Üdv minden kedves ujpestinek! Örömmel fedeztem fel e lakhelyemmel kapcsolatos topicot - kicsit leült ugyan, de bízom benne, hogy előkerülnek az ujpestiek.
Jók a képek, gyerekkorom emlékei - mert én tősgyökeres ujpesti vagyok, és mindenféle lakásformában éltem már a kerület különböző részein.
Gyakran sétálunk/biciklizünk az ujpesti lidón - tudtok róla valamit, mi készül? Engem nagyon érdekelne, ha valakinek van némi információja, kérem ossza meg...
Örülök, hogy végre találtam egy ilyen, fórumot ahol az emberek rá vannak kattanva Újpestre mint én.
Hamster a villamosaid csodálatosak, de engem igazából a képek fogtak meg, hogy milyen volt ez a városrész valamikor(és mindenfelé jártak a tuják). Én most csináltam egy kávézót káposztáson, ahova régi újpesti képeket tettem ki, de azok nem ennyire jók, igaz nincs kihegyezve az egész ennyire egy témára. Te honnan veszed ezeket a fotókat?
Irnátok valamit ezekről a rendzseres fórumos találkozokról? Vagy ezek nem csak Újpesttel kapcsolatosak?
Én szívesen írnék arról is, de bevallom, hogy eddig még egyetlen egy képet se láttam az istvántelki hurokról! És mivel túl fiatal is vagyok, járni se jártam benne... A nyomok persze halványan megvannak, ha lesz időm, körbefényképezem őket. Viszont addig is mesélhetnél róla valamit, élményeket :)
Nahat!
En biztosan nem unom, sot!!! emlekeztetsz ifju koromra.
Alapos vagy mint mindig. Koszonet erte.
:))
Mar alig varom a 10-est, :)) mert ott mar biztosan lesz sorompo... :))
En is uj vagyok most koltozok majd ujpestre.
A munkasotthon utcaba.Egy parszor jartam arra eddig, de jo kornyeknek tunt. Nektek mi a velemenyetek? Meseljetek mar rola!
Nem rég (tavaly augusztusban) költöztem Káposztásra, úgyhogy friss hús vagyok. Bár elötte ide jártam iskolába (Landler) négy évig és utánna itt dolgoztam (BKV remiz) háromig.
Viszont feltünt, hogy Káposztáson jóformán mindig esik a hó. Elég furcsa, mert a városban mindig megkérdezik, melyik hegyről másztam le, hogy ilyen havas a kocsim. Nincs valakinek ötlete, mitől lehet ez?