No nem azért, de a net-es ítélethírdetés szerint (tegnap esti hír) sikerült az angolos vizsgám, így vén fejjel. A gondom már csak az, hogy nehogy egy adminisztrációs hiba legyen, mert számomra túl jónak tűnik az eredmény.
Hogy itt egyesek meg a mások mennyire pletttttttykások: az öreg sexológus utja közelében lakik ráadásul még fitnessssssss is.Y-ka mit bánod az angol vizsgát lásd rozoga 20 szót sem tud azt mégis él még!
jaj erről jött észbe rozoga nagypapa lőn. azéé nincs mostanában. meg tokajit iszik cseberszámra,és ilyenkor mindent nagyon szépnek lát,-igy nem szeret mutatkozni-
az a marha nagy ember virágszállal a kezében brrrrrr, jobb ha nem mutatkozik
és az csak egy indok, hogy különböző városokban lakunk :((
Szóval én (mi G666-tal) nyitott vagyok továbbra is talikra, nem egyre, sokra, többre, bármikor, remélem, 2006-ban azért valami összejön.
Tudom, reklám lenne, de a közelünkben van egy hiperszuper wellness-motel, 6000 ft/fő/éj, reggelivel, és egész napos wellness-szolgáltatással, szóval érdemes meggondolni! :)
Te ilyen hosszutávra tervezel?? :)) nyáron?? Az ugy nagyon macerás...
Ülj buszra, kocsira, lóra, tevére esetleg és irány Sat... ezek a gyorsan szervezett találkozók a legjobbak!! :))Minek ennyit készülni??
A mi fórumos bulink azért lett jó, mert mindenkit nagyon érdekeltek a fényképek... persze nemcsak a Jordánia, mert az vicces, hogy ugye mindenki ugyanazokat fényképezte, ugyanugy kb.... :)) de volt ott Egyiptom, Szíria, Jeruzsálem, és főleg sok sok sztori, nevetés... sok közös ismerős... aztán a végén a fényképeket majd meg kéne nézni mégegyszer, mert eléggé elbeszélgettük az időt... :)
Boldog Uj Évet mindenkinek, sok sok gyönyörű utazással!
Ha már igy rólam is folyt a szó, hát itt vagyok... :))
Miket tud meg a tudatlan ember igy a névnapok kapcsán....
Szóval Gombóc titkokban leskelődtél a jordán topicban?? :)
igen, összejött a buli, elég sok mindenkit sikerült rövid időn belül felbujtani, annak ellenére, hogy sokan elutaztak a 2 ünnep között...
A képnézegetéssel és meséléssel indult, és untam már, hogy mindenkivel egyenként találkozzak, másnak is van sok mesélni valója, azokat meg én hallgatnám szívesen képestül... például Jeruzsálemről láttunk sok képet... gyönyörű volt.
Szóval tök jól sikerült, még hastánc is volt... remélem lesz folytatás, egy csomó kedves embert ismertem meg...annyi kaja volt...mindenki hozott...
és olyan jó, hogy mostmár tudjuk ki van a nicknevek mögött... :))