Az egyébként hogy van, hogy a szarból jövő, minket magyarokat magyarul állandóan tanítani akarók többnyire nemhogy egy topikcímet, de a saját nickjüket sem tudják leírni ordító hiba, ordas magyartalanság nélkül?
Schmitt Pál,aki mindjárt legelső elnöki nyilatkozataiban a magyar nyelv védelmét sürgette, amelyről úgy vélte, nagy veszélyben forog. Már augusztusban is világos volt, hogy az egykori párbajtőrvívó nem annyira ragyogó intellektusának, mint inkább a kormánypárt és személyesen vezetője iránti rendíthetetlen lojalitásának köszönheti megválasztását, s ennek megfelelően nem is várta el tőle senki, hogy bármi egyebet írjon, mint pusztán nevét a parlament által jóváhagyott törvények alá, amit kötelességtudóan meg is tett immár száznál több alkalommal. Újév napján azonban feladatának érezte, hogy maga által írt beszéddel forduljon népéhez. A beszéd általános meglepetést keltett, noha nem tartalmával, amely a várható mértékben volt banális és kínos, hanem helyesírásával. Az elnök honlapján közzétett rövid szöveg ugyanis nem kevesebb mint tizenhét hibát tartalmazott, beleértve két súlyosat a magyar nemzeti himnusznak a beszéd végén idézett legelső sorában.
A publikációt kísérő közderültség a szöveg azonnali eltávolításán túl arra is rákényszerítette az elnöki hivatalt, hogy nyilatkozatot tegyenek közzé, amelyben hangoztatták a magyar nyelv ügye iránti elkötelezettségüket, és ígéretet tettek rá, hogy a jövőben gondosan ellenőriznek minden általuk kiadott szöveget. Sajnos ez a rövid, 120 szavas nyilatkozat is hibás formában tartalmazott kilenc szót, többek között magának az elnöknek a nevét is.
Az egyébként hogy van, hogy a szarból jövő, minket magyarokat magyarul állandóan tanítani akarók többnyire nemhogy egy topikcímet, de a saját nickjüket sem tudják leírni ordító hiba,ordas magyartalanság nélkül?
Az egyébként hogy van, hogy a szarból jövő, minket magyarokat magyarul állandóan tanítani akarók többnyire nemhogy egy topikcímet, de a saját nickjüket sem tudják leírni ordító hiba, ordas magyartalanság nélkül?
altalaban brusszelbol ijesztgetnek kizarassal mintha svajc is meglenne geci brusszel nelkul halal komolyan mondom a mai brusszel veszelyesebb a nemzetre mint moszkva volt nem kell a becsi cukraszda ha negerek szazezreivel jar csak
Kedves Barátaim!Örülök, hogy a média ennyit foglalkozik ezzel az "energia cellával"./Csak zárójelben jegyzem meg,most írtam le először ennek az általam tervezett hivatalos nevét./Abszolut nem zavar,hogy ennyit össze-vissza találgatnak. Már többször leírtam, hogy egy energia cellánál két féle módon lehet befogni az energiát: vagy nagy feszültségen vagy nagy áramerősségen.Tesla munkásságát hihetetlenül tisztelem és egy szellemi óriásnak tartom.Szerintem az "energia kicsatolásában" ott tévedett illetve ott ment félre, hogy ezt nagy feszültségen akarta megvalósítani.De...szerintem ma már nem ezek a kérdések./Ezeket a kérdéseket a kutatások már eldöntötték./ A kérdés az , hogy hogyan lehet a stabil nagysorozatú gyártást megvalósítani úgy hogy közben tömegével teremtünk munkahelyeket. Hogy lehet a milliós sorozatgyártás feltételeit megteremteni/mert csak ekkor fogja igazán az emberiség hasznát szolgálni/ másrészt, hogy lehet ezen egységekenek a logisztikáját/150 kg-os egységeknek/ megszervezni valamint a kereskedelmét, hogy a hagyományos energia szolgáltatók ne szembe jöjjenek, hanem együtt "meneteljünk".Ezen dolgozunk./Nem a protótípuson./.De azt se kérdezzétek meg, hogy hány prototípus van és melyik országban nézhető meg.Hívatalosan csak akkor szeretnénk a nyilvánosság elé lépni mikor már a sorozatgyártása beindult./Ahogy ezt még a "madárkának" a szösszeneteimben való felbukkanása elején jeleztem, ezt ősszre várom illetve tervezem.
na most, idéztem zsebinek, hogy az emberek akik szerinte tuti Sorossal vannak mert szerinte le vannak fizetve, a Soros féle pdf szerint csak valószínűleg. érteni ?
kérdeztem, el tudod képzelni hogy valaki ingyen fideszes, te nem ingyen vagy az ? na, így támogatják sorost is az emberek. én is ingyen. nehéz elképzelni ?
This mapping provides the Open Society European Policy Institute and the Open Society network intelligence on Members of the 8th European Parliament likely to support Open Society values during the 2014–2019 legislature.
nem vett meg senkit Soros kilóra. Az álcivil CÖFről ezzel szemben tudható hogy félmrdot kapott a Fidesztől az MVM-en keresztül, az egészet meg tőlünk lopták.