Elhiszem, hogy a fanatikus feminista hitedet cáfoló tények leírása gyűlöletet vált ki belőled, de ezek a te érzéseid és nem az enyém.
Én csak leírom a tényeket, jelen esetben például azt, hogy az IE egyáltalán nem ugyanúgy védi a férfiakat, és ezen tendenciózus idézgetéssel sem tudsz változtatni. Ha nem vagy vitaképes, ne vitázz, mert csak nevetségessé teszed azt az ideológiát, amit védeni akarsz.
Tegyél szépen X alá, de aztán ne dedegjél nekem még napok múlva is :-)))
Ez csak a parasztvakítás, hogy a feminácizmus 'hasznos idiótái' lobogtathassák, ha kritika éri a szent egyezményüket.
Olvasd már el az egész szöveget. De legalább a következő bekezdést:
"4. nemi alapú erőszak megelőzéséhez és a nők ilyen erőszakkal szembeni védelméhez szükséges különleges intézkedések ezen Egyezmény értelmében nem minősülnek megkülönböztetésnek."
Na, eddig tartott a nemek egyenrangúsága, a 3. bekezdés elejétől a 4. elejéig :-(
A hazug embert pedig előbb utolérik, mint a sánta kutyát.
3. Ezen Egyezmény rendelkezéseinek, különösen az áldozatok jogainak védelmét szolgáló intézkedéseknek a végrehajtását a részes felek kötelesek biológiai nemen, társadalmi nemen, származáson, bőrszínen, nyelven, valláson, politikai vagy más véleményen, nemzeti vagy társadalmi származáson, nemzeti kisebbséghez való tartozáson, vagyonon, születésen, szexuális irányultságon, nemi identitáson, életkoron, egészségi állapoton, fogyatékosságon, családi állapoton, migráns vagy menekült jogálláson vagy más jogálláson alapuló megkülönböztetés nélkül biztosítani.
Belekötött az éttermi kiszolgálóba, és a felszólítást figyelmen kívül hagyva, kötekedett a biztonsági őrrel, kikényszerítve a tettlegességet. Majd pénzt (500ezer ft.) követelt.
A tesitanáron kívül feljelentem az összes régi tanáromat, mert mindig azzal molesztáltak, hogy megcsináltad a házi feladatot?
És ezt naponta többen többször megtették. Ez nagyon mély nyomot hagyott bennem. Megutáltam az összes tanárt, az iskolát a tanulást, s ez kihatással volt, van a pályafutásomra.
Alvászavaraim voltak. Alig tudtam aludni, így mindig a diszkóban kötöttem ki esténként.
Mivel az én időmben csak öreg tanár nénik voltak, ezért a dizsiben is az idősebb nőkkel táncoltam. 17 évesen 28 éves nőnél kötöttem ki. S mivel az egyik rokon ismerte a nőt, a szüleim hajnalban hazaráncigáltak tőle.
A tanarak tönkretették az egész gyermekkoromat, s még a nőmtől is eltiltottak, mert az idősebb, de jó combokra, popsikra, és mellyekre buktam.