Az autó2002.08.22.kaptam kézhez.3hónaposan 3500km minden elözetes bejelentés nélkül megállás után 1 órával vettem észre a tócsát alatta,telefon: assistance kérdik csöpög v folyik, mondom folyik erre küldték az autómentőt 2nap szerviz azóta OK. A motortartó baknál kifelejtettek egy műanyag lapot (ill beleraktak egy harkájt) ma irtják ki belőle(kapok egy uj motortartót).
Thalálka :-))))!!!!!!
Utólagos engedéllyel feldobtam a háétvégi Thalálkáról egy üzenetet a TotalCar hírszerkesztőségébe, ahol külön rovatot indítottak a találkozóknak (http://totalcar.hu/rhirek/?main:2003.06.18.&135877). Remélem felkerül a programok közé ...
Üdvözöllek benneteket!
Régóta figyelek, mert várományosa vagyok egy dci-nek, de még nem vettem a bátorságot/fáradtságot a hozzászólásra.
nagya2!
Érdekelne, miért kellett a te autódon főtengely szimeringet cserélni! Nem lehet túl öreg! Ilyen bíztatóak a kilátásaim?
Valaki érdeklődött már az első ülések közötti könyöklőről, de a téma abba maradt. Én is szeretnék majd ilyet, főleg a pakoló hely miatt. Ha valaki találkozott már ilyennel, írhatna róla!
Hi már megint én(csipem,hogy irhatok):-))))
Tücsökirtás!!!
A kormány mögött tényleg van két pöcök, nem kell hozzá csavarhúzó elég ha ujheggyel széthuzzátok és a kormány közepét az adott oldalon mgemelitek.Én is ezt csináltam az eggyik oldalon majd visszaugrasztottam(figyelem a duda megszólal)azóta a tücsök kussol:-)))
Thalicska 1-2001.04.2002.04v05
Thalicska 2-2002.04v05.-től
A műszerfal,és a kocsi eleje különbözik
Bocs ha hosszú volt.
Nagya
Thalán ugyanaz a nóta nálad is mint nálam, nekem TH-I. RN 8V 1 évesen thűnt el az ablaklötty, mint kiderült a thartály elrepedt. Pont akkor fordult elő, hogy thöbbször nem harapott rá a központi zár sem. Lehet hogy összefügg???
Az egyik hozzaszolasban olvastam, hogy Thalia I es II. Ez mit takar? Mi a kulonbseg? Mikortol van II? Evjarat (ev+ho) alapjan behatarolhato, melyik-melyik? Vagy gyartottak/arultak vegyesen is?
HI újbol!!!
Az ablaktörlőlapáthoz csak annyit az auchanban vettem az előző verdához(skoda favorit)papirdobozban(fehér doboz a felakasztó felé piros)tiszta fémtartó keret, olcsó (akcióban 1000 alatt)de tartós,jól töröl a gumija is puha, a pontos márkát majd megírom, na ebből kell akkor venni 2 méretben legfeljebb van tartalék.
Nagya
Na végre megkaptam a jelszót!!!
Üdv Thaliások!!!
Pénteken akadtam erre a fórumra, de csak ma tudok irni.A Thalicskás thalálkozó fényét szerény személyem is szeretné emelni a hét végén,a 1,5dci-vel indulok már korán reggel(sajnos nem thörköly).5fő ebböl 2 lyánygyermek.A fórumon olvastam, hogy másnak is problémája volt a félmeleg indulással, nekem is.A szervizben hogy orvosolták??? légyszi irjátok meg.Csütörtökön viszem egy motor tartóbak cserére(kihagytak belőle egy műanyag lemezt amikor a főtengely szimeringet cserélték).A MASINA egyébként remekül szuperál Télen városban reggeli 5perc alapjáraton ketyegéssel(ablak pucolás)6l/100km,most mértem hosszutáv 80-150-es tempó(átlag 110km/h)3,9l/100km.A szélterelő amit a szfvári renaultnál lehet venni szintén szatuna, tényleg kemény, de eddig bevált(7000 huf)más autósboltban 8000-10000huf a gyártónál bfüzfőn 5600huf.Hát egyelöre ennyi,ezentúl lelkessen figyelem eme szent helyet, ha lehet levelezzetek velem
Bő egy hónapja vagyok Thalia Oasis 1.4 16V tualjdonos. Lada Samara 1500S-ről áltam át bár még csak 620km van benne de nekem mindenképpen minőségi ugrás.
SZATUNA légterelőkről.
Nekem volt a Samaran annak idején és úgy gondoltam majd veszek onnan külön a Thaliara is.
De mivel visszatérő vendég vagyok abba a kereskedésbe mert pár éve a szülemnek is onnan vettünk egy Megane-t nagyon bizalmas a kapcsolatom velük.Ők Szatunat nem is raknak fel Thaliara mert elmondásuk szerint nagyon kemény műanyagból készülnek és már nem is egy ügyfelük vitte vissza hozzájuk az autót hogy szétrobbant az ajtó szélvédő üvege vele. Nem tudom...?? De állitólag csak a Thaliak nem birjak a Szatunát hosszab távon elviselni.Nekem is egy puhábbat ajánlottak és inkább azt tetettem fel és hallgattam rájuk mert ilyen szélvédő problémának bizony nem örülnék.
Akit érdekel inkább nézzen utánna alaposan a dolognak!
Aki régi motoros, bocs Renaultos, biztos emlékszik, hogy én kínáltam itt előszőr CD-váltót, újat, s aki vett nem csalódott benne. Nem akarok itt versenyezni, árhadakozni senkivel, én fix áron, akár utánvéttel, helyszíni beépítéssel adom a tárakat nektek fórumosoknak.
RENAULT Thalia I és II típusú személygépkocsiba passzoló VDO CHD602 típusú 6 lemezes CD-TÁR eladó, teljeskörű cseregaranciával, minden tartozékkal ( lábak + kábel + csavarok )! Vadonat újonnan, csomagtartóba, ülés alá, kesztyűtartóba, bárhova beszerelhető. Kormányról, rádióról is lehet vezérelni, CD-rádióhoz is cstalakozik!
Ára: 23.000Ft (utánvéttel, házhozszállítással(bizonyos keretek közt), beépítve, kipróbálva)
"Szatuna" (magyar) szelterelo a Bardi Autonal (www.bardiauto.hu) 7695Ft (ennek egy parra kell(ene) vonatkoznia).
A kijelölt alkatrész a Bárdi Autó alábbi üzleteiben kapható (SZAT1918):
Tel: 06-1-3030930 Központ Budapest 1089 Orczy út 46.
Köszi a felajánlást, küldheted a scannelést az emilemre.
Sajnos a dísztárcsákra most nincs keret, építkezek ez most minden fillért elvisz.
De gondolom lehet darabszámra is rendelni.
Ha mégsem és csak négyet lehet egyszerre akkor írj és meggondolom.
Amúgy az enyém Authentiq Plusz.
Szegény Thalics, ha sejtette volna, hogy cementeszsákokat is fog cipelni el sem jön törökből.... :-)))))))))
Egyből van is egy nagy kérdésem:
Milyen típusú ablaktörlő lapát kell a kicsikéhez?
Az enyémet sajna az előző tulaj kiplasztikázta és esőre néz ki az idő, úgyhogy kéne!
BOSCH-ból milyen típus jó rá?
Az a baj, hogy a szalonban több, mint 5000-et kérnek a "gyári" lapátpkért, a BOSCH meg a SHELL kúton is csak 3500!
Ja, amúgy eszméletlenül jól megy a gép! Pedig "csak" 75 ló van bezárva!
(Hasonló a 206-oshoz! Menyasszonyoméknak van!
Nem gondoltam, de klasszisokkal jobb, mint az ősök 1.2-es Clioja, meg mint a Feliciája!)