Talán, ha megértenéd, hogy egy mocskos, gyilkos komcsit a leépült vén majom kategóriájába sorolva annak felelősségre vonását megkérdőjelezni pontosan egyenértékű a seggének mentegetésével.
Az sokat segítene.
..de az ügynöklisták valahogy sehogy sem akarnak nyilvánosságra kerülni...
Amit Szilvásy elvtársad készített?
Vagy esteleg az a lista, ami az ügynökségbe bezsarolt, bekényszerített emberek nevét tartalmazza, hogy szerencsétlenek még a halálukban se szabaduljanak a komcsiktól?
Nemcsak Biszkut kellett volna elővenni, hanem az egész komcsi bagázst. Felső vezetők a sittre, teljes vagyonelkobzás, MSZMP-titkár, KISZ-titkár, munkásőr funkci a közügyektől örökre eltiltva.
Ki kellett volna pucolni ezt az istállót, mert így csak kenegették a szart a padlón, de a nagytakarítás elmaradt.
Azzal csupán annyi volt a baj, hogy a felvételeket nem lehetett kikérni még megtekintésre sem, csak a híradós anyagokat. Amikor ezt felvetettem az SZDSZ-ben, azt hittem, meglepődnek, de én lepődtem meg. Azt mondták, jobb, ha azokat a vágott anyag elkészültéig nem látja senki. Na, kérlek, itt ért véget a pályafutásom a szadeszben. Amit ezután nyilatkoztam az egyik megyei lapnak, azt annyira nem tették zsebre, hogy megmondták, nem vagyok senki, csak egy szavazat a közgyűlésben, meg ne próbáljam ilyesmivel lejáratni a pártot. Különben is ezek után mondjak le. Ja, csakhogy egyéniben sikáltam 76%-kal az összes többit.
Na, ennyit arról, ki és milyen mértékben tartja fontosnak, hogy az igazság sose derülhessen ki. Én továbbra is szarházinak tartom az összeset.
De attól még úgy működik ill. úgy lett elbaszva az ország. Szállj már le a földre! Hát nézd meg, a hatalomért, a "békés átmenetért" mit kaptak cserébe a volt pártfunkcik! Csak Orbán apját említem ... A 25 év nemtörődömség is ennek a paktumnak a következménye. Oké, hogy nem a Rózsadombon jött létre, de annál a kibaszott kerekasztalnál, ahol Orbán is nyalta a nagy komcsik picsáját, egészen a meleg szarig behatolva.
Anno a franciák csinálták jól, a kollaboráló prostikat kopaszra nyírták és végig hajtották a városon.
Meg kell szégyeníteni az ilyet és nem egy vagon pénzért demokráciát, meg jogállamot játszani vale. Ö maga tagadta meg a demokráciát, igy a számára az nem létezik.
Táblát kell akasztani a nyakába és egy hétre a Nagy Imre szobor alá ültetni.
Köré kordont húzni, de olyan közel, hogy lelehessen köpni.