Udvezlet! Ha jol szamolom akkor en lennek a negyedik uj lako ezen a forumon. Na csak gyulunk abbol a vagy 800 leendo emberbol.
Az en koordinataim a jelenlegi allapot szerint E-C-7-4.
Nemtom hogy lesz-e abbol valami hogy az epitesi engedely megfellebezesevel nem 8 hanem 9 emeletes lesz az epulet, mert eredetileg igy irtuk ala az eloszerzodest tavaly majusban, es aszerint az E-C-8-4 -ben laknank.
Legfrissebb infoim amit tudok, a hetvegen egyik kollegam volt benn naluk es vele kerdeztettem meg asszony mult heten telefonon kerdezte hogy mikor lesz alaprajz, aszontak masfel, 2 het mulva mar lesz. Es a szokasos duma hogy majd ertesitenek. Akkor arra lehet hogy varhatunk. Ugyhogy kb 2 het mulva lehet cseszegetni oket hogy mi van ma??
Roviden ennyi. Ti is irjatok ha tudtok meeg egyebet.
Üdv!
Azt hittem csak ketten maradunk, de Isten hozott a csapatban.
Nekem az infóim...csütörtökről: a változtatásokról mindenkit értesítenek majd, mikor lehet megtenni azokat; nincs még mindig rendesen méretezett tervrajzuk, nincs normális árambekötési rajzuk! - ezek miatt jó lenne, ha mindenki rugdosná őket.
Amit szücsati adott nekem, azt kérték el lefénymásolni!!!! De arra meg azt mondták, hogy már régi.
Én egyelőre előszerződéssel + banki kötelezettségvállalással rendelkezem, a végszerződés egy hónapon belül várható (új hrsz-t kap az épület, arra várunk). Állítólag belehúznak, és 2003 decemberére elkészül az első ütem.
A D épület nyugati oldalára néz a leendő lakásom, azaz a Gömb utca másik felére, szóval pont nem fogok rálátni a tiétekre, de azért így is közel leszünk :)
Örömmel látunk. Ha kell segíteni valamiben szólj, már mindketten (tgabika11, szucsati) aláírtuk a végszerződésünket, most hitelre várunk. Szereztünk plusz infokat is... A többit magánban, ha kell :)
Mi mind a ketten az E épület A lépcsőház Gömb utcai félkörében fogunk lakni.
Új info: járólapok és csempék: 3 típus 9-9 szín, összesen 27 féle.
Megnéztem a honlapot és láttam az alaprajzokat.
1.: a beépítés zsúfoltabb, mint egy normális lakótelepen (még a Béke téri panelek között is több hely van, mint az ott megvalósuló kertként hirdetett zugban.
2.: a lakások szar elrendezésűek. A nagyon nagyok kivételével minden lakás csak egy oldalra tájolt, teljesen átszellőztethetetlen. A világos konyha a szoba végéből lecsapott részt jelenti. Szánalmas, hogy minél rövidebb homlokzathoz, minél nagyobb lakást akartak rendelni.
3.: csak sötét lépcsőházak vannak
4.: gondolom ez a ház is Ytong, vagy valami hasonló kitöltőfalazattal épül, aminek hőszigetelő tulajdonságán, olcsóságán és gyors beépíthetőségén kívül semmi előnye sincsen. Minden áthallatszik, a lakás hamar felmelegszik.
5.: A hely nem a legrosszabb, de nem is túl felemelő. Pont ideális egy lakótelepnek. Mindenesetre lakótelepek sokkal jobb helyeken is vannak.
Ezzel összehasonlítva egy normálisabb, környékbeli lakótelep (Vizafogó konszolidáltabb házai, Kárpát utca, Országbíró, stb.) legalább ilyen körülményeket biztosítanak, csak mélygarázs nincs.
Azért láttam egy jó lakást: 27 m2-es garzon, 7 m2 terasszal. Kár, hogy már vettem egy nagyobb belvárosit, olcsóbban, egy régi házban...
Azon gondolkodom, nem kellene-e meghírdetni ezt a témát néhány másik témában, a Házépítés, lakásügyek témáiban például. Hátha van még lakótárs, aztán összerakhatjuk az infoinkat.
Tegnap sötétben voltam arra.
Mélyül a gödör, szélesedik, és már van valami betonizé, vasakkal a szélén.
Szóval dolgoznak!
De a szerződésem még mindig náluk van!
Azt hittem, annál már több.
Voltam arra most vasárnap, eléggé nyomták a melót, szóval dolgoztak még hétvégén is.
Ajánlom nekik, mert soha nem végeznek!
Elég keveset tudok erről.
Én azt remélem, hogy majd ők lesakkozzák, nekem csak törlesztenem kell.
Én erre számítok.
Majd a jövő héten megyek a bankba, akkor bővebbet tudok.
Esetleg holnap lehet majd érdeklődni!
Égy kérdés fogalmazódott meg bennem, ha jól tudom, te is veszel fel hitelt az MKB-tól. Ott azt mondták, hogy a földhivatalhoz érkeztetni kell az adás-vételi szerződést, s ezt a CP el is intézi. Nekem ez az érkeztetés gyorsan kell majd. Mik a tapasztalataid, belevágtál a hitelintézésbe az aláírást követően?