Ez így igaz, kizárt dolog hogy 300 ezer km elmegy !!!!!!! Szerintem ha alapjáraton használod még akkor sem. "sajnos". Én úgy számolgatom hogy 5 éven belül eladóm . Persze ez csak terv. Addig beleférek a 100 ezer km-be. Ja még egy most EU3-as vagy 4-es a gépem. Üdv.
Azért vettem. :))) Viszont a kézifék az dobfék, és most érzésre más behúzni, ergo tényleg nyúltak hozzá. Nem azt mondom, hogy nem húztak le a szevízzel, csak anyit, hogy nem hazudtak nagyobbat a szükségensnél...
Eddigi eredmények: 14 db. Eu4-esből 11-nél már volt (van) rángatás 13 db. Eu3-asból csak 5-nél, és ezek mindegyike 1,4-es moci, többségénél sárga lámpával együtt.
5-6000-es huzatásról csak annyit, hogy az bizony jó érzés. de hogy "bírják ezek"?
Ezt én akkor merném elmondani, ha már elérte az autó a 300.000 km-t ilyen használat mellett. Nálam ennyit ki kell bírnia a gépnek minden különösebb gond nélkül (az előzőek általában ki is bírták), különben ráfizetés ez egész. Lehet úgy használni a járgányt, mint egy versenygép, de a "versenyautók korán halnak".
Annak aki csak 50-100.000 km-re tervezi a kocsit ez valóban nem lehet gond, de nálam ez nem járható út.
HI! Ismeri valaki az IPRO chiptuningot? Állítólag semmilyen külső beavatkozást nem igényel. A gyári progit letöltik az IPRO gépbe, melyet aztán a neten keresztül elküldik, felülírják ,majd visszatelepítik. Mindehhez két év garanciát vállalnak.
Hali mindenkinek....Kl1NF48715K 2005.11. 1.4-es Eredményt kérnék "köszi" Olvasgatom a topikat, a gépemről egy pár szót..... 5000. km chiptuning, kémény csere, direkt stb. Észrevételek: Nem rángat, sárga 300 kód nem volt még"kop-kop". Ami volt: kilincs javítás ; de az egész fényezés egy kalap sz.... , komplett kuplung csere, üveg karc, egy stabilizátor pár elöl. Fogyi: 8-10 lityi Én úgy gondolom vegyétek le a papucsokat a lábatokról, és bakancsot kell felvenni . Szerintem pörgetni legalább 4-5 néha 6 ezer-ig. Bírja !!!!!!!! A chiptuning csodákra képes, nekem a most tudja 3000 körül azt nyomatékban, amit előtte 4200-nál. Legyetek jók, vigyázni magatokra.
Bizony épitik , és ahogy kinéz jó sokáig fog tartani + még ehhez az egyéb útfelújítások...Nem irigylem az ott élőket. Munkám végett ötödik éve én is naponta közlekedem Pesten,nem egyszerű a helyzet. Amíg nincs meg a nullás így is lesz...
Megnyugtatlak....ilyenkor a Balaton-part sem jobb. És még tetézi a sok Hévízre érkező bamba szezonon kívül is. :-)
Amúgy meg autópályaépítéstől kígyóznak a kavicsszállító nyergesek, merthogy itt a vége kitűnő M7-nek és elkerülő útra nem futotta a városnak még....tovább nem ragozom.:-))
Ja így könnyű, ha nem is jársz Pesten, mondjál nekem egy utat ami nincs bedugulva amióta állítólag elkezdték építeni a 3 metrót, nem beszélve az útjavitásokról. Hidd el nem könnyű ebben a városban élni sem közlekedni. Csak 1-2 másodpercre tudod kihuzatni aztán már állhatsz is le, mert jön a piros lámpa, vagy a sor vége.
Nem kérdeztem rá, tételesen. Azt mondták, hogy ennyi lesz kb., én meg belementem. A tételes számlát csak akkor kaptam meg, természetesen, amikor már megcsinálták. Úgy néz ki, hogy a szokásos átlag árhoz hozzácsaptak kb. 15e-t.
A levegőszűrőt mondták hogy ki kell cserélni, vagy csak megtették? Ugyanis az csak 45-nél esedékes. A fékpucoláshoz meg annyit, hogy egyszer bemész, azt mondod szar, nézzék meg. Ez így már garaniális művelet...
Összesen kétszer járt cápacettim Pesten, de akkor nyugodott meg a fordulatszámmérő, amikor kifelé jöttem Budaörsnél. Nyilván nem araszoláskor kell bőgetni, de ahhoz, hogy a forgalom ritmusát fel tudjam venni, néha még 5000 fölé is kellett pörgetni. Nincs mindig és mindenhol dugó, pedig hétköznap jártam arra. Persze a Thököly-n én sem forgattam hármasban kilencvenig, örültem ha tengelytörés nélkül negyvennel átkeltem rajta ha arra kellett mennem.
Nem ismerem a vezetési stílusod, de én így tudtam az erősebb, nagyobb járgányokkal lépést tartani, mivel 3000 körül nem lehet. Ha meg nem tartom a lépést lenyomnak, ledudálnak, nem engednek besorolni, stb.
Szerintem egy ekkora motort nem gond pörgetni abban a forgalmi ritmusban.
Csak van egy napszak, amikor nincs akkora dugó, akkor lehet egy kövérebb kettest nyomni. Vagy, ha első vagy a lámpánál, akkor lehet egy gyorsulási versenyt játszani saját magaddal. :)))