Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
na ha neked jelent, akkor hajrá ... sok nőt hallottam, akinek nem jelent semmit, tehát őket ez pont nem kellene hogy érdekelje. Viszont ha neked jelent valamit és ellenzed a szűzen férjhez menést, akkor szívesen elbeszélgetnék a házasság előtt a férjeddel .. miért is nem érdemelte ő ezt meg ? Mert ugye te ezzel azt deklarálod, hogy ezt az "ajándékot" nem annak szeretnéd adni aki feleségül vesz. A párod remélem olvassa.
Addig eljutottam hogy a szopató macsókat ez nagyban fékezné.
Viszont +1 lépésben sztem (ha nem lenne hozzá szigorú erkölcs) akkor nagyon hamar jönne a válás. De nem tudom persze, mert lehet rosszabb ez sem lenne arányaiban, mint most.
de legalább már eljutottál idáig ... hidd el jellemzően ez sem történik meg. Onnan lehet tovább gondolni, hogy a pasiknak is lenne nagyjából három csoportja. Az egyik azok akik ma is nősülnek és az igazit keresik, a másik a kamuzós csoport, aki csak ezt színleli, a harmadik pedig a macsó csoport, akinek annyira színlelni sem kell.
Az utolsó két csoportnak tény, hogy szarabb lenne, hiszen a nők sokkal jobban meggondolnák kivel kefélnek, de őket pont hogy nem igazán tudom sajnálni. Viszont az első csoport nem a létra végén következne, hanem a létra elején, és igen megérdemlik.