vagy mert ő belém lát valamit, ami őt taszítja.

Ezek közül az elsőn tudok csak változatatni, a másodikon csak annyiban, hogy azzal a karakterrel próbálok szájbarágósabban és töméntelen emojival kommunikálni. És végül még abban, hogy többé nem szólok ahhoz, aki folyamatosan genyózik velem. Illetve, ha amúgy szórakoztat a vergődése, akkor esetleg trollkodok kicsit vele, amíg meg nem unom vagy meg nem sajnálom. Amúgy a hallgatással büntetésnek minden emberi számítás szerint örülniük kéne a sértődősöknek, de van, aki kiakad rajta, na az az igazi meglepetés. Én örülnék, ha a bunkók nem szólnának többé hozzám. ;P

Előzmény: Nyaky Z. (4615)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.11 0 5 4652

Szerintem maci nem orvosi értelemben mondja MP-t pszichopatának.

Ez éppoly politikai lejárató megbélyegzés, mint amikor Gyurcsányra azt mondják, hogy elmebeteg.

Előzmény: Törölt nick (4651)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.11 -2 3 4651

A szavaknak vannak definicióik, és az, hogy te tévesen alkalmazol egy szót, vagy tévesen pszichopatának gondolsz valakit és nem akarod megérteni, amit a másik ír, az a te dolgod. Csak nekem hiába hisztizel rajta.

Egyébként azt én se írtam, hogy nem írhatod le, én azt írtam, hogy ha leírod, vállalod vele a közjogi lehetőséget, hogy hitelrontásért be lehet perelni. Plusz azt is mondtam, hogy nincs rendben laikusként mindenféle orvosi diagnózisokat ragasztani más emberekre és makacsul hajtogatni a tények ellenére, hogy de te akkor is és csakazértis és amúgy is véleménynyilvánítás szabadsága meg lópikula. Amúgy Magyar Péternek szerinted nincsenek különféle jogai? Pl. a jóhírnévhez való joga? Nem gondolod, hogy sérül, ahányszor leírja róla valaki, hogy pszichopata?

Amellett, hogy a magyar nyelvben egy rakás olyan jelző van rá, amit használhatnál egy orvosi diagnózis helyett. Pl. simán azt is írhatnád róla, hogy törtető, karrierista, felfújt hólyag, egoista, nagyképű, nagyravágyó, áruló, vagy csak simán nem bírom a típusát... És még lehetne folytatni

És ezt nem kell ám metafizikai síkra terelni, hogy te a szubjektív vélemények (pontosabban véleményed) igazságában hiszel, én meg biztos az objektívekben, mert túl materialista vagyok. Azt meg végképp nem vágom, ha neked van szólásszabadságod más embert stigmatizálni egy orvosi diagnózissal, de az a geciség, hogy én bizonyítékot akarok, mielőtt ilyet mondanék?

És Nyakynak igaza van: valószínűbb, hogy simán csak borderline, mint hogy pszichopata lenne. De ez se tartozik senkire, ha az, mert a betegadatok szigorúan védett személyes adatok kellenének, hogy legyenek. Még az is, ha csak meg van fázva, nemhogy egy pszichiátriai, stigmatizáló diagnózis esetében.

Előzmény: búvár-halász (4630)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.11 0 2 4650

Cinizmus³

Előzmény: Lelkis Béla (4648)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.11 0 1 4649

Igazából erre a plusz meg a mínusz se adekvát reakció, mert a plusztól meg úgy tűnik, mintha örülnénk neki és nem automatán osztanánk. :) Itt jól látszik, hogy mikor váltottam tabletre, és mikor voltam laptopon:

Előzmény: Nyaky Z. (4628)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.11 -3 0 4648

S akinek nincs pénze?

Annak rövidül az állami várólistája.

Előzmény: Nyúlszájú (4643)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.10 0 2 4647

Yt-Frisshírek podcast, Kóczián Péter interjú (mai) MP-ről (is). Érdekes, elgondolkodtató.

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.10 0 2 4646

Vagy legalább a normatív támogatást átutalnák a magánegészségügyet igénybe vevőnek.

Előzmény: In Lak'ech (4645)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.10 0 3 4645

Nem lenne ezzel baj, ha mondhatnám, hogy köszönöm szépen, én nem kérek az állami eü-ből, de nem is szeretnék TB-t fizetni. De nem tehetem. TB-t fizetni, kell, szolgáltatás nincs. Elmégy magánba. De a kettőt együtt fizetni már egy kicsit combos.

Előzmény: Nyúlszájú (4643)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.10 -5 1 4644

Nem tettél szóvá semmit.

Betettél egy bakancslistát, majd később magyaráztad, hogy mi az oka.. de rögtön bűntudatot is akartál kelteni bennünk, hogy ezt nem tudtuk és nem úgy reagáltunk, ahogy azt ilyen esetben szerinted kéne. Ketten próbáltunk együttérzőek lenni, de misztikusan sértegettél úgy kb. mindenkit. Sután. 

Jó éjt. 

Előzmény: Nyaky Z. (4640)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.10 0 2 4643

Ha már egészségügy...

A nővéremnek ultrahang vizsgálatra kellett időpont a helyi műintézményben.

363. volt az időpontra várók sorában.

Tehát 362 ember várt előtte arra, hogy megmondják, hogy mikorra kaphat időpontot.

Ami kb 2-3 hét minimum.

Elment magánba. Már másnap.

S akinek nincs pénze?

Előzmény: Édesanyám mondjad gyorsan (4639)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!