Ezt a topikot azok látogassák, akik tudnak egymással együtt örülni, várják az indulás napját és 100x leírják, hogy izgulhassunk egymásért. Aztán jöhetnek a hasznos tanácsok és élménybeszámolók. Lehet OFF. lehet bármiről beszélni az utazással kapcsolatban. Finom arab ételeket is lehet főzni! Provokátorok kíméljenek!!!
Egyébként láttam a szállót, jól néz ki kívülről. Mondjuk tegyóük hozzá, hogy engem kedevlnek a törökök, mert a 100 szavas szókincsemmel, simán dumálok. Az nagy story volt , hogy Sidében este az egyik kis boltocska embere elkezdett oroszul beszélni hozzám. Én meg válaszolgattam neki szintén oroszul. Aztán megkérdezte , hogy hol lakom Orosztországban, mondtam én Magyraországról jöttem Bp.-ről. erre kérdezte ott élő orosz vagyok-e. Mondom neki nem, ott élő magyar. Megérdi kerek szemmel, hogy akkor miért oroszul beszélek, mondom nelóki, mert úgy kérdeztél barátocskám. Jót röhögtünk rajta, majd viztosítottam arról, hogy csak orosz és angol nyelven tudom ezt eljátszani, a némettel már baj lenne:)
mintha a két topiktárs nem is ugyanazon a helyen lett volna. bennem is pont ezek a kérdések merültek fel, hogy vajon ezek az emberek otthon mit esznek, és milyen körülmények között élnek, ha a 30-40 féle kaja, amit kiraktak, nem elég választék, meg "mindennap ugyanaz a reggeli". otthon mit reggelizik, mert én mindig valami szendvicset eszem, variálom a felvágottakat, ott pedig volt kint 30-40 féle ez-az.
szóval szédületes, de szerintem ők a dubai 7*-ban is találnának kivetnivalót
Nézz be a Törökország TOP10-be, én már agylobot kaptam. Mondd már meg, minek ez a rázom a fenekem, mentalitás, hogy semmi nem jó. Meg nem 5 csillagos a szálló, meg 34 féle kajából nem tud választani. Hol a búbánatban lakik, naponta libériás inasok szolglják fel a beluga kaviárt? Vagy mi?
Pálinkást!!! Engem csak az zavar a többi topicban, hogy mindenki hotelértékelést ír elsősorban. Hát én ezzel úgy vagyok, hogy legyen normál tisztaság, nem kell a légynek seggre esni, legyen elegendő ásványvíz, meg valami kaja és kész. Úgysem vagy túl sokat a szobában. Meg nem is ezért mész, hanem körülnézni a lehetőségek szerint adott országban. Harmadrészt meg: van egy filozófiám: ott érzem jól magam , ahol vagyok. Nem fogom a saját jókedvem mesterségesen elronta csip-csup dolgokért:9 Lehet hülyeség de ez van
Az jó , úgyis szabin leszek, ráérek megnézni. Köszi, hogy szóltál:) Érilelődik a dolog bennem, pedig nehezen barátkoztam meg az arab országokkal. De legalább egyszer meg kell nézni, megaztán van egy csomó érdekesség. Jövő nyárra megígértem anyámnak, hogy viszem őt is, pont mához egy évre indulással, mivel holnaphoz egy évre lesz 70 éves. Gondoltam ez jó kis ajándék.