Beleolvastál a férfihangba, a nők "ösztöneiről"? Szerinted akiknek ez a tájékozódás, meg a "párkapcsolati pszichológia", azokat hogyan tudnád értelmesen meggyőzni bármiről...? :)
A nők felfelé válogatnak (ez milyen kényelmes, garantálja, hogy a férfi a nő felett van :) ), és a nők ilyenek, akkor is, ha nem tudják, hogy ilyenek, és a nők olyanok, bár egyetlen nő sem vallaná be, hogy olyan. :)
A vádlott senkinek sem szólt arról, hogy gyermeket vár, nem fordult orvoshoz sem. Amikor a várandósság jelei nyilvánvalóvá váltak, öltözködésével próbálta leplezni állapotát és kerülte az embereket.
Április elején adott életet fiának lakásuk fürdőszobájában. Miután a köldökzsinórt ollóval elvágta és a vért feltakarította, gyermekét ellátatlanul hagyta. Az újszülött pár órán belül meghalt.
Nézd, azokban a társadalmakban, amik így elfeminizálódtak, a fertilitási ráta alig fele a szükségesnek, tehát ez nem életképes hosszú távon. A nők a jelek szerint nem akarják fenntartani azt a társadalmat, ami ennyire nekik kedvez :-/
Kérdés, hogy majd akik a helyünkre jönnek, ők hogy viszonyulnak majd a hagyományos szerepekhez.
Komolyan mondom , nem értem a férfiakat . Még egy értelmes pasi is a régi világot vizionálja . Nem látszik , hogy totál szembe megy a mára kialakult helyzettel ?
Szerintem ez már nem fordítható vissza . Egyrészt egyre nagyobbak a gazdasági igények , másrészt a nők is megtanulták benne a helyüket .
Hogyan lehetne ezt megértetni a tiltakozó férfiakkal ? Most éppen nem a nőverő/alkoholista mucsaiakra gondolok .
Nem kell tovább feminizálódni, ha a férfiakat nem érdeklik a gyerekeik. Ez is benne van.
De a modern nők "ösztöneinek" már nem felel meg jobban a hagyományos modell, ezt látni kell. A mai környezetben nem. Mondjuk, hogy a nők férfiasodtak. És semmi nem hat abban az irányban, hogy ez elmúljon. Álmodozni egy topikban persze lehet.
Amennyiben a hagyományos szerep alatt azt érted . hogy a nők maradjanak otthon , neveljék a gyerekeket , vigyék a háztartást/ügyintézést , úgy az vágyálom .
Ma , egy keresetből nem lehet megélni , max vegetálni .
....és kétlem , hogy túl sok fakanál mellé visszataszajtott nő lelkesedne ezért a "perspektíváért" . Lehet akadna aki mégis , de ezen már túllépett a világ .
A ffi mint apa pozíció talán visszatérhet a modern férfi szereppel, amit a modern női szerep mellé lehet állítani. Ha a férfiak vállalják a gyerekek ellátásában való feles részesedésüket, akkor szépen lassan ez is kialakulhat. Nem 5%-nyi férfi, hanem 60-70%, bár kétségtelen, hogy az 5% az első fecske, és ahogy egykor a rendkívüli férfiak is segítették a nőket olyan dolgokban, hogy pl. tanulhassanak felső fokon, úgy gondolom, a rendkívüli nők meg itt szállnak be segíteni ezt a terepet is egyenjogúsítani.
Hiszen a mai nyugati demokrácia egy valóságtól elrugaszkodott, kicsi ám annál hangosabban és agresszívebben ajvékoló, a médiát kezében tartó kisebbség uralma a józan ész felett.
Ez a demokrácia tényleg nagyjából egyenlő a feminizmussal...
De most a libsikről beszéltünk, hogy mikor ők azt mondják, hogy szabadságot és egyenlőséget akarnak, azt úgy kell érteni, hogy csak ők mondhassák el a véleményüket, és hogy az is egyenlően kapjon a közösből, aki nem tett annyit bele.
Ezért aztán, mikor a nők védelméről hisztiznek, de egy férfiellenes förmedvényt akarnak ráerőltetni Európára, akkor sem hiszünk nekik. Persze, nem is mindegyik libsi látja át ennek az egésznek a hazug és káros voltát. Az egyszerűbbek csak szajkózzák, amit a szájukba adtak: hogy ez a nőket védi, mert őket kell védeni, mert őket éri a legtöbb erőszak. Ismerős, ugye?
Nem tudom, te milyen elképzelt feministák ellen vezeted ezt a harcot, de ilyenek nincsenek. Én legalábbis nem ismerek ilyeneket. Csak ilyen egyszerűek vannak itt, akik nem gyulolkodnek. Szóval kar a gozert. Sajnálom, hogy nincs itt igazi kihívás :D
Miert mondanék mást, mint amit ertek alatta? Egy ilyen fórumon azt mondok, amit csak akarok, nem kell hazudnom. Én csak ilyen egyszerű vagyok, bocsika.
Abban is sokan hisznek, hogy a Föld lapos. A gyakorlat viszont mást mutat.
És nem egész Európa áll ki mellette, hanem egy sunyi kis fanatikus társaság, és sok megvezetett ember, aki elhitte, hogy ez a hiszti a nők védelméről szól.
Na, ez meg a másik. Nincs annál nagyobb bűn, mikor a társadalom legalapvetőbb egységét próbálják meg egymás ellen ugrasztani. De hát kell a sok boldogtalan nő, ők adják az utánpótlást a nemek harcához :-/