Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
nem, nem azt használják. legalábbis az xplay halálbiztosan nem. átnevezi az eredetit ******.old vagy mi a szöszre, és az égvilágon semmi zenét nem látsz a podon :(
Miért, nem azt használják? Szvsz ugyanazt az elvarázsolt itunes databaset használják, csak a windózba beépítik a GUI-t. Az itunes nekem zenehallgatása böhöm (arra windóz alatt ott a winamp), online shopot nem használom, ipod bizergálásra böhöm és nem is muxik!! (2 shuffle közül egyel sem, egy harmadikat pedig úgy tönkrevágott, hogy ment garis cserére), windóz alatt arra ott a már említett 2 progi. A TC plugin az valóban tönkrevágja, azt valamikor az itunes sokkal korábbi adatbázisához (4.6 ?) fejlesztették ki, az újabbakat elcseszi.
Hali.Pjana72 is Pjana. Ez nem az én napom. Hogyan huzzak rá új szoftot? Ahhoz legalább disc módba el kellene indulni, hogy a pc-m lássa. Ezen meg csak az alma világít full fénnyel. Állítólag így 24 óra alatt lemerül, s utánna kell alapba állítani,majd disc módba kapcsolni. Járt már így valaki?
anapod/xplay: mind a kettő db gyilkos szar. mi a halálért nem felel meg nekik az ugyanolyan formátumú itunes adatbázis? ja, hogy rá akarnak kényszeríteni, hogy csak ezt használjam. kösz, nem. ugyanolyan szemét termékkapcsolás mint az adsl+telefon :(
A tönkretett adatbázist a Yamipod visszaállítja. Azzal a számokat is "normálisan" tudod másolni az ipodról a gépre (azaz előadó, cím, stb rendesen látszik) Freeware, egyszerü, muxik, jó.
Kb.10percig csak az alma világított rajta változó erősséggel, majd átkapcsolt valami disc modeba, ekkor monocrom maradt a kijelző. Ittam egy kávét és nyomtam egy menü+entert. Ekkor helyreállt. Minden megmaradt rajta.
Ha elindítom a SharePodot, akkor megjelenik a monitoromon egy iPod, majd átvált egy windows intéző ablakra, amiben az iPodon lévő mappák vannak. Téhát ebből ugyanúgy tudom kinyerni a zenéket, mint a TC-ből. Lehet, hogy Nálad más ablak jön fel? Viszont az EphPod nevű progi valszeg jó lesz. Most azzal bíbelődöm.
Köszönöm, megpróbáltam, de nem igazán ezt akartam. Ezzel a progival ugyanazt érem el, mintha az intézőből, vagy TC-rel másolnék adatokat. Én albumokat szeretnék kinyerni belőle. Ezek a főkönyvtárban lévő rejtett iPod_Contrtol > Music-ban vannak F00-tól F49-ig számozott mappákban. Az albumok számai "össze-vissza" vannak keverve az 50 mappápan, így nem tudom kinyerni. Erre van valami ötlet?
régen, de volt róla szó a topikban: a Sharepod nevezetű progit keresd meg a neten, azzal menni fog gond nélkül. (max egy .ocx kiterjesztésű filet fog keresni, de azt le is tölti magának szükség esetén)
Sziasztok. Használtan vettem egy 20GB-os iPod Photot. Már tudok rá feltölteni az iTunes-sel, törölni róla. A kérdésem az volna, hogy ami rajta van album, vagy szám, azt hogyan tudnám lementeni a Pc-mre?
A FinalData Standard szoftverrel vissza lehet szedni, feltéve, hogy azóta nem nagyon másolgattál a pod vinyójára fileokat. Fizikailag ott vannak, csak a FAT táblában nem látszanak. http://www.finaldata.com/default.asp
Kódot neked kell szerezni. ;) A program működik USB meghajtón is.