Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

jan42 Creative Commons License 2003.07.03 0 0 3601
Köszönöm az ötleteket.
Nagyon bízom benne, hogy a géppel nem lesz semmi probléma.
Előzmény: zsuga666 (3599)
ABTGolf4 Creative Commons License 2003.07.03 0 0 3600
Háló Bankos Horgász!

Mi a pálya? Mit Balfi vizezel, nem ittál a jó kis füredi forrásvízből? Nekem attól nő újra a hajam! Szerinted is nő? :-)))
Ja, majd elfeledtem, te amikor itt voltál nem vizet ittál...

Idén lesz még üdülés?

zsuga666 Creative Commons License 2003.07.03 0 0 3599
Szeretem magam túlbiztosítani; darab kötél, vagy madzag, darab drót, zseblámpa, multi-funkci kisbicskám, harisnya, több péz, mint amit eredetileg kalkuláltál, hitelkártyák, assistance kártya, pótkulcs, Ha van hely; pumpa, flaska desztvíz. Ezek egy részsére még rosszabb állapotú autóim korából maradt kövesedések. Lehet, hogy korainak tűnik, de miután könnyen lehet,hogy felveszed a forgalom ritmusát; esetleg olajcsere előtte ?! Válogass.
Előzmény: jan42 (3598)
jan42 Creative Commons License 2003.07.03 0 0 3598
A jövő héten készülök az első hosszabb útra a géppel (1,4 16V). Olaszország oda- vissza.
2000 km van az autóban. Van valami tanács, mire kell ügyelni, mit vigyen magával az ember , stb.?
H.Ákos Creative Commons License 2003.07.02 0 0 3597
Tisztelt RENAULT tulajdonosok!!! VDO CH 0600-ás típusú 6 lemezes bármilyen típusú RENAULT szgk.-ba csatlakoztatható CD-TÁR(ak) eladó(k)! Kormányról is lehet vezérelni! Az írt lemezeket is beolvassa! Igény szerint az anyós ülés alá vagy a csomagtartóba is be lehet szerelni! Minden tartozékkal = lábak + kábel (kb. 3m) + csavarok, vadonat újonnan! Garanciával.
Üdvözlettel: Horváth Ákos
06-30/253-70-46
akosakos@mailbox.hu
25.000 Ft
zsuga666 Creative Commons License 2003.07.02 0 0 3596

Ja ! Csak a lényeg maradt le; ez is poshadt volt.
zsuga666 Creative Commons License 2003.07.02 0 0 3595

Az a baj, hogy ilyen romokat vettünk. Nincs vele baj, nincs miről beszélgetni. Vettem a klíma mellé az ótóba 1 flaska BALFI vizet biztos ami rendőr alapon. Mindezt tettem legjobb, már tavaly szerzett meggyőződésem ellenére. Tillik a múlt évben sikerült 5x egymás után poshadt tartalmúval találkoznom. Még nem klímás koromban szoktam rá, hogy mindíg legyen víz a vasban, ha mégoly meleg is, mert jól jöhet. Nem azért írtam le ezt, hogy negatív reklámot csináljak, csak benneteket szerettelek volna óvni a kellemetlen élménytől, mégha nem is vág ide konkrétan. Bocs.
rhapsody Creative Commons License 2003.07.01 0 0 3594
Igazad van!

Autót nemszabad légkondi nélkül venni!!

Nen is olyan régen hogy irigyeltem azokat az autósokat, akik 40 fok melegben felhúzott ablakokkal utaztak.
Engem majd ki vitt a huzat és mégis folyt rólam a víz!

FIFTY Creative Commons License 2003.07.01 0 0 3593
????????????????????????????

Mindenki elment szabira, vagy eladtátok a Thalicsokat??

Most buli a légkondi!!!!!!!!!!!!!!!!!

rhapsody Creative Commons License 2003.06.29 0 0 3592
Majd nem talált!

homok; " ++ "; 29; "N"; 4 sönt!

A 29 az igazából 32 és a "-" és a "--" kimaradt!!

Thaliás társ az biztos, de talán kolléga is?

Előzmény: mole (3590)
pferco Creative Commons License 2003.06.29 0 0 3591
ok, a rádiór sikerült kivennem, illetve találtam pár leírást (persze csak lenygelül) a lábkiosztásról, úgyhogy csak a lényeget értettem (ábrák:). A bal, jobb, föld meg van, rá is tudtam csatlakoztatni az mp3 lejátszómat, csak nem tom melyik lábat kellene még "megpiszkálni, hogy forrásként ki is tudjam választani.

a vdo oldalán viszont találtam mp3 képes cd-lejátszót, ami persze kompatibilis a távirányítóval. itthon hozzá lehet ehhez jutni? mennyiért?

üdv,
ferco

Előzmény: TUZI (3589)
mole Creative Commons License 2003.06.29 0 0 3590

"Sajnos csak villanyos!!"

Az enyém benzines! Th.-I. RN 8V.

homok; " ++ "; 29; "N"; 4 sönt!

mole

Előzmény: rhapsody (3588)
TUZI Creative Commons License 2003.06.29 0 0 3589
Üdv.

Persze. De azért azt jó ha tudod, ha lebontod az összes vezetéket (betáp) akkor visszaszerelés után kéri a codot.

Előzmény: pferco (3586)
rhapsody Creative Commons License 2003.06.29 0 0 3588
Hi!

Sajnos csak villanyos!!

Szinte biztos vagyok benne hogy miért kérdezed!

Előzmény: mole (3584)
pferco Creative Commons License 2003.06.28 0 0 3587
nnna!

sikerült visszamenőlegesen elolvasni egy kicsit a topicot. 2531-től. egy napos program volt:)

elég sok dolgot megtudtam belőle, de talán ha valaki webzseni, csinálhatna egy hómpédzset, ahova ki lehetne gyűjteni a hasznos dolgokat (qrva sok volt az ezer hozzászólás)

nagyon felkeltette az érdeklődésemet a cd-tár, végül is jobb lenne mint az adapteres megoldás. a cd tár csatlakozója helyett szerintetek be lehet kötni egy mp3 lejátszót (amolyan cd-walkman féle)? Esetleg a cdtár "forgalmazóinak" van ebben tapasztalata?

üdv,

ferco

ui: tücsköm és pattogó jobb első ablakom nekem is van:)

pferco Creative Commons License 2003.06.28 0 0 3586
garancia törés nélkül ki tudom venni?
Előzmény: TUZI (3585)
TUZI Creative Commons License 2003.06.28 0 0 3585
Üdv.

Ha jól sejtem neked is hasonló rádiód lehet, mint nekem. Kiszerelés roppant egyszerű. Van rajta két picike lyuk. Ezekbe a lyukakba érzéssel bedugsz valamit (szög, drót,) szabadon választott, majd óvatosan kihúzhatod az egész rádiót.

Előzmény: pferco (3583)
mole Creative Commons License 2003.06.28 0 0 3584
Szia!

"Szeretnék csatlakozni hozzátok, egy március végén átvett 1.5 dci-vel. ......, mozdonyvezető vagyok és ..."

Dizeles? :-)

mole

Előzmény: rhapsody (3562)
pferco Creative Commons License 2003.06.28 0 0 3583
üdv,

tudja valaki, hogy a thalia beépített rádiós magnójához lehet-e valahogy külső egységet csatlakoztatni line bemeneten? (még kiszerelnem se sikerült a trükkös rögzítés miatt, pedig a hátlapjáról kiderült volna).

egy mp3 lejátszót szeretnék jobb minőségben hallgatni mint most a kazetta adapteren keresztül. ez valahogy iszonyatosan halk lejátszást ad, ha meg jól felnhangosítom (20-24-es hangerő) akkor hallható alapzaja van. Nem is beszélve mikor véletlenül átkapcoslok rádióra 24-es hangerőnél:)

tud valaki segíteni?

ferco

IOA Creative Commons License 2003.06.27 0 0 3582
Tegnap megnéztem a kipufogó hosszabbítót, és a Cora-ban is lehet kapni több fajtát. 1.5-11e Ft ig terjed. Nekem egy olyan változat tetszett, aminek a vége egy több helyen felsliccelt fekete lemez és AWAB bilinccsel lehet az eredeti kipufogóra rászorítani.Egyenlőre nem szántam rá 5e Ft-ot.
Előzmény: nagya2 (3573)
nagya2 Creative Commons License 2003.06.27 0 0 3581
Hi Emberek!!
Mi ez a pénteki hangulat senkinek semmi irnivalója??
Na jó nekem van, azt a hirt kaptam egy thalicskás ismerősömtöl, hogy a thalicsra is van küszöbvédő müanyag(clió felirattal)ez arra jó,hogy a lábunk ne koptassa le a festéket a küszöb belső felületéröl.Szfvári rönyó-nál 8000 huf a 4db.
Sajnos ma nem érek rá megnézni, de a jövő héten igen, majd megirom mi a tapasztalat.
A jövő héten (3.-átol) lesz a Metróban akcióban tolatóradar (2 érzékelős metrikus visszajelzős)5000 huf áron, ez azért elgondolkodtató nem?
További jó Thalicskázást a hétvégére(vak rendört stb)
Nagya
wiccy Creative Commons License 2003.06.26 0 0 3580
Ahoj!

A kartámasz ügyében:

A gyártó a RATI Kft, ők nem forgalmaznak, csak kereskedőknek, de ha megkérdezed, akkor készséggel segítenek!
(A tulaj mondta egy felvételi elbeszélgetésen!:) )

A Ratipurnak ugyanaz a tulaja. A cég Komlón van!
Ha Pécs-Komló a közeledben van, akkor a Ratipur olcsobb lehet, mint a többi (bár nem tudom, hogy milyenek az árai)

Beszerelés nincs, csak gyártás, ha jól tudom!

W

Előzmény: mole (3557)
TUZI Creative Commons License 2003.06.26 0 0 3579
Üdv.

Jó-jó olyan sok oldal van, az ember néha összekeveri. Szóval nekem is a JOBB tükörben van. Ja és nekem nem Thalicskám van, hanem Megányom.

Előzmény: zsuga666 (3566)
rede Creative Commons License 2003.06.26 0 0 3578
ajjaj, lassan ez már nem thaila, hanem dci topik :)

akkor a benzinesekhez:

szerviz: megvolt a 30K-s így két és fél év, ebből kb fél év állás után. csak olaj, olajszűrő csere volt, jó kis mol ment bele :)

fogyi: 2 hetente 8-9 KHUF volt a fogyasztás amikor még használtuk (nyáron mindkét ablak leengedve!) :)))

hőmérő: nekem nincs :)

eladás: mókás összegekért akarták megvenni, úgyhogy bejelentés:
a kert végében fog megrohadni (szombatonként azzal megyek lottózni)

:)))))

RLK Creative Commons License 2003.06.26 0 0 3577
Sziasztok!

nagya2:
Nem, nem nézték, illetve nézettem még a töltőfeszültséget, de meg fogom tenni, köszi a tippet!

Az olajos témához:
Beszéltem én is a Total Final Elf Hungaryval, ahol mondták, hogy szerintük két féle olaj is mehet bele, a 10w40, illetve a relatíve drága 5w40 is, ami mindenképp jobb minőségű. Hozzátették, hogy szerintük is kibírja a 30 ezret bármelyik olaj a 2 közül, utóbbi kicsit könnyebben, és biztonságosabban, de ha előbbit tetetem bele, akkor sem kell aggódnom.
Viszont mindenképp javasolták (és nem csak Ők), hogy a bejáratós olajat érdemes lecseréltetni előőb, így én sem vártam meg, hanem lecseréltettem 15 ezres átnézés + Assistance-nál. Ezzel már mehetek 45 ezerig.

Más gond nem volt, sőt, odaengedtek a kicsihez, végig ott voltam, amíg tartott a szervíz, és beszélgettem a szerelő kollégával...
Büszke lettem, mert mondta, hogy szép száraz az egész alja, sehol egy olajkönny, vagy bármi más... :)

Fogyi:
Mi szinte kizárólag Budapesten használjuk, sokat dugózva, ilyenkor megy a klíma is, ha nem is folyamatosan, és 5.2-5.3 közé van betonozva a fogyasztás. Elégedettek vagyunk, mert mi is meglépünk vele, ahol lehet, persze, csak ha nem veszélyes...

Nyomaték - lóerő:
Előtte csak benzineseim voltak, volt R5 GTT-m is.
Én nagyon élvezem ezt is, igaz, picit meg kellett szokni nyomatékból autózni, de végül is relatíve nem kevés a 82 ló sem, de kifejezetten élmény a 180 Nm.

Hőmérő a jobb tükör alatt...

Bocs, hogy hosszú lett, de nem néztem fórumot szégyen szemre pár napja már...

Üdv:
Rob

Előzmény: nagya2 (3538)
zsuga666 Creative Commons License 2003.06.26 0 0 3576

Köszönöm nagya ! Ritka az ilyen kimerítő ismertető.
Előzmény: nagya2 (3573)
IOA Creative Commons License 2003.06.26 0 0 3575
Üdvözlet minden új fórum társnak, öröm látni, hogy egyre gyarapodunk! Javasolom mindenkinek, hogy olvassa el egy évre visszamenőleg a hozzászólásokat, én is találok még benne új és hasznos ötleteket.
A vegyes fogyasztási kategóriát kifejezetten nekem találták ki, ugyanis legtöbbször előváros-Budapest viszonylatban autózom, de van benne autópálya és földút is. Így a fogyasztás stabil 5.1 liter körül alakul, de ez annak is betudható, hogy egy szituációt sem tudok kihagyni, ahol gyorsan megléphetek.
A hőmérőt viszonylag egyszerűen megoldottam, ugyanis volt otthon egy ezer forintos noname egység, amit a riasztó beszerelésekor odanyomtam a srác kezébe, hogy a madzagját vezesse előre az aksi környékére. Onnan otthon levittem a sárvédő aljához, és egy hozzáférhető belső felületre felragasztottam. Ezzel a megoldással jobb közelítő hőmérsékletet kapok az útfelületről, ami télen roppant hasznos információ. Hátránya, hogy nyáron napsütésben is az útfelület melegebb értékét mutatja (a levegő hőmérséklete helyett), illetve megállásnál a klíma hőcserélőjétől szintén kap egy kis plussz hőt. Viszont a felszerelés és a költség minimális volt.
Üdv!
szipusz2 Creative Commons License 2003.06.26 0 0 3574
Köszi a válaszokat!

És volt valakinek valami szervízgondjat vele mióta megvan?

nagya2 Creative Commons License 2003.06.26 0 0 3573
zsuga666!
A hoszzsabbító kb 15cm hosszú cső a megfogó résznél fekete zsugor festékkel a vége krómozott enyhén lapitott a felső rész enyhén ives.A belseje pirosra festve.Az, hogy a krómozás mennyire lesz tartós majd meglátjuk, volt egyszerü hajlított krómozott cső is a hajlításnál síkba fürészelve(1800 huf),volt dupla csöves krómozott is az árát nem tudom. Guszti autósbolt Szfvár cserepes köz, ezek mind Olasz gyártmányok.A Fister autósboltban (Móri ut)láttam ladára valót igényes 3pontos rögzítéssel(kell is rá mert dög nehéz) 3800 huf áron.
Mindenkinek: Ha vesztek ügyeljetek a cső átmérőre a Thalicskán a kipufogó átmérő 45 mm !!!!
Előzmény: zsuga666 (3572)
zsuga666 Creative Commons License 2003.06.26 0 0 3572

Szia nnagya2

Boldoggá tennél, ha elárulnád, hogy hol vetted. Ha fel bírnál dobni egy képet, még jobb lenne.

Előzmény: nagya2 (3568)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!