Minden ami Action cam. A topic célja megbeszélni a kamerákról a technikai dolgokat, bemutatni kiegészítőket (legfőképp a házilag barkácsoltakat), felvételi módokat, stb.
Legismertebb típusok:
GoPro HD HERO SD 960 1080
DRIFT HD X 170
Contour HD GPS
Oregon Scientific ACT
VIO POV
Figyelem! Ez a topic nem az elkészült videok bemutatására szolgál!
JVC Addixxion GC-XA1 Full HD ütés és vízálló kamera komplett alapcsomag google mounttal, 2db ragasztós flexible mounttal, objektívvédőkkel, stb. A készülék 1hónapos, garanciális, csak kézben volt kipróbálva! Bolti ára a Digitcamnél (úgy tudom ott a legolcsóbb) 69.900,- Ft, én 45.000,- ért adom!
Szükség esetén adok hozzá egy Sandisk Extreme Pro 16 GB-s kártyát, 15helyett 10e Ft-ért.
Adobe Lightroomot javasolnék Time lapse képek összefűzéséhez. Nincs más dolgod, mint betöltöd a képeket, és adott formátumban rendereled. Ez a dióhéj, de alantabb láthatsz egy jó demonstráló videót. Én anno innen vettem az ideát, s bevált! :)
Eladó GoPro 3 Silver. 3X használtam. Minden tartozéka megvan + állvány adapter + full vízálló outdoor doboz, melyben az egész elfér. Mondanom sem kell, karcmentes, makulátlan a cucc.
A két talpon nincs ragasztó, de az filléres dolog és úgyis kell néhány tartalék ha használná az ember.
Nekem Black edition van de eddig jól szuperál, kivéve egy idelye nem tudom letölteni a cuccokat a géppel róla mert csak tölti, ha rádugom az usb-t.
Mondjuk én frissítettem softvert rajta.
Amikor megvettem akkor:
Kikapcsolt állapotban rádugtam az usb-t akkor elkezdte tölteni (a piros led világított az elején), Ha megnyomtam röviden a powert akkor bekapcsolt, és használható volt a kamera az akku jel pedig fel le mozgott.
Ha kikapcsoltam akkor ugyan úgy piros led jelezte a töltést, és ha hosszan nyomtam meg a power gombot akkor egy usb jel rajzolódott ki a kijelzőn és feljött a gépen pendriveként!
Mostmár akárhogy nyomkodom a powert nem jelenik meg az usb jel és csak akkor tudom felmásolni a gépre a cuccot ha kiveszem az sd-t!
A timelapse módban valóban csak fotókat csinál, ezeket neked kell összefűzni. Ugyebár minden kép 1 kocka kéne legyen, 1mp videó pedig 25 kockából áll. Valószinű, hogy a program, amit használsz, 1-1 képből nem csipán 1/25-öd mp-et importál, hanem többet.
A legegyszerűbb módszer: vmi programmal neveztesd át az összes fotót, praktikusan a készítés sorrendjében emelkedő számjegy legyen a neve. És arra kell figyelni, hogy a legelső 0.jpg legyen. Innentől bármelyik videoszerkesztő programba be tudod importálni .jpeg szekvenciaként, ilyenkor tudja, hogy minden kép 1 kocka hosszú legyen csupán.
Én AVIDben szoktam, ott pofon egyszerűen megy ez a funkció.
Vettem egy Gopro hero 3-at. beáálítom a Timelapselt ő meg képeket csinál! Van egy progi amivel össze lehet fűzni videóvá. ugyan úgy csináltam minent mint a tutorial videón de nekem lassan játsza le! elvileg 2,5 percnek kellene lennie de 1,29órás lett a felvétel!
asszem class4 a minimum de inkabb 6 vagy jobb. en az adapteres mikro kartyakkal szivtam. ette az aksit es soxor akadozott a felvetel pedig class akarhanyas gyari sajatadapteres kingston kartyakkal probaltam (ket eltero tipussal is).
Sziasztok! Kb. másfél hónapja van meg a Gopro Hero 3 kamerám. Megvagyok vele elégedve bár néha elegem van. Olyat csinál, hogy amikor nyomom a Mode gombot a bekapcsoláshoz csak a hátsó állapotjelző fény villog, elengedem nyomom megint és bekapcsol. De van, hogy csak 3. próbálkozásra kapcsol be. Szerintetek ez miért lehet? Előre is köszi
GoPro Hero3 silver editionnal másnak is sok baja van? Nekem ma jött meg a 3. kamerám, mert az előző kettő nem volt hajlandó bekapcsolni/tölteni. Mindkettő 2-3 hónap után hibásodott meg. Először csak nem akarja felismerni a gép a kamerát, majd a végén már nem is tölt. Másnak is volt ilyen problémája?
Sikerült vennem egy Hero3-as black kamerát, de az akksival nem vagyok megelégedve! Szerintem nagyon keveset bír! Valakinek valamilyen tapasztalata?
Konkrét példa: Egész este a töltőn volt (laptop usb) reggel 8kor elkezdtem nyomogatni beállítások stb... Wifivel csatlakozva a telefonnal aztán pár felvétel és 9 óra körül már csak 40% az akku :(
Szerintem egy kicsit többet kellene hogy tudjon nem?
Várom a véleményeket!
Előre is köszi.
U.I. nagyon meg vagyok vele elégedve csak az akku????
csak ugy megemlitem ez nem a hivatalos support forum, plane ha boltbol van akkor meg kene kerdezni a kereskedot, netan elolvasni a honlapon mit irnak...:
The default Wi-Fi password for your HERO3 is "goprohero".
Érdeklődni szeretnék, hogy nemrég vásárolt GoPro Hero 3 Silver Edition kamerám miért nem mutatja az iPhone 4S típusú telefonommal WiFi-n csatlakoztatva az előnézeti képet a GoPro APP alkalmazás közben. Minden más funkció működik, a telefonról minden mód és beállítás változtatható a kamerán, a fotó és a videó üzemmód is indítható, ki-be kapcsolás is megy, csak a kép nem látható. Folyamatosan a STARTING PREVIEW felirat látható és szalad körbe a jel, de kép nem jön be. Túl vagyok az APP törlésén és újra letöltésén, valamint a GoPro3 Firmware Update-en is sikeresen, de semmi változás. Minden működik, de nincs kép. Kaphatok valami ötletet, segítséget, hogy mi lehet az ok? Köszönettel: Gábor