Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

mole Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3456

Valószínű, hogy lyukas a tartály.

Köszi Alizé!
Hétfőn minden kiderül.

mole

Előzmény: Alizé (3431)
iMre Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3455
Koszonom az infot BLC.
Remenykedtem, hogy Budapesten mert ott lett volna ki beszerezze.
Előzmény: BLC (3453)
BLC Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3454
Black11
Két dísztárcsát majd nekem is kéne vennem mert egyszer odadörzsöltem a járdaszegélyhez. :-(

Akkor javaslom rendeljönk egy szettet mert nekem is 2 db kell!
Ha gondolod bescanelem a szamlát, ha abból kiderül valami vagy a munkalapból. :)
Előzmény: Black11 (3449)
BLC Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3453
Molnár autóház Szeged ! Itt lehet kapni több szinben, én feketét vettem.
A beszerelése egy kicsit komplikát,mert a kozépső gumit a két üléstámla között kell átfűzni. Jut eszembe milyen kábelek futnak bele az ülésbe? légzsák, vagy ülés fűtés :) ?
EU pontosanbban EÜ csomag egészségügyi csomag, mert azt nem kaptam.
Előzmény: iMre (3442)
grevindog Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3452
Harry honnan jössz?
Elvileg én Kecskeméten keresztül megyek, illetve valószínű a pályán, hogy időre odaérjek.
grevin
v__tibor Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3451
Passz.
Előzmény: Black11 (3450)
Black11 Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3450
Ja azt tudtam, hogy a VDO - Philips egy grupp.
Azt viszont nem, hogy a csipogó vezetéke az ajtóhangszóró vezetékén va rajta, köszi !
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a ködlámpa vezetékének a belső vége hol lehet.
Az enyémben nincs ködlámpa a madzag ott van a helyénél, de az indexkapcsolóhoz, ahol kapcsolni kéne már nem ér el.

Köszi

Blacky

Előzmény: v__tibor (3448)
Black11 Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3449
BLC !

Köszi a választ.
Nekem nincs pollenszűrőm, úgyhogy annak a cseréje kiesik.
Érdekes pedig mintha úgy emlékeznék, hogy a szervízkönyvben az lenne, hogy a pollenszűzőt ki kell cserélni a 30ezres szervízen ( már amelyikben van :-) ).
Pedig ennyi km alatt bizonyára eléggé elszennyeződött, érdekes...
Az üzemanyagszűrő cserére viszont nem emlékszem, hogy elő lenne írva.
Két dísztárcsát majd nekem is kéne vennem mert egyszer odadörzsöltem a járdaszegélyhez. :-(
Még szerencse, hogy csak megkarcolódott.

Blacky

Előzmény: BLC (3435)
v__tibor Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3448
A gyári is gyakorlatilag Philips, csak nincs ráírva. A csipogó csatlakozója az ajtóhoz menő kábelre van "rászúrva", így a csip. és az ajtóhangszóró párhozamosan kapcsolódnak. Emiatt a beépítendő csipogó szűréséről gondoskodni illik.
Előzmény: Black11 (3447)
Black11 Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3447
Hali !

Nekem sem a gyári rádió van bent, hanem egy Philips.
Ha rendes ISO aljzat van a rádió hátulján ( márpedig a mostani normális minőségű, nem Made in Dzsunka, típusok ilyenek ), akkor csak be kell dugni a két csatlakozót, berakni a hangszórókat és ha minden OK akkor működik.
Azt most fejből nem tudom, hogy a rádiónak külön biztosítéka lenne, esetleg érdemes megnézni a biztosítéktáblán, hogy bent van-e a bizti.
Nekem csak a két első ajtó volt gyárilag bekábelezve ( Authentiq Plusz )!
A müszerfalban levő magas csipogók helyénél is van kábel, de az valahol menetközben eltűnik. :-)
Igaz ez annyira nem hiányzik mert SZVSZ ezzel a két hangszóróval jobban szól mint a gyári a néggyel.
Vagy a tesztautóban amit kipróbáltam rosszul volt beállítva.
Ha lesz rá időm és pénzem hátra is veszek két hangszórót és bekábelezem.
Az ajtón lévő hangszórórostély leszerelése a kezelési könyvben le van írva-rajzolva.

Jó munkát !

Blacky

Előzmény: ironmen (3433)
v__tibor Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3446
Harry!

Mail ment ...

Előzmény: harrypoti (3444)
KorI Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3445
hi Ironmen

az autoradiohoz még csak annyit, hogy már volt tagtárs, aki belerakott saját rádiót, a tapsztalata az volt, nagyon egyszerü: a szabványos rádió csak egyszerüen "be kell dugni", a hangszóróknál vezeték van, de hogy forrasztani kell-e azt már nem tudom .
és mégvalami: a szabványos rádió általában kb 2 cm-re "kilóg" a műszerfal síkjából, ha ez zavar, és van lehetőséged: ki kellene póbálni, hogy mutat... (talán vannak rövidebb tipusok is, fogalmam sincs)
sok sikert!
k

harrypoti Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3444
v_tibor,
lécci az alábbi emilre küld meg a telcsiszámokat:
harrypoti@tvn.hu
köszi:
Harry
Előzmény: v__tibor (3422)
v__tibor Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3443
Grevindoggal egyeztess!
Előzmény: harrypoti (3441)
iMre Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3442
Hello BLC.

Melyik szervizben vasaroltad az eredeti Renault ules trikot? Mi az az EU csomag (elnezest a tajekozatlansagomer).

Elore is koszonom.
Imre

Előzmény: BLC (3435)
harrypoti Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3441
Thalálkára igyekvők!
Kecskeméten keresztül megy-e valaki a Thalira?
v__tibor Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3440
No meg ha a klíma is megy ...

Thalálka 2003. június 22. (vasárnap reggel 9-től) Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark parkoló, eddig az alábbi résztvevőkkel:

Alizé (Thalia-II 1,5 dCi Alizé) 2+2 fő
BLC (Thalia-I RT 1,4 8V) 1 fő
v__tibor (Thalia-II 1,5 dCi Alizé) 2+2 fő
harrypoti (Thalia-II 1,5 dCi Alizé) ? fő
grevindog (Thalia-II 1,4 16V Alizé) 2 fő
Sofia (Thalia-II 1,5 dCi Alizé) vagy Punto ?
joe69 (Thalia-II 1,4 16V Oázis) 2+1 fő
poiuztre (Thalia-II 1,4 16V Alizé) 1 fő
"Attila" (Thalia-II 1,5 dCi ?) 3+2 fő

Előzmény: joe69 (3437)
KorI Creative Commons License 2003.06.18 0 0 3439
hi zsuga tagtárs!

és milyen színű alapból a kocsid? a metál, vagy nem metál?

érdekel...
és mennyibe kerüla a platinum-csoda?
:)
k

Előzmény: zsuga666 (3438)
zsuga666 Creative Commons License 2003.06.17 0 0 3438

Tisztelet Thagtársak !

Kipróbáltam ezt a jó kis Platinum nevű kencét. Örömmel számolok be minden érdeklődőnek, hogy nem hazudtak. Pénteki kenés után szombaton jól telerakta a csomagtartó tetejét valami hasmenéses strucc. Gondoltam; 1 életem ... én biz a keddet megvárom. Az ajánló filmben látottak alapján öntöttem 1 keveset a rongyra és minden erölködés nélkül letoltam a szmötyit, mintha ottan se nem lett volna. Egyébként sem ronda metálfény + ragyog. Arra kíváncsi vagyok, hogy meddig, de majd jól beszámolok.

joe69 Creative Commons License 2003.06.17 0 0 3437
Rajtam és a feleségemen kivül +1 fő még a thalira.A feleségemet sikerült meg gyöznöm hogy ezzel a kocsival nem nagy távolság 230 km.Meg se érzi a magyar utak jó minőségét benne :)
BLC Creative Commons License 2003.06.17 0 0 3436
Hopp a k lemaradt!

Black11

BLC Creative Commons License 2003.06.17 0 0 3435
Blac11

Hali!

Nekem 30e Ft írtak a munkalapra mikor leadtam a rendelést és a kocsit a kötelező szervizen. 1,5 óra volt. Végig néztem :)! Leeresztettek az olajt, mericskéltek, gumi ellenőrzés, szurok stb. Mire kész lett a járgány a munkalapomon 20e ft allt. Ez lehet a miatt, mert nem lett polenszürő cserelve meg benzinszürő aminek nem örülök, ha úgy van, ahogy sejtem. Mondjuk nekem 10e km van az autómba. De vettem eredeti Renault üles trikót 2e meg EU csomagot 500 vagy mi. Így jött ki 23e Ft-re, de nekérdezd hogyan.

Dísztárcsa gyári: 3200 Ft rendelésre hoznak.
Alufelni: 23800 Ft-tól (Ezek Allesio felnik csak Renault emblémával) plusz konverter csavarok 10e Ft. -12% kedvezmény.

Előzmény: Black11 (3427)
v__tibor Creative Commons License 2003.06.17 0 0 3434
Helló!
Az előkészítés azt jelenti, hogy a rádiegységhez és onnan mind a hat hangszóróhelyhez be van vezetékezve. Ide elvileg bármilyen fizikailag és elektromosan stimmelő eszköz beilleszthető. Ha teljesen laikus vagy, érdemes valamiféle szakival megnézetni.
ironmen Creative Commons License 2003.06.17 0 0 3433
Sziasztok!
Az én kis athocskámban csak rádió előkészítés van. Mostanában szeretnék valami nem túl drága autóhifi-t beleteni (CD+4 hangszóró). A kérdésem annyi lenne, hogy ez az előkészítés mit takar. Én is összetudom rakni azaz csak csatlakoztatni kell az egységeket vagy ennél bonyolultabb a dolog és szakember nélkül ne is próbálkozam vele.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Ironmen
Black11 Creative Commons License 2003.06.17 0 0 3432
Hali !

Anno tavaly, mikor még úgy volt, hogy új autót veszünk, a szalonban mikor nézegettem az autót kérdeztem, hogy lehet-e rendelni hozzá kartámaszt azt válaszolták, hogy lehet.
Ha jól emlékszem 15e Ft-ért.
Aztán végül használt lett amiben persze nincs kartámasz, bár gondolom utólag is be lehetne szereltetni, de most másra kell a zseton.
Pedig kényelmes és hasznos, mert én is keveslem a rakodóhelyet.
Persze a tutit a szalonban tudják megmondani.

Üdv Blacky

Előzmény: Eleven26 (3429)
Alizé Creative Commons License 2003.06.17 0 0 3431
Valószínű, hogy lyukas a tartály. A Megane fórumban olvastam hasonló dologról és úgy emlékszem ott is a tartály volt lyukas.
Előzmény: mole (3430)
mole Creative Commons License 2003.06.17 0 0 3430

Szevasztok Thaliasok!

Most találtalak meg Benneteket, beleolvasva a topikba, máris
szimpatikusak vagytok!

A keresgélésnek azért van egy kis oka is.

Eddig, - 20 hónap - semmi gondom nem volt a járgánnyal. (Th-I RN 8V)
Most viszont gyanus lett a kicsike.
Alig használtam az ablakmosót, mégis kifogyott a kék lötty belőle. Gondoltam, b. nejem nyomta ki, - nem tud emlékezetből vezetni, neki látni kell az utat. :-))
Fogtam hát és a nyárra való tekintettel feltöltöttem desztillált vízzel. 2,7 lityi ment bele. Erre pár nap múlva próbálom használni, - semmi.
Úgy néz ki mintha üres lenne. Nem látom, hogy lenne benne "anyag", jól be van zsufizva a tartály.

Van az ablakmosó vízzel kapcsolatban valakinek hasonló tapasztalata?
Kilyukadt a tartály, v. valami csőkötés engedett el, v. a kék lötty nem volt
elég fagyálló a kemény télhez?

A szervízben megmosolyogtak a munkafelvételnél, és csak 1 hét múlva érnek rá ilyen hülyeséggel foglalkozni.

mole

Eleven26 Creative Commons License 2003.06.17 0 0 3429
Sziasztok

Lattam a Megane-hoz (regihez) kartamaszt. Kerdesem, tudtok ilyenrol Thaliahoz? Jo lenne mert alapban eleg keves hely van a rakodasra az utasterben.

Udv.

v__tibor Creative Commons License 2003.06.17 0 0 3428
Ja, természetesen nemcsak az jöhet, aki itt már jelentkezett. Jöhet bárki, aki csak hallot róla és megvan a szándéka, vagy közben úgy alakult, hogy mégis el tud jönni ...
Előzmény: v__tibor (3426)
Black11 Creative Commons License 2003.06.17 0 0 3427
Hali BCL !

Hol voltál szervízen?
Lassan nekem is aktuális, de eddig ahol kérdeztem 30-40e ig mondták a költségeit.

Köszi !

Blacky

Előzmény: BLC (3413)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!