Keresés

Részletes keresés

Dom_Guss Creative Commons License 2010.11.16 0 0 1394

Ezek meg azok a partok amiket szoktam ajánlani....persze rosszindulatból!

Ezek az igazi tengerpartok....

Dom_Guss Creative Commons License 2010.11.16 0 0 1393
Cocotal Sirenis Tengerpart 1.Cocotal Sirenis tengerpart 2.
Dom_Guss Creative Commons License 2010.11.16 0 0 1392

A RIU hotelekben nagyon jó kiszolgálás, a Palace Punta Cana a legjobb része, igaz amióta egy német csoport vette meg oriási felújításba kezdtek, a tengerparton van minden egyes resort, a homok pedig nagyon világos, igaz nem hófehér.

Előzmény: iphone (1381)
Dom_Guss Creative Commons License 2010.11.16 0 0 1391

A taxi kb 30 USD, viszont a visszaútnál megfordítjuk a sorrendet és házhozviszünk bennetek, ilyenkor ugyan nincs plussz költség viszont tovább tart nektek egy órával.

Előzmény: géza1978 (1384)
Dom_Guss Creative Commons License 2010.11.16 0 0 1390

A Royal Turquesa by Palladium a Gran Palladium elit része, nem fogjátok megbánni, nagyon jó hotel, igaz a recepció még felújítás alatt van és az ideiglenes egy kicsit messze van de golfautóval bármikor eljuthatsz oda.

Előzmény: littlekiralylany (1383)
Dom_Guss Creative Commons License 2010.11.16 0 0 1389

Bocsánat a címzésért nem Géza hanem :)26

Dom_Guss Creative Commons License 2010.11.16 0 0 1388

Tisztelt Géza,

Ha esetleg lenne egy kis ideje végigolvasni a fórumot, több év alatt egyszer sem javasoltam ezeket a hotelek, több okok miatt.

1, Ezek a hotelek nem a Punta Cana - Bavaró részen találhatók, a tengerpart nem fehér homokos, az év nagy részében fürdésre alkalmatlan. Az emberek nagy többsége nem csak pihenni szeretne hanem élvezni is a strandot, innen kezdve az össz minösítés nagymértékben romlik, itt szeretném megjegyezni ami szintén visszaolvasható a fórumon hogy hotelminösítéssel is fogalalkozok, a jótanács nem összetévesztendö a rosszmájúsággal. ( ez még nem azt jelenti hogy rossz a kiszolgálás)

2, A kirándulásokra a Punta Cana - Bavaro útvonalon 60-90 perc szüksége az utasok begyüjtésére, kiványcsi lennék hogy ki az még egy 1 óra 10 perc plussz idöt végigülne hogy a többi utasokat felvegyük a 2-3 órás utak elött.

3, Igen van érdekeltségem a többi hotelekben...probléma????

4, Nyugodtan el lehet menni a Thomas Cookal, köszönjük szépen mint az egyik vezetö utazásszervezö vállalkozás nem fogunk ebbe belehalni....a 100-200 fös nagybuszos utazásokat nyugodtan tudom ajánlani 50 USD, ami inkább egy vásárló körút nem pedig városnézés, de szerencsére az utasok nagy része szeret magyar csoporttal menni....

5, Néger nöt is lehet kapni 50 meg 80 dollárért, nyilván a 80 dolláros a szebb.....az 50 dolláros után jön a tripper...

6, A hotelekböl el lehet menni megnézni a törtélmi városrészt 90 perc alatt, vagy veleünk ami egy teljes Santo Domingó-i körút, nyílván ha több helyen kell hogy belépöt fizessek többe kerül az út, és logikus hogy egy 6-12 fös csoport között elosztani a költségeket nem ugyanaz mint egy 100-200 fös csoport között.

Delfínúszás....manati park....igaz olcsó de azt is szeretném hozzátenni hogy bezárás alatt áll a Greenpeace jóvoltából a a delfinek tartása végett...jó lenne egy kicsit informálódni elötte...

Kicsit primitívnek tartom a rosszmájú és ne dölj be megjegyzéseket, ha nem tetszenek a hozzászólásaim szerintem vannak más fórumok is.

Ja ha magyar lennék....ajaja..csak félig vagyok az....

Punta Cana nem egy Cancun...ezt meg honnan veszed????

Előzmény: :) 26 (1387)
:) 26 Creative Commons License 2010.11.15 0 0 1387

Kedves Géza,

Olvastam az előzményeket és nagyon meglepődtem Dom Guss kissé rosszmájú válaszán. Mi is a Sirenis Cocotalba megyünk, de kötve hiszem, hogy ilyen rossz lenne a resolt, hogy egyből le kell cserélni. Talán az úriembernek érdekeltsége van más hoteleknél és saját malmára hajtja a vizet, vagy csak szerette volna elvenni a jókedvünket. Őszintén, sikerült is neki. 2 napig teljes idegben voltunk és próbáltuk szállodát cserélni, de nekünk sem sikerült. Persze nem hagyott nyugodni , így utána néztem néhány dolognak. A hotel nagyon jó rangsorolást kapott és senki nem írta, hogy unatkoztak volna. Persze nem egy Cancun, de ezt eddig is tudtuk. Szóval a hotelből indulnak különböző kirándulások, foglalkozások. Ha a kedves magyar barátunk nem hajlandó a szállodánknál felvenni minket, mert annyira kiesik a körből, nem kell aggódni, mert a Thomas Cook és egyéb utazási irodák kirendeltsége képviselteti magát a szállodában és nem hagy minket unatkozni. Hasonló programok vannak, mint amit mr Dom Guss ajánl, de pl Santo Domingo 50 Dollár ellentétben az Ő 80 dolláros árukkal. Szóval ne dőlj be! Még olcsóbban is kijöhetünk! De mi előbb ott leszünk, szóval ha sikerül nethez jutnom, mert azt hiszem ott van wifi , majd mindent megírok nektek. Találtam nektek delfinekkel úszást is, elküldöm a linket http://www.manatipark.com/eng/accesos.htm .A térképen rajta van a mi szállodánk is, így gondolom ők felvesznek minket is. De gondolom van még 10 más lehetőség is!

Remélem tudtam segíteni!

Üdv: :) 26

Előzmény: géza1978 (1376)
Iapa Creative Commons License 2010.11.15 0 0 1386

Kimaradt, hogy nem a RIU PALACE MACAO amire gondoltam, hanem

http://www.holidaycheck.de/hotel-Reiseinformationen_Hotel+RIU+Palace+Punta+Cana-hid_102516.html

Iapa Creative Commons License 2010.11.15 0 0 1385

Szia!

Ha mindenképpen RIU-ba akarsz menni javaslom a Bambut ami egy egész jó árfekvésű, vagy a RIU Palace, bár az igen drága. Nem szívesen turkálok más zsebébe. :-)

Én 6x voltam itt és 1 és 5 arányban a Palace szállodába. Csak ajánlani tudom.

A bambu ugyan ott van majd nem ugyan az a konyha tehát az tökéletes, főleg ha fiatalok vagytok.

géza1978 Creative Commons License 2010.11.15 0 0 1384

Szerintem is a holidaycheck a legjobb!A Riu N. elég rossz,megnéztem több oldalon is......Don G. nem válaszoltál....milyen árban van a taxi? Dec. 10.én megyünk!!!! Nem tudtuk átteni másik szállodára a foglalást,de elvileg a hotel rendben van, csak kiesik a többitől....

littlekiralylany Creative Commons License 2010.11.15 0 0 1383

szia Dom Guss!

Segítséged szeretném kérni:

Mi ebbe a szállodába megyünk dec. 26-tól: Royal Suites Turquesa.

Erről tudsz valamit (csak jót kérlek, mert egy kisebb falu gdp-jébe került) :)? 

Szeretnék búvárkodni, kirándulni, hol fizessünk be? Itthon az utazási irodában vagy kint?

köszi

chrlengly Creative Commons License 2010.11.15 0 0 1382
iphone Creative Commons License 2010.11.14 0 0 1381
Sziasztok rdeklodni szeretnek mit tudtok a riu naiboa szalodarol mennyire van a tengertol milyen a part milyen a kiszolgalas sajnos a neten nem talaltam semmit:( esetleg valaki kepet tudna feltenni engem igazandibol a part erdekelne meg hogy a homok szine milyen koszonom
Kotász Csabi Creative Commons License 2010.11.02 0 0 1380
Szia Meloneras,

Fehér bizony, mi a Majesticben voltunk nemrég.

Üdv
Csabi
Előzmény: meloneras (1379)
meloneras Creative Commons License 2010.11.02 0 0 1379
Sziasztok!

A Majestic hotel előtt fehér a homok?
Üdv
L
géza1978 Creative Commons License 2010.11.01 0 0 1378
Tudsz segíteni, hogy mennyi lenne a taxi 3 főre? Csak azért, hogy nehogy becsapjanak.....elcserélnénk,de ez nagyon olcsó volt 850euro/fő 2hét....most már sokkal több mindegyik.....Köszönöm! De akkor a hotellal nem lesz gond? Néztem több oldalon is,de azért te kint élsz,gondolom láttad stb....
Dom_Guss Creative Commons License 2010.11.01 0 0 1377

Kedves Géza,

Mint a neve is mondja a hotel Uvero Alton van, kb 45-50 perc Bavarotol és Punta Cana-tól. Fehér homokot a parton ne keressetek, inkább arany színü, a tenger általában nagyon hullámos, inkább koncentráljatok a medencére.....

Delfines program megoldható semmi gond.

SZABADIDOS PROGRAMOK EBBOL A HOTELBOL CSAK AKKOR HA AZ UGYFELEK TAXIVAL ÁTJÖNNEK PUNTA CANA-RA MERT ANNYIRA KIESIK HOGY NEM FER BELE IDOBE HOGY ODAMENJUNK FELVENNI A KLIENSEKET!!!!

Általában mindenki 10-20USD-vel többet kér programonként ha valaki innen jön.

Személyszerint ezeket a hoteleket soha nem ajánlom, ez nem az a dominika amiért idejönnek az emberek....

Ha van lehetöség cserélni akkor cseréljetek!

Előzmény: géza1978 (1376)
géza1978 Creative Commons License 2010.11.01 0 0 1376

Szia!

Mi dec. 10.-én megyünk Párizsi átszállással Punta Canara!A hotel neve Sirenis Cocotel Beach Uvero Alto-n van? Mit tudsz róla? Jó hotel? Mennénk veled kirándulásra, de a delfin az biztos, és a kérdés az lenne,hogy melyiket ajánlod inkább és miért? Saona sziget vagy Samana? Valamelyiket szeretnénk vagyis megyünk is...segíts!Köszönöm!

Előzmény: Dom_Guss (1372)
chrlengly Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1375
Nekem Saona utan volt hasmenesem kb 2 hetig...de nem baj, ugyis annyit ettunk a 2 het alatt, hogy legalabb kitisztultam :o))))
Előzmény: gébi (1374)
gébi Creative Commons License 2010.10.27 0 0 1374
Hjajj a jó kis Langostás ebéd Saonán....

kár, hogy hasmenésem volt aznap, így nem tudtam csak rizst enni, de akkor is megérte ott lenni! :-)
Előzmény: chrlengly (1373)
chrlengly Creative Commons License 2010.10.27 0 0 1373

Szia Gustavo!

Igen, nagyon szar hideg van...szetfagyok.

De szerencsere van vagy 1500 forro nyari kepunk a hideg teli estekre :o)

Előzmény: Dom_Guss (1372)
Dom_Guss Creative Commons License 2010.10.27 0 0 1372

MÁS!!!!

De jó lenne ha esetleg mindenki visszaolvasna a fórumon egy pár oldalt és nem kellene mindig azokra a kérdésekre válaszolni...100-szor.....

A most érkezök kedvéért, és a régi forumozók kedvéért is leírnám mégegyszer hogy mi az amivel foglalkozunk, milyen programok és szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket.

Ismét van új dolog!!!! HOTELFOGLALÁS!!!

Hosszú idö útán végre sikerült odáig eljutni hogy aki egyénileg szeretne a dominikai köztársaságba utazni, akkor nálunk keresztül ezt megoldhatja, és nem is akármilyen árakon. Hosszú hosszú gondolkodás után az AMSHA MARINA GRAND PARADISE ALL INCLUSIVE Resortok mellett tettem le a voksomat, igazából vannak drágább és jobb hotelek is, ez az egyik hotel amely a jó árai mellett, jó szolgáltatást is nyújtanak.

A második fö szempont az volt, hogy Punta Cana mellett, Samana-n és Puerto Platan is vannak G. Paradise hotelek.

Személyes véleményem szerint, Samana egy kicsit még érdekesebb mint Punta Cana, de sajnos ez a mai napig nehézkes volt az infrastuktura miatt, de ma már ez nem problema, megindultak az elsö járatok Samana El Catey repülöterére és végéhez érkeznek az utépítések is. Ha valaki esetleg visszaolvassa a fórumot fog olyan utassal találkozni aki kipróbálta a Meliat Punta Canan és a Gran Paradiset Samanan, és egyértelmüen Samana volt a befutó.

Az árak 45 USD- tól indulnak személy / éjszaka, teljes ellátással, attól függüen hogy melyik hotel, melyik idöszak...

Németország és Franciaország kivételével, kizárolagos értékesítesi jogunk van egész europa területén, ezért az árak is kb 50%-al olcsóbbak.

Az új honlap elkészüléséig emailben lehet érdeklöni és foglalni.

Transzfer!!!!

24 órás transzfer szolgálattal állunk az utasok rendelkezésére a punta cana-i repülötérröl a Bavaro-Punta Cana hotelsorra, és a sziget különbözö pontjaira, kisbusszal és kisrepülögéppel!!!

A reptéri transzfer, családonként 1-6 föig, 1 útra 30 USD!!!!!

Szabadidös programok!!!!

1, Saona sziget, karib tengeri hajóút, a legszebb tengerpartokkal, kihagyhatatlan. 70-80USD

2, Kisrepülös Samana-i félsziget. Bacardi sziget, limon vizesés, dzsungeltúra. 199-250USD

3, Delfinekkel úszás. 109-139-169 USd

4, Szafari dzsugeltura, kakaó, ananász, rizs, kávé ültetvények, tengerparti lovaglás és quadozás 85 USD

5, Santo Domingo, teljes városlátogatás, 80 USD

6, Buggi és quad  túrák 60-80 USD

7, Samana-i kétnapos , bacardi sziget, limon vizesés, Haitises park....teljes ellátással 200-220 USd

8, Haitises park 80 USD

Ezek a leginkább választott programok.

Email:muchoviaje_rd@live.de

Honlap:www.muchoviaje.es.tl

Telefon: (00-1)809-864-5862

BlackberryBBPIN: 220BED46

Tisztelettel: DOM GUSS

Ja ha telefonon hivank, csak nyugodtan keressék Gustavo-t.

Ui.: hideg van már arrafele????? :-)))))

Dom_Guss Creative Commons License 2010.10.27 0 0 1371

Lassan én is kolerás leszek....ha még valaki levelet ír arról hogy mekkora járvány van Dominikán.......

NAGYON SZÉPEN KÈREK MINDENKIT......NEM KELL BE....S..Z..ARNÍ.

Nincs semmiféle kolerajárvány, sem itt, sem Haitin. A szomszédban mindig is voltak kolerás megbetegedések, meg lesznek is, amig ilyen a helyzet. Haiti teljesen az ENSZ felügyelete alatt van, a dominikai-haiti határ teljsen zár alatt van.

Részemröl a téma lezárva....

Rencsi&Norbi Creative Commons License 2010.10.26 0 0 1370
Hello Timi&jani!Mi is november 24-indulunk bécsből punta canara!A Hotel occidental grand-ba szállunk meg!06:25-kor indul a repülönk Berlini átszállással!Ti melyik géppel mentek!mi az austria airlenes-sel!Titeket nem érdekel ez a delfinnel való fürdési lehetőség?írjatok majd,majd találkozunk valahol!soproniak vagyunk,fiatal korosztály!puszi
Előzmény: takjano (1366)
Dom_Guss Creative Commons License 2010.10.25 0 0 1369

A VIK Arenáról nem tudok rosszat mondani, biztosan jól fogjátok magatok érezni!

A programra jobb elöre jelentkezni, jön a föszezon fogynak a helyek...

Ajánlom a honlapunkat megtekintésre: www.muchoviaje.es.tl

Az emialem:muchoviaje_rd@live.de , ide lehet írni ha kérdés van, információ kell, stb.

euro is jó, mi elfogadjuk (abból sokat hozzatok)

Telefon pedig: (00-1)809-864-5862

Előzmény: takjano (1366)
Dom_Guss Creative Commons License 2010.10.25 0 0 1368

Kolerajárvány???? Na azt meg honnan szedte a sajtó??????

Találtak 5 kolerást akik nem a fövárosban élnek és ez már járvány.....beszarok!

A dominikai-haiti határ teljes zár alatt van a földrengés óta.

Előzmény: meloneras (1367)
meloneras Creative Commons License 2010.10.24 0 0 1367
Sziasztok!

Szerintetek kell aggódnia annak aki Punta Cana-ra utazik a Haitin egyre jobban terjedő kolera járvány miatt?

Üdv
M
takjano Creative Commons License 2010.10.21 0 0 1366

Tisztelt Dom Guss !

Nov.24.-én indulunk Bécsből Punta Cana-ba a Vik Arena Blanca Hotelbe.

A fórumon olvastuk, hogy szervezel fakultatív programokat.

Szeretnénk érdeklődni, hogy milyen lehetőségek vannak és esetleg, hogy mennyiért ?

Szívesen fogadnánk véleményt a hotelről és egyéb hasznos információt, amire szükségünk lehet a nyarlás alatt.

Boldogulunk-e ha euro-t viszünk magunkkal?

Oltás szükséges-e, vagy milyen gyógyszereket célszerű magunkkal vinni?

Van-e kinti elérhetőséged(tel.szám)?

Üdv, Timi&Jani

Mary2010 Creative Commons License 2010.10.19 0 0 1365

Sziasztok!

Mi nov14én repülünk Münchenből Puerto Platara 2hétre. A szállásunk Playa Doradan a Be Live Grand Marien hotelben van.Tudnátok infokat irni,hogy milyen fakultativ programokra érdemes onnan menni ? Öt éve már voltunk Punta Canan ,most ugy döntöttünk megnézzük az északi részét is Dominikának. Akkor is meg most is német utazási irodával intéztük,mert jóval olcsobb,mint itthoról.Igaz Münchenig el kell jutni,de igy is gazdaságosabb.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!