Keresés

Részletes keresés

BC Rich Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1594
Nana, azért én is itt csapom a szelet! Épp most vallottam neked szerelmet, csak épp az UB topicban. (Te meg itt veted netre az UBFC-s élményeidet, amikor szegény Skorzeny már a falc határán toporog a túlfertályi hullaillat miatt, ejnye-ejnye pmb!).

Minden lubtagnak: paulinamartinez az UB bulin folytatólagosan, társtettesként, előre kitervelve, aljas indokból, bűnszövetségben elkövetve, különös kegyetlenséggel sört ivott!!!

Előzmény: paulinamartinez (1593)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1593
sziasztok szerelmeim!

hát élek....de ti még nem tudjátok azt, amit én....ti azt hiszitek, hogy itt vagytok ketten, azt annyi? merthogy nem mondanám, hogy béla és libi a két áldozat, illetve néha néha ketchup és ice.....a rajongói táborom sokkalta bővebb mint ahogy azt ti gondolnátok!!!! és hogy mit hagytatok ki? azt le se tudom írni!!!!! az uhrin táncmulatság volt életem egyik (ha nem az egyetlen) legyfantasztikusabb élménye! ezt most nagyon nagyon komolyan mondom!
bementem, mint megrettent kismadár tök egyedül, és mindenki csak jött és jött, hogy paulina imádunk, te vagy a legjobb, satöbbi :).....na persze nem tudom mire fel :)...de ez télleg így volt! aztán olyan dolgokra képesek voltak rávenni, hogy azt el se fogjátok hinni! paulinácska fellépett a mester egyik remekbeszabott művének színpadi előadásában, ami igenycsak spontán jött, és meg kell mondjam, nem voltam más, mint a főszereplőnő!!!!!!!! szerintem nem volt nagy alakítás, de ezt többen cáfolták...na majd meglátjuk :). igen összetett szerepem: emese, 26 éves, egészségügyi dolgozó, szűz. hát nem tudom mennyire illet rám...:) de egyszerűen hihetetlen volt, még most is a hatása alatt állok. persze színésztársaim is lenyűgözőek voltak, a gondnok , ottó, és szidi....RULEZ FOREVER!!!!!
na aztán alakítottam még mást is, guminőt...de ez már más téma :)
bc rich!
te meg nem írtál, aszontad majd benyomsz valamit álnéven, de nem nagyon látom, hogy bármilyen álneves bc rich itt garázdálkodott volna!

ami a bélával való találkozást illeti...no comment. bár azt is el kell árulnom, hogy bc első kérdése az volt: lesz esküvő? hát béla, szerintem ezen még korai gondolkodni....vagy nem?
na mindegy, mi tudjuk, amit tudnunk kell, és ez remélem a mi kis titkunk marad....???.....azt is nagyon remélem, hogy még meg van az állásod és az otthonod....ugye??? mondd hogy igen!!!!

na most egy kicsit abbahagyom, mert annyira rosszul vagyok, hogy mindjárt meghalok. de ez nem a ti hibátok :)

csók, még jövök,
lina....

Shalina Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1592
Ne aggódj, nem veszett el!
Előzmény: különböző béla (1591)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1591
Aggódom paulináért! Ha soha többé nem jelentkezik, én leszek az oka. Vagy Uhrin Benedek. Vagy...
Előzmény: Shalina (1590)
Shalina Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1590
Mégegy sohasem. Egy, az igen...
Egyébként a palacsintasütőt elpakoltam, ha paulina még él, akkor talán nincs is rá szükség...
Előzmény: különböző béla (1581)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1589
Úgyláccik, Shalina télleg dobott egy hátast...
különböző béla Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1588
Rám kell vigyázni, mer kitekerem a nyakad, te pernahajder!
Előzmény: Libertine (1587)
Libertine Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1587
Hát, nem is tudom, nekem biztosan nem lenne arra szükségem, hogy leitassam PMB-t! És mondd, mire kell vigyázni, ha sörhöz jut? Támad??? :-)))

a libertine

Előzmény: különböző béla (1586)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1586
Te Libi, én tudtam, a kezdetektől fogva éreztem a zsigereimben, hogy köztünk valami alapvető, feloldhatatlan ellentét van! Most végre kiderült!

Paulina télleg nem szereti a sört, de a szerelem minden nehézséget legyőz!! :)))

Előzmény: Libertine (1585)
Libertine Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1585
Előbb még azt írtad, hogy utálja a sört! Én is! Te titkolsz valamit, Béla...

a libertine

Előzmény: különböző béla (1584)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1584
Hát, nem is tudom...az elején annyira, de annyira be voltam szarva, hogy nem is bírtam odakoncentrálni...utána meg jött az a jótékony ködfátyol az agyamra...szal nincs tiszta képem, asszem legjobb lenne, ha mekktekintenéd élőben...csak arra vigyázz, hogy nehogy sörhöz jusson, mer akkor VÉGED!
Előzmény: Libertine (1583)
Libertine Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1583
Az hagyján, de tigris ügyben semmi hír...hol van Paulina? Béla, addig is tarthatnál egy leíró jellegű élménybeszámolót rajongásunk személyéről, mert világosban még nem láttam! :-)

a libertine

Előzmény: különböző béla (1579)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1582
Nem kísértem el, de ha nem akarod bevenni, akkor dobj egy hátast! És tedd má le aszt a palacsintaütőt!
Előzmény: Shalina (1580)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1581
Akkor jöhet még egy paca?...akarommondani pacák?
Előzmény: Shalina (1577)
Shalina Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1580
Csak azt ne mondd, hogy elkísérted, mert akkor dobok egy hátast! Mindent azért én sem veszek be!
Előzmény: különböző béla (1579)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1579
Különben is tik tehettek az egészről!!!! Szegény paulinát senki sem akarta elkísérni uhrinzálni, annyira el volt keseredve szegény, hogy eccerűen muszáj volt lépnem...botorkálnom...
Előzmény: Libertine (1575)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1578
Csak leprát...de lehet, hogy ráhúzódott az agyára...
Előzmény: Libertine (1575)
Shalina Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1577
Az se baj, úgyis ott vagyok még elolvadva a szőnyegen... :))
Előzmény: különböző béla (1576)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1576
Jajj, olvad a vaj...
Előzmény: Shalina (1574)
Libertine Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1575
Szükségem is lesz rá, mer' úgy látom, PMB a bélával randevúzgat ?! Biztos napszúrást kapott!

a libertine

Előzmény: Shalina (1564)
Shalina Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1574
Egyébként imádlak!
Előzmény: Shalina (1573)
Shalina Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1573
Ooops!
Lehet, hogy valamiről lemaradtam? Ezek szerint nem csak tanulni lehet alvás közben, hanem egészen mást is?? Nem is tudom, hogy sírjak vagy örvendezzek...
Előzmény: különböző béla (1572)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1572
Ki beszélt itt tanúskodásról? Te leszel a felperes!
Előzmény: Shalina (1571)
Shalina Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1571
Béla, szívem!
A Tudor dinasztia tagja még lehetsz (már ha legalább egy árva órán hajlandó vagy megjelenni), csak azt remélem, de azt erősen, hogy beperelt apuka nem. A fene akar tanúskodni járni! Van nekem elég gondom a maffia felügyeletével...
Előzmény: különböző béla (1569)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1570
Hát az élésben reménykedem erősen, a virulást azonban kétlem...
Előzmény: Shalina (1568)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1569
Jujj, ezek szerint én má nem leszek egy angol túdór?
Előzmény: Shalina (1568)
Shalina Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1568
Paulina Martinez pedig egy árulkodós dög :)), aki azért remélem, még él és virul, mert a tegnapi lub(?), majd Rettenet Benedek ülés után egy fia sorral nem tisztelte meg a hátramaradottakat.
Az apasági perhez inkább nem fűzök kommentárt, legyen annyi elég, hogy szúrós szemmel nézek, palacsintasütővel a kezem ügyében.
Előzmény: különböző béla (1567)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1567
A Yahoo-maffia tevékenységét ellenőrző háromperhármas ügynök jelenti:

Szégyen és gyalázatos események színhelyévé vált tegnap délután a Marxim lebujj-bujj söröző, ahol -hűen a hely szelleméhez- a magát félrevezetésből k.b.-nek nevező alapító tag és pmb kultuszfelelős részvételével alapsejt-szintű illegális lubgyűlésre került sör. Az ellenség mekktévesztése céljából Béla eleve rúzsfoltosan érkezett és értekezett, míg paulina álcázatlanul csupán a maga pőre szépségében, gyógyuló leprával jelent meg. Az ön- és tényfeltáró megbeszélés során má rögvest az elején fény derült paulina ugyan egyetlen, ambátor alig bocsájtható hibájára, ti. hogy ÚÚÚTÁJJA a sört (!!!), de a politikai korrektség kedvéért tegyük hozzá nyomban védelmében, végül több szempontból is engedett az erőszaknak. A legkomplexebb, verejtékes fejtörést okozó kérdéskör (mit igyon pmb?) rövid félórás átbeszélése után a tagok áttekintették a lub eddigi áldásos és áldatlan tevékenységét, mely során megállapítást nyertek a következők:

1. Paulinamertinez körül a világtörténelem során eddig példátlan méretű, már-már vérlázító személyi kultusz alakult ki, melyből le kell vonni a konzekvenciákat. A tagok lázas vérrel egyhangúlag megállapították, hogy az eddigi helytelen és tarthatatlan gyakorlaton eszük ágában sincs változtatni.

2. A lubalapító alkohol- és paulinamámorban elkövetett önkritikai rohamában elvégzett hevenyészett számításai szerint kb. 3-4-szer annyi nőbe van belehabarodva (részint virtuálisan, részint IRL), mint amennyi ildomos lenne, de ebből egyelőre semmiféle konzekvenciát nem bírt levonni magának.

3. Shalina és Sunshine Sally egy-egy, azaz összesen kettő darab bizalmatlan dög, szégyejjék magukat a palacsintasütőjükkel egyetembe! Ámbátor lehet, hogy igazuk van.

4. Béla papucs.

5. Az apasági komplexus olyan betegség, mely szövődményes esetben könnyen vezethet apasági perhez...

A későbbiekben a gyűlés egyre hallgatagabbá vált, de monyjuk aszt nem mondhatni, hogy kifejezetten kínos lett volna a csend, sőt a lehető legkíntalanabb csönd volt, amit ember csak mekktapasztalhat...

A kín, az még a jövő zenéje...

Shalina Creative Commons License 2000.06.10 0 0 1566
Csak annyit akartam az illetékesek tudomására hozni, hogy a keresztanya szeme mindent lát. És mindent hall. De az már a füle.
Ketchup Creative Commons License 2000.06.09 0 0 1565
Paulina Mártinez!

Megfeledkztél válaszolni nekem!
Többször írtam neked, és te még csak válaszra sem méltattál. Talán haragszol?

Ketchke

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!