Lélekben veletek leszek, és igen sajnálom, hogy nem lehetek ott, de az az időszak nekem az egyik üdülésem. De majd gondolom lesz máskor is thalálka.... Ügyesen vezessetek!
A találka ideje és helye mégegyszer: június 22. vasárnap, Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark.
Tervezett program: gyülekező 9-től az Emlékpark előtti parkolóban. Utána kötetlen ismerkedés egymással és a gépsárkányokkal. Családtagoknak park megtekintése. Lehetőség van egy közös ebédre a közeli csárdában. Ebéd után a Feszty-körkép megtekintése, akit érdekel. Minden jelenlegi, volt vagy leendő Thalia tulajt szívesen látunk, de nem zavarjuk el a Clio és Megane tulajokat sem :) Akit érdekel a dolog minél előbb jelentkezzen és adja meg, hogy hány fővel jönnének. Ez az éttermi helyfoglalás és a körkép miatt érdekes. Van némi ismeretségem a parkban, így talán el tudok érni némi kedvezményt is a belépődíjakból. Természetesen azt is szívesen látjuk, aki nem tud előzetesen jelentkezni, csak úgy arra téved aznap.
Ha jól értettem akkor igen, nekem is a régi fajta gyári rádióm van, azzal tökéletesen működik a Philips CD-táram. (a VDO is jó bele, egy cég a kettő, ugyanaz a beltartalom, csak a szín és a felirat más)
Ha rendelés előtt még hezitálsz.
Ha megveted, de valamit nem értesz.
Ha valami problémád van.
Ha szeretnél egy kicsit büszkélkedni.
Ha segítségre szorulsz.
Ha szívesen segítenél másoknak.
Ha új thársaságra vágysz,
Az összes thípus egy helyen!
(eco)
Üdv és gratula az első thalálka megszervezéséhez!
Én személy szerint mostanában nehezen mozdulok, mert otthonra köt az egy hónapos babucink. Később persze optimálisnak tartanám, ha minden hétvégén lenne valahol thalálkozó, egyszer Ópusztaszeren, egyszer a Börzsönyben, máskor a Balatonon. Így ha a család kirándulni menne, csak meg kéne nézni, hova mennek a Thaliások, és gyerünk.
Apropó, nem tudjátok a tücsök megoldása hányas számú hozzászólásban szerepelt? Azt hiszem én rekordot dönthetek, 1800 km után beköltözött a jószág!
Igaz, hogy nem 16V és ne légkondis, de 1,8M!
24000km és 2001.04. Nagyon szép, még új illata van!
Ja és a legfontosabb, hogy már nem eladó! :)
A héten én is csatlakozok a táborhoz!
Remélhetőleg kedden a diplomásokhoz, csütörtökön meg a Thaliasokhoz! :)
FONTOS!!!
MAS: Mit tudtok arrol, hogyha az autó szervízkönyvében a köv szervíz 30000-nél kell, hogy legyen és a kocsi most volt 2 éves, akkor melyik dominál? A két év vagy a 30000?
a biztosítónál ér annyit (mivel használt, 10% mínusz egyből)
szemét banda...nem lehet úgy csinálni (példaként maradjunk a kétmilliós alapárnál), hogy "kölcsönkérni" párszázezerért némi extrát, megkötni a biztosítást 2.500.000 -re, és másnap visszaadni a cuccokat?:))
Ma vettem észre hogy a kocsi úgy kormol mint a fene, és kopogó hangot ad a motor bizonyos fordulatszámnál (tegnap tankoltam a SHELL-en valami Diesel extrát).
Lehet kevés a motor-olaj benne? Melyik jelzésig kell feltölteni olajjal?
A pattogás az ajtóból nekem is jelentkezett (csak a jobb első), még nem jöttem rá mi okozza.
Egyik szemem :-(, a másik :-).
Mivel kaptam céges autót, meg kell válnom Thündérkétől. Hátha tudtok valakit, akit érdekelne. A részletek:
Thalia dCi, Alizé (mint az Expression+kondi), 2002. szeptemberi, ezüstmetál, Nokian téligumival, +75.000 Ft értékű Aral kártyával, Multi-T-Lock sebváltózárral, csak kézzel mosott, sérülésmentes, kiméletesen hajtott, garos, 3100 km-rel. CHF alapú hitel átvállalással (Euroleasing) is megoldható. Nagyon sajnálom, és bár a kis Punto is klassz, amit kaptam, közelébe nem jöhet Thündérkének. Ha újra választanék, most sem döntenék másképp.
Mobil:06-20-418-6878
Azért ha úgy alakul, elmehetek én is a thalira? Hozzászólásban nem voltam soha aktiv, olvasásban annál inkább.
Továbbra is boldog thalicskázást Nektek, teljen sok örömötök ezekben a thündéri autókban!
"hiszen a 2 milkás kocsid már másnap csak 1.7 mill-t ér... "
Hol? En egy ideje nezegetem a hasznalt Thalia hirdeteseket, de a legolcsobb alig volt 2 milla alatt, es semmi extra, meg legkondi sem volt benne. Szoval, ha lattok, hallotok hasznalt Thaliat, 1,7M-ert, megyek es megveszem, ha van benne legkondi es nem sotet szinu, es 16 szelepes, akkor foleg.:-)
Mintha nagyon tartana az arat a Thalia vagy mi.
Meg varok, amig tomgesen kezdik legcserelni a Thaliat a tulajok:-).
A.
Na akkor egy vissza térő téma. CD-tár. Egyszerűen nem tudok rájönni milyen tipusú magnom van. Thalia I.-es széria és nincs középkonzol. A rádión van a kijelző. A kormányon meg a távvezérlő. Na most erre lehet e kötni CD-tárat mondjuk olyat amit H. Ákos értékesít. (Hol tudom megnézni a magnóm tipusát?
Látom ti is talira készültök.
Csak jelezni szeretném hogy mi (megán) most 13-15-közöt tartunk egy talit Siófokon. Elég szép csapat verődik össze ,az előzetes jelentkezések szerint. Lesz egypár Clios is. Campingben tartjuk, ami nyitott mindenki előtt. Ezzel csak azt szeretném jelezni, hogy senkit nem zavarunk el, főleg ha Rönoval érkezik. Sőt szívesen vesszük az ez irányú érdeklődést. Persze lehet egy napra is leugrani, aki esetleg a közelben nyaral. A helyszín és a program a honlapunkon. Itt Esetleg van rá mód mi is szívesen meglátogatunk titeket legközelebb.