Tanárnő!
a cak-cak zenét meg amerikát utálom, a business-hez értek, úgyhogy egy kis felsőfokú angol korrepetálásra szeretnék befizetni (esetleg franciáról is lehet szó)!
Az elmaradt óradíjak helyett (vót má óra????) fogadd Goethét, szeretettel:
Ha egyszer így szólnék a perchez:
oly szép vagy, ó maradj, ne menj!
Akkor bátran bilincsbe verhetsz,
akkor pusztulnék szivesen!
Akkor harang konduljon értem,
akkor szolgálatod letelt,
az óra több időt ne mérjen,
akkor az én sorsom betelt!
Tegnap ezt volt pm-mel is, de azóta má betelt a sorsom...
Kedves Libertine!
Minden témakörben vállalok korrepetálást, ez a specialitásom. Ha esetleg elárulnád, mire vágyol, akkor én is elárulhatnám, hogy igen, abban a témakörben is jártas vagyok. Ha nem vagyok, azt nem árulom el, hátha nem derül ki, és akkor azért is begyűjthetem a tiszteletdíjat.
Favorizált témakörök: angol nyelv, angol nyelv még egyszer, business et al, mjuzik cak cak, amerika (most szeressük vagy utáljuk?), sitcoms (csak nőknek, és más állatfajtáknak), &c, &c. Nos?
szerintem mindkettőtökről, de én most szeretném kérni, hogy légyszíves sorold fel mindazon témaköröket, amelyekben otthon vagy és korrepetálást vállalsz (hogy aztán választhassak)!
Béla, kedvesem!
Ki ne ugorjál már az ablakon hirtelen felindulásodban! Legalábbis addig ne, amíg tartozol az óradíjakkal. Szóval előtte mindenképpen ugorj be hozzám, majd mekklátjuk(copyright valami KB), momentán mit tehetünk az úccsincs kedvem élni ügyben.
Ezt meg most hallom:
She is D-delirious
She is I-incredible
She is S-superficial
She is C-complicated
She is D-desirous
She is I-irresistible
She is S-supersexy
She is C-such a cuty
She is D-disastrous
She is I-impossible
She is S-super special
She is C-crazy crazy
She is D-delightful
She is I-incredible
She is S-sensational
She is C-sweet as candy
még szerencse, hogy csak a szíved nagy, drága PMB-m!
Béla, mégiscsak neked kellene kamikaze módon ugranod, ha úccse akarsz élni! De inkább ne ugráljunk, mer akkor unalmas lesz a topik!
bc szerelmem!
mingyár megyek az ub-ba bővebb véleménynyilvánítás okából...csak épp fél úton vagyok a számítógép és a wc között (hányás okából)....lehet hogy az a 3 db korty sör valóban ennyire megártott?
béla!
te meg most épp nagyon kedves vagy....:(..vajh miért is?
Oszkárt paulinának!!! Mint gyakorló eü-katona, biszton állíthatom, hogy Emese nevű, 26 éves szűz egészségügyi dolgozók a valóságban nem léteznek, úgyhogy, ha te mégis ki tuttad domborítani, az világszám!
Na jó, hát nem mondom, aszt a sok statiszta ál-pmb-rajongót kifizetnem mellényzsebből, hát az nem vót olcsó mulaccság, de ezekszerint megérte!
Nana, azért én is itt csapom a szelet! Épp most vallottam neked szerelmet, csak épp az UB topicban. (Te meg itt veted netre az UBFC-s élményeidet, amikor szegény Skorzeny már a falc határán toporog a túlfertályi hullaillat miatt, ejnye-ejnye pmb!).
Minden lubtagnak: paulinamartinez az UB bulin folytatólagosan, társtettesként, előre kitervelve, aljas indokból, bűnszövetségben elkövetve, különös kegyetlenséggel sört ivott!!!
hát élek....de ti még nem tudjátok azt, amit én....ti azt hiszitek, hogy itt vagytok ketten, azt annyi? merthogy nem mondanám, hogy béla és libi a két áldozat, illetve néha néha ketchup és ice.....a rajongói táborom sokkalta bővebb mint ahogy azt ti gondolnátok!!!! és hogy mit hagytatok ki? azt le se tudom írni!!!!! az uhrin táncmulatság volt életem egyik (ha nem az egyetlen) legyfantasztikusabb élménye! ezt most nagyon nagyon komolyan mondom!
bementem, mint megrettent kismadár tök egyedül, és mindenki csak jött és jött, hogy paulina imádunk, te vagy a legjobb, satöbbi :).....na persze nem tudom mire fel :)...de ez télleg így volt! aztán olyan dolgokra képesek voltak rávenni, hogy azt el se fogjátok hinni! paulinácska fellépett a mester egyik remekbeszabott művének színpadi előadásában, ami igenycsak spontán jött, és meg kell mondjam, nem voltam más, mint a főszereplőnő!!!!!!!! szerintem nem volt nagy alakítás, de ezt többen cáfolták...na majd meglátjuk :). igen összetett szerepem: emese, 26 éves, egészségügyi dolgozó, szűz. hát nem tudom mennyire illet rám...:) de egyszerűen hihetetlen volt, még most is a hatása alatt állok. persze színésztársaim is lenyűgözőek voltak, a gondnok , ottó, és szidi....RULEZ FOREVER!!!!!
na aztán alakítottam még mást is, guminőt...de ez már más téma :)
bc rich!
te meg nem írtál, aszontad majd benyomsz valamit álnéven, de nem nagyon látom, hogy bármilyen álneves bc rich itt garázdálkodott volna!
ami a bélával való találkozást illeti...no comment. bár azt is el kell árulnom, hogy bc első kérdése az volt: lesz esküvő? hát béla, szerintem ezen még korai gondolkodni....vagy nem?
na mindegy, mi tudjuk, amit tudnunk kell, és ez remélem a mi kis titkunk marad....???.....azt is nagyon remélem, hogy még meg van az állásod és az otthonod....ugye??? mondd hogy igen!!!!
na most egy kicsit abbahagyom, mert annyira rosszul vagyok, hogy mindjárt meghalok. de ez nem a ti hibátok :)