World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Hmm tegnap is voltak érdekes PUG élményeim, a csúcs a 70es holy pala volt aki lejött rampartsba damagelni :O Furcsa, ezen a szerveren folyton a palák közt találom a leghülyébbeket.
próbáld meg kikapcsolni egy natúr feltelepitett wow nem szokott szakadozni. Lehet hogy netkapcsolatoddal van valami? Esetleg nem használja még valaki az accodat aki ha belép téged kidob?
Sziasztok! Nagy problémámvan, a wow-om 10-15 percenként lefagy, és nem tudom miért. Pedig ujra rakta ma windows-t is meg a WoW-t is. Nagyon megköszönném ha segítenétek!:) Előre is köszi!
Most csak nézek ki a fejemből, mert tegnap jártunk Hydrossnál először. A rezek még nem százasak, illetve az "official" Förszt Tráj csak aug 22-n esedékes, az első este eredménye 71% lett. Ha jól veszem ki a hozzászólásaitokból, akkor Hydross nem a legkönnyabb boss SSCban? Azt hittem, hogy a többiek sorban nehezebbek lesznek... Ha így van akkor van remény számunkra is:)
Lehet hogy Leotheras nehezebb mint Hydross, ez guildje váltogatja. Mi legelőször Hydrosst csaptuk le, talán azért tünik az a legnehezebbnek, a többi megvolt 2-3 héten belül ha jól emlékszem.
hát, erre azt szoktam mondani, hogy guildje válogatja.. de saját tapasztalat:
-lurker: vicc... egyszerűen be kell mászni időben a vízbe és kész
- hydross: egy rossz vicc. agroreset, addok, resistcheck, és még DPS check is... nem egyszerűe egy boss
- tidewalker: az örök kedvenc.... ha le tudod már normálisan kezelni a murlockokat, még nincsen minden rendben, mert ha rájön a hoppáré, akkor kitolja a maga kis burst damagéját, meg ugye marad az örök lottó: kit rak bubiba? ha 4 kulcsembert, eheted a kefét...
- karatés: maulgar 2.0... jó pull, kis koncentráció, semmi szerencse... szeretem
- leo: no, igen, itt vannak gondjaink, de úgy látszik, megvan a megoldás...
ó, de messze van ez még nekünk. igaz, mostmár haladósabb guildben vagyok (tegnap volt a 2. gruul kill, 4. próbára, és VR-hez lenéztek, második próbán 40%-ra vitték, szal ígéretes ez is)..
SSC-ben mennyire nehéz a haladás? lurker úgy tudom, nem túl nehéz, tidewalker is üthető talán casual epic felszerelésben, hydrosshoz csak a tankoknak kell a jó resist gear, meg kis gyakorlás, és utána hogyan tovább? utána már asszem leo jön, nem?
Aki megkapja az nagy valószínüséggel belehal. Az a dot kivon egy healert a forgalomból annyira durva. És hát van dolguk ezen kívül is, mivel ugyebár elég keveset visztek ide.
Hát alapvetően senki nem szabad megkapja a WW-t. Ha tankon kivül valaki megkapja akkor elront valamit. Pár seccel WW elött mindenki megy és "nyalogatja" a bordásfalat. :D
Protos Warri mellé mindenképp rakjatok sámánt, windfury totemmel nem lesz gondjuk, esetleg kérjen heroismot is. Itt az a helyzet van hogy feral druid jobb tankolni mint Warri az inner demont miatt. Feral druidnak nincs problémája vele.
Spap mindenképp holy spelleket használjon kivéve ha nincs extrém magas spellhitje. A démonoknak nagy a shadow resistje. Holypap, Pala, Resto sámli-nak nem kéne problémája lennie. Resto druid-nak sajna talentolni kell. 7 pont kell Balancera, és akkor egy fegyvercsere már elegendő, meg egy nyomogatós trinket. Full Restoval is meg lehet, de akkor extra magas spellupto kell, nem lesz túl hasznos a harc többi részében.
volt, hogy sovány volt a DPS, de alapvető problémát a WW-nél látom (jól érzékelem, hogy nem szabad egyáltalán kapni sebzést? baromi kínos kihealelni, pláne, hogy jellemzően akkor a healer is kap egyet)
illetve az inner demon vs protos warrior vagy healer (jó, fel kell venni több spelldamot) meg ami nekem elsre hihetetlen volt, spap... (mostmár smiteolják)
nálunk máshogy működik, mert nem piros csík lesz, hanem ahogy 90°-ban elforgatod, egy vízszintes csíkból függőleges lesz. ennek ellenére kb minden második alkalommal megpróbája vki kinyitni az ajtót (kopogás? ugyan.. Oo). most már elkönyveltem magamban, hogy túl buta ahhoz hogy rájöjjön, hogy ha függőleges a csík, akor zárt az ajtó. és igazam volt, a múltkor is vki rámnyitott volna, aztán egy másik magarázta neki, hogy nézd már azt a csíkot, az mutatja , hogy van bent vki.. jaaa :)
Goldspammereket csak leköpni szoktam, AH előtt szoktak állni és sayben nyomják. Valahogy ignorera megy automatikusan az ilyen, csak a szövegbuborék látszik de chatlogba be se kerül :O Nem értem egyébként mi vezet rá embereket, hogy 2-5x rányomjanak valakire egy duelt vagy invitet az elutasítás ellenére. Ez kicsit olyan mint a munkahelyi WC - belülről van egy retesz ami kintről piros csíkot mutat ha be van húzva. Szóval 100%ig egyértelmű, hogy foglalt-e. Ennek ellenére sokan megteszik, hogy bekopognak, hogy "van bent valaki?". Majd egyszer válaszolok egy olyat, hogy "nincs, csak bereteszelt ajtón mentem ki az előbb, elnézést"
Tegnap épp húztam a kis sámánkát. (15 és 3/4 szintű) Ott van mellettem egy másik kissámán, nézem a cuccait... Látom, hogy van két imba epixxxxx gyűrűje. Az egyik +1 spi, a másik +1 int. És ő csinálta őket. Ennek a fele se tréfa, mondok, barterezzünk egyet és megtettem az ajánlatomat. 4 light armor kit a 2 gyűrűért, benne vagy-e koma? Mondja, hogy még nem tudja. Odaadtam előre a 4 armor kitet. A srác elvitte a vendorhoz, majd így szólt: nem lesz ez így jó, mert amit te adtál az csak 60 coppert ér, amit én adok az meg 3 ezüstöt. :))) Hűba! Hát ez aztán égbekiáltó igazságtalanság. Úgyhogy végül adtam neki 3 ezüstöt ÉS a 4 armor kitet. Hadd legyen egyszer karácsony... :DDD
Tegnap voltam első egész estés raidemen, kb április óta:-) Volt midnen finomság, amit csakszem-száj kívánhat. Indulás elött órás várakozás, hosszú-hosszú AFK-k, HS-elések javításért, potiért, boss 3x véletlen behúzása, idegesítő wipe-k, éjfél utáni raidend. Előre látom midnenki utálni fog, siettetek mindenkit. Volt 2 roll, amit elbuktam (roll... LOL), ennek ellenére szórakoztató volt. Egy dologra kéne még rájönnöm. A takarékos manahasználat módjára.