World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Huha nemtom, én nem járok sok helyre, csak a reklámokra, régen egy honlapos fórumra meg mobiltelefonosra. Politikába meg néha benézek, leugatok pár látványosan hülye embert aztán ennyi :D
Egs, ha barmi kell szoljal azt hiszem blacksmith es engineeren kivul az osszes professionokbol maxon vagyunk szal ha enchant, gem ilyesmi kell szolj:) ha lattod bent vagyok nyugodtan /w ha kell valami segitseg:) Ha eppen nincs kedvunk vagy nem erunk ra ugyis szolubnk, de altalaban raerunk:)
Szerintem az Orbánviktort indító ember csak vicces akart lenni, nem hiszem hogy politikai céllal indított volna ilyet :) Az ilyen duel spammerekre megy gyorsan az ignore nálam.
Ezúton is nagy köszönet Horasz és bandája számára, tegnap felajánlották, hogy áthúznak Rampartson meg BFen és meg is tették :) Pedig mindent elkövettem, hogy nehéz dolguk legyen! :DD
No, de ON: Ezerrel küldizek, amikor egy bajtárs próbál kihívni duelre. Decline, eltelik 10 mp, újra felhívás, természetesen újra decline. Ekkor PM: "duel?" Én: "what do u think?" Lelépett...
Igazából "nekünk" elemental sámiknak a spellcrit nem annyira needes, mint mint a spelldmg, mert talentból kapunk +14% spellcritet. Persze ez még mindig a második legfontosabb tulajdonság, de még fontosabb, hogy az 1000-es unbuffed spelldmg-et minél jobban megközelítsük, amihez a game jelenlegi legjobb cuccai szükségesek. Spell hit még kevésbe kell, mert az meg van talentból +15%... Szóval gief spell dmg... Néhány sámán emiatt kénytelen cloth cuccokat hordani, de én azt inkább kihagynám... RP, vagy mi a szösz...
Nyilván hülye szegény :D Én meg epic cicát vettem + találkoztam egy híres politikussal :DDD http://veszetthorda.com/blog/2007/08/orbn-szeret-peczni.html
Akkor ez tényleg egy balf... Mondjuk azt nem értem, hogy valaki miért nyomja ott agresszíven a hülye reklámját, ahol tuti nem talál piacra, csak elküldik kedves mamájába? Nem tűnik fel a marharépájának, hogy ez kontraproduktív? Mi lehet a motivációja?
Na, de ON: Végre van hátasom, egy fekete lóval tolom. Mit mondjak: őrült különbség!
Köszönöm, látom a jó szándékot, ne stresszeld magad. :-) 40-es, nekem is megfordult a fejemben, hogy talán túlmentem rajta szintileg, de ez marhaság. Azé' fura volna, ha a berserker stance-ről, mint a warrior egyik alapvető képességéről így le lehetne "csúszni"... Több trainer van, de nem adja egyik sem (kérdőjel sincs, ráklikkelve is csak a "teach me!", meg az "I wish unlearn my talents" figyel ott).
OFF: 2.94 megát tud fogadni a mailboxod? Küldenék némi kis olvasnivalót.
spellcrit kb semmit nem ér, kidobott item budget ha van helyette hit rating (hitcap alatt) vagy spelldamage. A damage részt hasonlítsd, kérdés milyen esélye van annak a 225ös procnak. Ááá nézem, ez a nexus horn. Sztem szado priestnek ez fix shard.
26 crit rating és use-ra 120 dmg up vagy 30 crit rating és chance-ra 225 dmg up Gondolom az első, de ha már tegnap elvittem a másodikat.. Eleve kevés a crit %, kevés spell critelhet, és akkor is csak esély van a proccra... http://thottbot.com/i28418
Tegnap egy hordás bázis fölött critical error-ral kifagyott a wow, mire visszatértem már halott voltam, a hulla meg kilométerekkel a föld fölött lebegett, nem tudtam rezelni.. Irtam GM-nek, aki 2 percen belül válaszolt:
Én: pls help me, im dead, and unable to rez, im far into the air Ő: I'm affraid there is no way to help you. I suggest you to use the Spirit healer to return to your life. Én: ??? you must be joking, this is definietly a bug, pls do something, no money for repair Ő: This is not a bug, this is normal. Is there anything esle I can help you with? Én: ........ Ő: farewell, noble priest blabla
Szeretnék segíteni, de nem tudok. Még egy hamvába holt kérdés... Mit is írtál, hányas szintű vagy.. Nem lehet, hogy már egyszerűen nem mutatja a program a kérdőjelet, mert túl magas level vagy? Ha csak simán ráböksz a trainerre nem kínál fel semmit? Izé.. IF-ben csak 1 warrior trainer van, a Military Wardon belül?
nu, tegnap este a raid het utso napjan lement prince. Elsore! Igaz ehhez kellett az hogy vasarnap este vagy 10x wipeoljunk be rajta. Tegnap tokeletes osszhang, tokeletes kivitelezes es meg a random is velunk volt, mert egy darab infernalt se dobott pont rank (vasaranap ezt legalabb 4x eljatszotta).
Persze mi esett ki:
http://www.wowhead.com/?item=28772 (Sunfury bow). Amit el is vittem mivel nekem 0 dkpm volt mig a masik hunternek -11:) Azert akollega sem lehet nagyon csalodott mivel O meg elvitte a 70 AP-s kopenyt. http://www.wowhead.com/?item=28764
Volt egy ket probank nightspineon de aztan kezdotek a respwan es inkabb aludni mentunk [legalabbis en] :)