Ha rendelés előtt még hezitálsz.
Ha megveted, de valamit nem értesz.
Ha valami problémád van.
Ha szeretnél egy kicsit büszkélkedni.
Ha segítségre szorulsz.
Ha szívesen segítenél másoknak.
Ha új thársaságra vágysz,
Az összes thípus egy helyen!
(eco)
Ez a THALÁLKA! THALÁLKA! THALÁLKA!
2003. június 22. (vasárnap reggel 9-től) Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark parkolója
Ja, ugye nem baj, hogy nem a fiatalabb korosztályból valók vagyunk? Azért megyünk, ha semmi nem jön közbe. Digitális fényképezőgépet viszek, csinálok pár képet...
üdv
Zokogva bár, de ezen a thalálkozón nem tudok részt venni, egyéb - nyaralási - elfoglaltságunk miatt. Pedig tuti a hely, gondolom a társaság is... Naggggyon sajnálom. :o(
Na majd legközelebb. Remélem mielőbb...
Élménybeszámolót, tapasztalatokat pedig tessék megosztani a lemaradt fórumtársakkal!!!
Reklám következik! A Horváth Ákostól vett CDtár tutin funkcionál! A csomagratóba tettük, a JOBB1 helyett, mert féltem a cipőkről hulló kosztól, sártól.
Köszönjük a meghívást!
Sajna most nem fog menni, mert a párom akkor ballag!
A típus stimmel! :)
Thalia-I 1,4 8V
Azért köszi!
Talán majd a legközelebbire már megyünk!
Igen, már asszem ezt említetted anno. De azért még kíváncsi lennék, biztos másban is különbözik/egyezik ... nem akarsz mégis eljönni, ennél közelebb lehet, hogy nem lesz mostanában.
OFF
Baráti társasággal júliusban busszal(!) teszünk egy hetes kört Erdélyben, esetleg egy-két praktikus tanácsod van?
ON
Azt hiszem az Alize, Oazis nevek a Renault Hungaria talalmanya. Nalunk (Romania) minden Expression klimas, osszesen harom felszeretsegi szintet arulnak: Authentique, Expression, Dinamique.
Thalia (vagy ahogy nalunk hivjak Clio Symbol) nincs Dinamique-ban, igy a vasarlo csak ket felszereltsegi szint kozott valaszthat. Az egyik nagyon pucer, a masik eleg jol felszerelt (1000 Euro az arkulombseg). Az utobbihoz lehet biztonsagi csomagot is rendelni (utaslegzsak+ABS).
Igaz nem holnap szeretnek valtani, de azert nyitott szemmel jarok. Es lattam egy autot klimaval, 2001-es 1.8-ert, igaz feher, ami annyira nem tetszik, de jobb lenne, mint a mostani fekete! A tobbi parametert nem tudom, mert a piroslampanal allt, en a villamosmegallobol bamultam a hirdetesi papirt, a ficko a kocsiban meg csunyan nezett ram, raadasul zold lett.
Ugy nez ki, eddig rossz helyen nezelodtem:-)
Ha a feleséged csak az út hossza miatt aggódik, akkor szerintem nyugodtan jöhet. Mi annak idején Kispolszkival tettünk meg egy nap alatt oda-vissza kb. 650-700 km-es utat, a feleségem szintén öt hónapos terhes volt, igaz csak egy babával :)
Hello korcsimorcsi
Nem baj hogy hosszú volt a leirás,de nagyon tanulságos.Nekünk még nem kell gyerek ülés mert még a feleségem „pocijában" vannak a kicsik.A neten valahol láttam de már nem tudom megmondani hogy hol,olyan biztonsági övet hogy a terhesnőnek nem a hasa felett volt a szíj,hanem a combjain.Szerintem nagyon praktikus.
Igazán az 1.4 8 v és 1.4 16 v között még nem irnák külömbséget majd akkor ha ugy 3000-4000 km lesz benne.A másik is akkor kezdett igazán menni.
De amit észre vettem hogy kicsit fürgébb mint a másik motor volt,de még csak 500 km van benne.A fogyasztása városban klimával 8 liter.
Szia V_tibor .
Én megyek a thalira, még a feleségem kicsit gondolkodik mert elég hosszúnak tünik neki az út.De nyugottan 2 főt számolhatsz.
Az autónk oasis néven vettük,de nekem az számit amit a kesztyü tartó ajtajának belsejébe van irava.Az pedig Expression.
RENAULT tulajdonosok figyelem!!!
RENAULT típusú személygépkocsiba passzoló VDO CH 0600-ás típusú 6 lemezes CD-TÁR(AK) kaphatók, 1 év garanciával, minden tartozékkal ( lábak + kábel + csavarok )! Vadonat új, csomagtartóba, ülés alá, kesztyűtartóba, bárhova beszerelhető. Kormányról is lehet vezérelni!
Ára: 24.997 Ft
Üdvözlettel: Horváth Ákos
akosakos@mailbox.hu
06-30/253-70-46
Alizé (Thalia-II 1,5 dCi Alizé) 2+2 fő
BLC (Thalia-I RT 1,4 8V) 2 fő
v__tibor (Thalia-II 1,5 dCi Alizé) 2+2 fő
harrypoti (Thalia-II 1,5 dCi Alizé ? )
grevindog (Thalia-II 1,4 16V ? )
Sofia (Thalia-II 1,5 dCi Alizé) vagy Punto ?
joe69 (Thalia-II 1,4 16V Oázis ? )
poiuztre (Thalia-II 1,4 16V Alizé) 1 fő?
Résztvevők!
Létszám? Gyertek családostul nyugodtan, a parkban hatalmas fás zöld területek vannak játszótérrel, stb. ...
Poiuztre! Talán még egy foci is belefér a csomagtartóba ...
Megkésve bár de törve jelentkezem. Kedves edző partnerem hátulról a maga 120 Kg tehetetlenségével a bringámba jött. Így most a cdtár kérdés egy darabig jegelve, legalább is köv. fizetésig. De utána néztem, és úgy nézz ki menni fog vele.
Pusztaszer kérdés! Ha minden igaz, akkor 2 személy, kaját még nem tudom, de a körképre valószínű mennénk.
Én sándorfalvi vagyok, tehát Ópusztaszer nincs túl messze! Azt hiszem, ha a 6 hetes kislányunk "elenged", akkor én is elmennék. De ezt ne vegyétek biztosra, kaja, és belépőt pedig tuti nem kérek, csak beszélgetnék az autóinkról egy kicsit.
(Thalia-II 1.4 16V Alizé)