Többek között a kb. 19 ezer hozzászólást tartalmazó azonos című topikunkat is érinti az RTL Fórumának megszűnése. Itt folytatjuk, ha onnan végleg kidobnak minket...
Nem kell azon annyit filózgatni, leműszakiztatta a járművet, megkapott két A típusú rendszámot nejlonzacskóban, majd ráeszmélt, hogy hoppá hiszen ez nem fér el, merthogy a teherautóra hátul kocka való, ezért legyártatta kockaméretűben.
Egyébként szerintem biztos vannak olyan okmányirodák, ahol nincs raktáron eleve kockaként legyártott kombó-sorozat, tehát mindenkinek sima A típusút adnak, s ha nem fér be, hát akkor típusváltást kér a tulaj...
Még mindig foglalkoztatja a fantáziámat a KEZ kombó, mert mióta felkerült a kocka verziója, azóta sokat láttam ilyet, pl ma is, de mind sima "A" forma, elől-hátul. Ez miért van? Arra gondoltam, lehet hogy kért rendszámok voltak, pl a mai KEZ-200 -nál nem kizárható.
csak most eszmélek, ahogy nézem ezt a táblázatot, hogy tegnap a budai alsón kb. 3 KOL Opel jött velem szemben. 069 egy Astra, aztán 129 valami, és a harmadik valami valami :)
És itt az összesítő listám a történésekről. Eddig igyekeztem nem megvágni, JD-től rajta van minden, de lassan sajnos muszáj lesz, mert nem fér ki a képernyőre :-P Érdekesség a 463+ napos KA betűpár.
Na, akkor itt van egy toplista másfél hónap után. Remélem rákattintva normálisan fog kinézni, mert így lófitty se látszik belőle :-P Mind a 20 bentmaradt játékos javított az egyéni legjobbján ennyi idő alatt, viszont a 3 új versenyző mellett (VIZIOS, ANTENN, NAGYGABI69) ideiglenesen búcsúznunk kellett CSORVI-tól, ISTVÁN74-től és ZAPI-tól. Jó szemezgetést.
Új győri kombó KOW eleje. Mikor jöttem vissza a Tátrából, mi volt az első rsz amit megláttam?! KMG, fasza... :)) Elmaradott egy vidék vagyunk rsz ügyileg...