Keresés

Részletes keresés

horvbazsi Creative Commons License 2013.07.15 0 0 209

Sziasztok!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani eladó kamerámat.

JVC Addixxion GC-XA1 Full HD ütés és vízálló kamera komplett alapcsomag google mounttal, 2db ragasztós flexible mounttal, objektívvédőkkel, stb. A készülék 1hónapos, garanciális, csak kézben volt kipróbálva! Bolti ára a Digitcamnél (úgy tudom ott a legolcsóbb) 69.900,- Ft, én 45.000,- ért adom! 

Szükség esetén adok hozzá egy Sandisk Extreme Pro 16 GB-s kártyát, 15helyett 10e Ft-ért.

Elérhetőségem: horvbazsi kukac gmailpontkom

dancimanci07 Creative Commons License 2013.07.10 0 0 208

Adobe Lightroomot javasolnék Time lapse képek összefűzéséhez. Nincs más dolgod, mint betöltöd a képeket, és adott formátumban rendereled. Ez a dióhéj, de alantabb láthatsz egy jó demonstráló videót. Én anno innen vettem az ideát, s bevált! :)

http://www.youtube.com/watch?v=TM7EJZ-8HWw

5:10.nél kezdődik az utómunka. Remélem tudtam segíteni! :)

Előzmény: tom23i (199)
Vebur Creative Commons License 2013.07.08 0 0 207

Eladó GoPro 3 Silver. 3X használtam. Minden tartozéka megvan + állvány adapter + full vízálló outdoor doboz, melyben az egész elfér. Mondanom sem kell, karcmentes, makulátlan a cucc.

A két talpon nincs ragasztó, de az filléres dolog és úgyis kell néhány tartalék ha használná az ember.

79ezer HUF

Email publikus!

tom23i Creative Commons License 2013.07.07 0 0 206

Nekem Black edition van de eddig jól szuperál, kivéve egy idelye nem tudom letölteni a cuccokat a géppel róla mert csak tölti, ha rádugom az usb-t.

Mondjuk én frissítettem softvert rajta.

Amikor megvettem akkor:

Kikapcsolt állapotban rádugtam az usb-t akkor elkezdte tölteni (a piros led világított az elején), Ha megnyomtam röviden a powert akkor bekapcsolt, és használható volt a kamera az akku jel pedig fel le mozgott.

Ha kikapcsoltam akkor ugyan úgy piros led jelezte a töltést, és ha hosszan nyomtam meg a power gombot akkor egy usb jel rajzolódott ki a kijelzőn és feljött a gépen pendriveként!

Mostmár akárhogy nyomkodom a powert nem jelenik meg az usb jel és csak akkor tudom felmásolni a gépre a cuccot ha kiveszem az sd-t!

Nektek is így kezdte??

Előzmény: facannorbi (202)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.05 0 0 205

Keresek Gopro HERO3-hoz:

fejpántot
kamera rögzítőt sisakhoz
caps and doors lencsevédőt

Bolti ár alatt, használtat, jó állapotút!

falperka(kukac)gmail(pont)com

badmad Creative Commons License 2013.07.05 0 0 204

windows-on: Pinnacle, AVID, Sony Vegas, Adobe Premier

mac: iMovie, AVID, Final Cut Pro

Előzmény: facannorbi (203)
facannorbi Creative Commons License 2013.07.05 0 0 203

Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani valami jó videószerkesztőt? GoPro Hd Hero 3 Black Edition

facannorbi Creative Commons License 2013.07.05 0 0 202

Nekem a Balck Editionnal val ugyan ez. Beküldtem, és garanciába megcsinálták és most ( még ) jó :D

Előzmény: pribipribi (194)
badmad Creative Commons License 2013.07.04 0 0 201

Amúgy, ha valakit érdekel, van egy eladó gopro HD960-asom, 50ezerért adom, kiegészítőkkel, extrákkal:

-gopro HD960 kamera
-vízhatlan tok
-nyitott hátlap
-2db gyári akku
-2db 16GB-s SDHC kártya (Panasonic és Sandisk)
-szilikontok
-1db lapos öntapadós rögzítő
-2db íves öntapadós rögzítő
-1db 90fokos fordító kar
-1db egyenes kar
-1db rövid csavar
-1db hosszú csavar
-2db rugós bepattintós elem az öntapadós rögzítőkhöz
-1db "J" idom, sisakrögzítéshez
-gyári USB és videó kábelek, doboz, leírás
-tartalék lencse a vízhatlan tokhoz (bontatlan)
-szilikon rezgéscsillapító betét

badmad Creative Commons License 2013.07.04 0 0 200

A timelapse módban valóban csak fotókat csinál, ezeket neked kell összefűzni. Ugyebár minden kép 1 kocka kéne legyen, 1mp videó pedig 25 kockából áll. Valószinű, hogy a program, amit használsz, 1-1 képből nem csipán 1/25-öd mp-et importál, hanem többet.

A legegyszerűbb módszer: vmi programmal neveztesd át az összes fotót, praktikusan a készítés sorrendjében emelkedő számjegy legyen a neve. És arra kell figyelni, hogy a legelső 0.jpg legyen. Innentől bármelyik videoszerkesztő programba be tudod importálni .jpeg szekvenciaként, ilyenkor tudja, hogy minden kép 1 kocka hosszú legyen csupán.

Én AVIDben szoktam, ott pofon egyszerűen megy ez a funkció.

Előzmény: tom23i (199)
tom23i Creative Commons License 2013.07.04 0 0 199

Helló mindenkinek!

Vettem egy Gopro hero 3-at. beáálítom a Timelapselt ő meg képeket csinál! Van egy progi amivel össze lehet fűzni videóvá. ugyan úgy csináltam minent mint a tutorial videón de nekem lassan játsza le! elvileg 2,5 percnek kellene lennie de 1,29órás lett a felvétel!

Valaki valami ötlet?

K Nándor Creative Commons License 2013.07.02 0 0 198

Köszönöm az infót!

Előzmény: foveon (197)
foveon Creative Commons License 2013.07.02 0 0 197

asszem class4 a minimum de inkabb 6 vagy jobb. en az adapteres mikro kartyakkal szivtam. ette az aksit es soxor akadozott a felvetel pedig class akarhanyas gyari sajatadapteres kingston kartyakkal probaltam (ket eltero tipussal is).

Előzmény: K Nándor (196)
K Nándor Creative Commons License 2013.07.02 0 0 196

Sziasztok!

A Gopro hero HD minden SD kártyát tud kezelni? Vagy van egy bizonyos class szint, ami alá nem érdemes lemenni? 

facannorbi Creative Commons License 2013.06.06 0 0 195

Sziasztok!
Kb. másfél hónapja van meg a Gopro Hero 3 kamerám. Megvagyok vele elégedve bár néha elegem van. Olyat csinál, hogy amikor nyomom a Mode gombot a bekapcsoláshoz csak a hátsó állapotjelző fény villog, elengedem nyomom megint és bekapcsol. De van, hogy csak 3. próbálkozásra kapcsol be. Szerintetek ez miért lehet? Előre is köszi 

pribipribi Creative Commons License 2013.06.05 0 0 194

GoPro Hero3 silver editionnal másnak is sok baja van? Nekem ma jött meg a 3. kamerám, mert az előző kettő nem volt hajlandó bekapcsolni/tölteni. Mindkettő 2-3 hónap után hibásodott meg. Először csak nem akarja felismerni a gép a kamerát, majd a végén már nem is tölt. Másnak is volt ilyen problémája?

badmad Creative Commons License 2013.06.01 0 0 193

Kapcsold ki a wifit!

Előzmény: tom23i (191)
qwer1234 Creative Commons License 2013.06.01 0 0 192

kell neki néhány töltés/kisütés ciklus mire eléri a valódi kapacitását az akku.

Előzmény: tom23i (191)
tom23i Creative Commons License 2013.06.01 0 0 191

Helló mindenkinek!

Sikerült vennem egy Hero3-as black kamerát, de az akksival nem vagyok megelégedve! Szerintem nagyon keveset bír! Valakinek valamilyen tapasztalata?

Konkrét példa: Egész este a töltőn volt (laptop usb) reggel 8kor elkezdtem nyomogatni beállítások stb... Wifivel csatlakozva a telefonnal aztán pár felvétel és 9 óra körül már csak 40% az akku :(

Szerintem egy kicsit többet kellene hogy tudjon nem?

Várom a véleményeket!

Előre is köszi.

U.I. nagyon meg vagyok vele elégedve csak az akku????

kukca Creative Commons License 2013.05.20 0 0 190

Sziasztok!

Akit érdekelne egy új gopro floaty backdoor, az keressen nyugodtan.

e-mail: kukcaman@citromail.hu

Ár: 4000Ft.

http://kepfeltoltes.hu/view/130519/DSCN1620_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kscrap Creative Commons License 2013.05.14 0 0 189

Sziasztok!

Hibás Gopro, Contour, Drift kamerákat veszek.
Törött, beázott, sérült, hibás, ...

06-20/3/41/42-88

Kovee123 Creative Commons License 2013.05.11 0 0 188

Sziasztok,

Action camerát vennék, min HD720 felvétel követelmény, tartókészlet a motoron való használat miatt

Előny, ha van távirányítási lehetőség, képstab, és némi garancia(egy hónap elég).

A referncia árakat innen nézem(és e-bay):

http://www.myactioncam.hu/

Ide kérem az ajánlatokat ármegjelöléssel:

petikovacs13@gmail.com

Üdv!

pittyphoto Creative Commons License 2013.04.16 0 0 187

Sziasztok!

Eladóvá vállt a gopro hero 2-m, mindenféle tartozékkalm korrekt sebességű sd kártyával. Nem igazán használtam sokat, megkímélt. Ár: 90.000.-

Részletek itt.

Ivwi Creative Commons License 2013.04.15 0 0 186

Némi árleszállítás: 80-ért vihető.

Előzmény: Ivwi (185)
Ivwi Creative Commons License 2013.04.10 0 0 185

Érdeklődni:

30/9 hat27- négy79

Előzmény: Ivwi (184)
Ivwi Creative Commons License 2013.04.10 0 0 184

Köszi. működik is.

MIvel közben megjött a másik kamerám is ezért:

ELADÓ:

GoPro Hero3 silver edition.

Vadi új, csak a reptéren kelett bekapcsolni, hogy télleg kamera, nem pedig valami kokolgép.

Mivel külföldi a lelkem, ezért gari nincs rá, de minden tartozéka igen.

Lásd a képeket:

A beépített WiFi-nek köszönhetően, okostelefonról/tabletről teljes körűen távvezérelhető, és mindene beállítható.

Ezért nem szükséges az LCD hátfal, és a WiFi vezérlő sem.

Ára: 87000-Huf

Csak egy lagalább Class10-es microSD kártya kell hozzá (nem tartozék), és már használható is.

Előzmény: PaGaPa (183)
PaGaPa Creative Commons License 2013.04.09 0 0 183

Szia! A youtube-on rengeteg útmutatót találni. Itt küldök egy értelmes példát neked, remélem tudod használni.

http://www.youtube.com/watch?v=HJU-fwO9n-I

Nekem is innen jött a segítség, csak az előnézeti képet nem sikerül beállítani, én erre keresnék megoldást.

Üdv: Gábor

Előzmény: Ivwi (181)
foveon Creative Commons License 2013.04.09 0 0 182

csak ugy megemlitem ez nem a hivatalos support forum, plane ha boltbol van akkor meg kene kerdezni a kereskedot, netan elolvasni a honlapon mit irnak...:

The default Wi-Fi password for your HERO3 is "goprohero".

http://gopro.com/support/articles/wi-fi-name-password

Előzmény: Ivwi (181)
Ivwi Creative Commons License 2013.04.09 0 0 181

GoPro használóktól kérdezem, hogy lehet a wifit összehozni a Hero3 és az androidos telefon között??

APP letöltve, de nem találja a kamerát.

WiFi menü szerint látszik ugyan a kamera, de titkosítva van WPA2-vel. Ezzel se lenne gond, de MI A KÓD????

Túl sok leírás nincs hozzá, és a magyar nyelvű krézikönyvben sem találtam semmit (csatlakozz és kész, de nem ír titkosítást, és kódokat se)

Ötlet?????

(direkt nem vettem LCD hátlapot:))

Üdv: Ivwi

PaGaPa Creative Commons License 2013.04.07 0 0 180

Érdeklődni szeretnék, hogy nemrég vásárolt GoPro Hero 3 Silver Edition kamerám miért nem mutatja az iPhone 4S típusú telefonommal WiFi-n csatlakoztatva az előnézeti képet a GoPro APP alkalmazás közben. Minden más funkció működik, a telefonról minden mód és beállítás változtatható a kamerán, a fotó és a videó üzemmód is indítható, ki-be kapcsolás is megy, csak a kép nem látható. Folyamatosan a STARTING PREVIEW felirat látható és szalad körbe a jel, de kép nem jön be. Túl vagyok az APP törlésén és újra letöltésén, valamint a GoPro3 Firmware Update-en is sikeresen, de semmi változás. Minden működik, de nincs kép. Kaphatok valami ötletet, segítséget, hogy mi lehet az ok? Köszönettel:  Gábor

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!