Többek között a kb. 19 ezer hozzászólást tartalmazó azonos című topikunkat is érinti az RTL Fórumának megszűnése. Itt folytatjuk, ha onnan végleg kidobnak minket...
már megint magamat szivattam azzal, hogy a "fórum karbantartás alatt" c. oldalra nyomtam a refresh-t, és így egyértelmű, hogy a forumerror.html-t frissítettem. már másodszor estem bele ebbe a hibába :)
Jaj, dehogy sajnálom Norci, csak télleg elfogytak a lekérdezéseim, más meg nem segített, és tudod elsőhelyesnél mindig ez a szabály, hogy körbe kell lőni, s ha van előtte, utána akkor mehet!!! :)
A GÉPJÁRMŰ NYILVÁNTARTÁSBELI ADATAI Rendszám: KPS-732 Gyártmány: MAZDA Típus: MAZDA-5 2.0 CD TX Szín: SZÜRKE A jármű körözés alatt áll?: NEM Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
A GÉPJÁRMŰ NYILVÁNTARTÁSBELI ADATAI Rendszám: KPS-731 Gyártmány: MAZDA Típus: MAZDA-6 Szín: SZÜRKE A jármű körözés alatt áll?: NEM Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
A GÉPJÁRMŰ NYILVÁNTARTÁSBELI ADATAI Rendszám: KPS-730 Gyártmány: MAZDA Típus: UNM1 Szín: FEKETE A jármű körözés alatt áll?: NEM Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
ezeket találtam, de lefele 25-ig néztem, addig semmi és pont velem cicóztok? hiszen én alig vagyok listán, tőlem sajnáljátok? néha akkorákat ugrottok előre, ez ahhoz képest semmi na szép :-P
DŐLT LISTA (bővebb info: www.sztaki.hu/~szobonya/rsz.htm)
1 KPL-707 Opel Kadett REKA74 2 KPK-606 Peugeot Partner USER 3 KPJ-402 Renault Master NORES 4 KPH-051 Suzuki Swift REKA74 5 KPF-800 VW Golf NORA30 6 KPE-260 Ford Focus NORES 7 KPC-908 Mitsubishi Lancer KOVACSIKT 8 KPA-850 Honda CRV LALEE 9 KOW-811 Opel Astra CC TWIAJ 10 KOV-544 Saab 9-3 NORES 11 KOU-019 Opel Astra Cabrio TWIAJ 12 KOT-414 Peugeot 407 REKA74 13 KOR-523 Nissan 100NX NORES 14 KOP-407 Suzuki SX4 TMAXX 15 KON-848 BMW 5-ös NORES 16 KOM-970 Mercedes B NORES 17 KOK-090 Audi Q7 REKA74 18 KOJ-990 Mercedes S TWIAJ 19 KOG-771 Toyota Avensis SIRPI77 20 KOF-210 Ford Transit NORES
Cserélve: KON-002 Peugeot 307 TMAXX
Karinthy Frigyes út
15 lekérdezésem volt, ebből 3 maradt, mert annyira meg szerettem volna találni azt a KPN-es Fiestát, amit láttam. de sajnos, a ki nem adott rendszámokért is levon, a kiadottak pedig nem Fiesták voltak. 592 véltem látni, de az teherautó...