Építettek felméréséhez jó és családbarát eszköz, ha felültök a "Dottóra" (vonat alakú izé) és elmentek vele egy városnéző körre (30-45 perc). Te meglátod miket érdemes fotózni, közben a család másik része is jól érzi magát. Aztán később gyalog oda lehet koccolni a tuttihoz kattintgatni.
Termélszethez ott a Mecsek, de igazán jó helyekhez túrázni kell.
Udv mesterek! Ha minden igaz sikerul kiszabadulnom a rabszolgasosrsbol 4 napra, es megyunk baranyaba pecs melle. Mit ajanlotok fotos temaban, amolyan szolidat mert visszuk a kolkot is (taj, epitett dolgok, makro, stb. ilyeneket preferalom, madarazni meg hasonlokat biztos nem fogok).
Volna par holmim, amitol megvalnek. Ide citalom oket. Bocs, hogy igy kezdem az ismerkedest!
-Canon EF 2,8/70-200 L IS
gyonyoru allapotban , minden megvan hozza (napellenzo, vedokupakok, tok, allvany gyuru), ara: 325.000 Ft
-Canon EF 2x Extender II tokeletes uj allapot 65.000 Ft
A FENTI KETTO EGYUTT (szuper telezoomkent 5,6/140-400 Stabilizatorral!) 365.000 FT!!!
-NOBLEX 135 S 95.000 Ft
24x66mm kepmeretu panoramafenykepezogep 135 fok(!) latoszoggel, 3mm shift lehetoseggel, multiexpoval(az objektiv tornyot villanymotor, es nem rugo mozgatja mint a Horizont(orosz), vagy a japan Widelux gepeknel) tobb mp, sot a "B" ido is megvalosithato! Bovebben:
Egy a gáz hogy amerikában van és onnan vámosak a cumok. Ráadásul rosszak a tapasztalataim, mármint ha normál postás akkor nagyesély van hogy elveszik (magyar posta). Ha DHL,Fedex, UPS akkor ideér csak drágán. Szerintem www.ebay.de-t nézegesd. Nekem van paypalom is.
Kell paypal. Csak azza tucc fizetni. Ahhoz kell dombornyomott hitelkártya, hogy tudj reggelni pp-t. Haza is kell hozatni, vám nemtudom, hogy van-e rá, de nézz utánna. Sztem még húzóssabbra jössz ki, pláne hogy veszel vmit, talán pár ezerrel olcsóbban, ésmégcsak meg se tod tapizni.
Ez itt egyenlőre szemtelenül olcsó. De még ha följebb is megy, nekem $50-60+postáig még mindig megéri. Ill tovább is, de perpill annyi pénzem van. Azért le kéne rá csapnom, csak hát nem tudom hogyan...
Szokott itt valaki ebayen vásárolni? Nekem 0 tapasztalatom van, de van valami ami 3 nap múlva lejár és szeretném megvenni. Esetleg megrendelné nekem valaki, kifizetném természetesen....Sokat segítenétek vele!