Keresés

Részletes keresés

In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.12 0 4 4732

A népszavazást (vagy nemzeti inzultációt) kérlek ne emlegesd. Az általad támogatott kormány egyetlen egy olyan témában sem indított sem népszavazást, sem inzultációt, ami egy bolhányit is lényeges lett volna. Én is tudok feltenni olyan kérdéseket, amikre nincs jó válasz.

Előzmény: Lelkis Béla (4729)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.12 0 4 4731

Béla! Azt hiszem, hogy te nem nagyon tudod, hogy ki vagyok. És ez most nem amolyan Cosa Nostra-i maffiás fenyegetés. Nem vagyok sem troll, de még buta sem. És igenis, velem lehet, és szoktak is objektív alapon tárgyalni. Megjártam a (viszonylag) nagypolitikát is.

A vitapartner lenézését pedig eléggé ostoba emberi tulajdonságnak tartom. Márpedig te messziről is jól láthatóan ezt teszed. Ezzel nyomban el ki is vívsz nálam egy nem túl előkelő helyet.

Neked van egy meggyőződésed és nekem is van egy. És akár tetszik, akár nem, a mérlegen azonos súlyúak.

Amit pedig a "nettó hazugságokról" írsz, hát drága barátom, igyekszem nem hazudni. Legfeljebb tévesek az információim, amik alapján kialakítom a véleményem. De itt máris visszaugrohatunk pár sort.

Figyelmedbe ajánlanám, azt a tényt mely szerint azt, hogy ki számít elmebetegnek, csupán az dönti el, kik vannak nagyobb számban.

Amint a jelenleg elmebetegnek kikiáltott réteg kerül többségbe, a "normálisok" kerülnek zártosztályra. Akár tetszik, akár nem.

Az pedig, hogy te 24 éve vagy a fórumon nem érdem, hanem állapot. Tisztelet nem azért jár(na).

Előzmény: Lelkis Béla (4728)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.12 0 2 4730

Ez nagyon jó!!

Előzmény: Törölt nick (4726)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.12 -3 0 4729

A tegnapi kormányinfón kiderült pár dolog.

És ami még kiderült, hogy az EU törvények alapján VAGY migránstáborokat nyitunk VAGY fizetünk Brüsszelnek. Ha népszavazás lenne, te melyiket támogatnád?

Előzmény: Nyúlszájú (4721)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.12 -3 0 4728

Azt írod, gondolkodás nélkül mentél feleségeddel a privát ellátásba. Nos, szerencsés a feleséged és te is, hogy anyagilag megtehetitek. De nagyon sok honfitársunk, aki fizetéstől fizetésig él, nem teheti meg.

1. Szerencsések ők is. Mert 1 hely az állami ellátásban ezzel felszabadult, hiszen nem oda mentünk.

2. Gyakorlatilag mindenki megteheti anyagilag, egy ilyen vizsgálat 1 heti cigaretta adag. Aki dohányzik, az azonnal fogja be a pofáját TB ügyben.

3. Anyagilag azért tehetem meg, mert ha elbaszom az időt azzal, hogy görcsölünk az állami határidőkkel, több jövedelem esik ki emiatt mint a magán praxis díja. Amiből persze adózok, amin keresztül megint csak az jár jobban, aki 100%-ban az államira van szorulva.

olvasva a hozzászólásaidat, értelmes (ámbár az empátiát teljesen nélkülöző) embernek tartalak.

100% instant tévedésben vagy.

Az, hogy itt a fórumon hogy kommunikálok egy Hümérrel vagy egy Zsúrbanshee-val az teljesen irreleváns, ez a kommunikáció realista, mások cinikusnak hívnák. Az, hogy a szalmabábozásukba, a "liberális vitakultúrába", a pikszizmus csapdáiba nem megyek bele, az csak a 25 év itteni rutinomnak köszönhető. 3 másodperc alatt tudnám az orrukra húzni a kétszínűségüket, az alantasságukat és azt tudják, és azt is tudják, hogy tudom, hogy tudják és azt is, hogy tudják, hogy tudom, hogy tudják. Szóval mindenki teszi a dolgát, ők kóstolgatnak engem, én meg néha a gyűrűsizmos részt tálalom nekik eme célokra.:-) Igen, ordenáré dög is tudok lenni, mert hát miért pont csak a véremet szívják, amikor erre más remek testrészeim is vannak? Én vagyok itt a topikban nekik a sok családban előforduló gusztustalan nagybácsi, akitől visonganak a gyerekek is, az anyukák is, de mindegyik sorbanáll a mocskos poénokért mert azért élvezik is, valljuk be.

Van neked arról információd, hogy mennyi ma Magyarországon az átlagnyugdíj? Nos, ha ebből még TB-t is vonnának, akkor azoknak a nyugdíjasoknak már nem lenne szükségük a társadalombiztosításra, ugyanis éhenhalnának.

Nettó hazugság az egész, finomabban szólva demagógia és csúsztatás. 2 oldalt írhatnék róla, de nem teszem, mert utána el sem olvasná egyikőtök sem, hanem átugraná és verné ugyanúgy a hazugság habját mint eddig. Ez a pikszizmus, a mestertrollkodás, ezért nem tárgyal veletek tényszerű, objektív alapon senki sem, és ezért nyavalyogtok, hogy itt nincs objektív alapokon nyugvó vitakultúra. Ezt már 24 éve lejátszottuk itt a fórumon és ti, balosok hittétek magatokat ettől győztesnek, de valójában az egész ország bukott vele.

Szóval, a szófordulatoddal élve, akkor lesz mindenkinek azonnalra ultrahang, ha nem lopják el az erre szánt pénzt

Szintén hazugság. A számok mást mutatnak.

Előzmény: In Lak'ech (4689)
Brewial Whore Creative Commons License 2024.04.12 -2 0 4727

Amikor eszembe jut, hogy anno a femiben hányunknak fröcsögte, hogy neked itt véged, ahhoz képest őt irtják, mint a tetvet...

Előzmény: Nyúlszájú (4725)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.12 -1 2 4726
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.12 0 2 4725

Tényleg debil.

Ha belesimulna a fősodorba, nem menne néhány topikba, amiről egyből felismerhető, a kutya nem törődne vele. De nem tud, nem is akar változtatni.

Előzmény: Brewial Whore (4724)
Brewial Whore Creative Commons License 2024.04.12 -2 1 4724

Nem is fogja.

Einstein mondása. Aki mindig ugyanazzal és ugyanúgy próbálkozik, és más eredményt vár, az egy idióta.

Előzmény: Nyúlszájú (4722)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.04.12 -1 2 4723

kérem legyenek tekintettel arra, hogy adót csak a választások után emelhetünk :)

(aszem Kohlnak tulajdonított mondás, még a 80-as évekből)

Előzmény: Nyúlszájú (4721)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.12 0 2 4722

Nem adja fel. Már 100 nicken próbálkozott.

Előzmény: Brewial Whore (4720)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.12 0 4 4721

A tegnapi kormányinfón kiderült pár dolog.

1. A szapaccsákhartz Brüsszellel látványos költségvetési hiányt okozott.

2. A júniusi választások után jön az újabb feketeleves( megszorítások)

3. Ami még nem volt-az amerikai elnökválasztástól teszik függővé a jövő évi költségvetést.

4. Magyar Pétert se lenyelni, se kiköpni nem tudják.

Brewial Whore Creative Commons License 2024.04.12 -1 0 4720

Ez a homár volt?

Előzmény: kötött madárfogás (4717)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.12 -1 2 4719

Érdekes, hogy a Gulyás mai kormányinfós homályos fejtegetéséből senkinek sem sikerült azt a számomra nyilvánvaló tényt levonnia, hogy Gulyásnak tudomása-köze van arról, hogy mely pszichiáter/ pszichológus kezelte MP-t, ami számomra nyilvánvaló és elő is fog még jönni kampányban. Megint ki fog derülni, milyen jós vagyok.

búvár-halász Creative Commons License 2024.04.11 0 2 4718

Nekem ez a véleményem az egészről, a Kaukázus, bazdmeg című dala:

https://www.youtube.com/watch?v=a02TloETSrM

kötött madárfogás Creative Commons License 2024.04.11 0 0 4717

-legyint-

Előzmény: búvár-halász (4715)
kötött madárfogás Creative Commons License 2024.04.11 0 1 4716

Kötöttfogáshoz: ez a Menczer figura butább mint a pákoszt s a hümér együtt. Nem semmi.

Előzmény: búvár-halász (4712)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.11 0 2 4715

(és milyen régen hallgattam Galaxisokat, és még mindig mennyire jó, tudatos politikai felhangokkal is)

Előzmény: búvár-halász (4714)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.11 0 2 4714

Jó a Telex Afteren a Szabó Benedek beszélgetés (a Galaxisok zenekar vezetője), van benne politikai töltet rendesen.

pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.11 -2 2 4713
Előzmény: búvár-halász (4712)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.11 0 3 4712

Lehet választani a Kötöttfogás és Friderikusz közül, utóbbi az MP jelenséggel foglalkozik, mindkettő most, 8-kor kezdődik.

Törölt nick Creative Commons License 2024.04.11 0 3 4711

Ezen így meglepődtem, de Béla volt az első gyanúsítottam, akit esetleg egy fideszes nekromanta hozott vissza bértrollkodásra.

Aztán leesett, hogy a gyerek betegségére vagy halálára gondolsz. Annál szörnyűbbet elképzelni se tudok, minden szülő rémálma sajnos. :( Nekem "csak" magzatkorban elhunyt babáim vannak (ikrek lettek volna, valószínűleg valami félrement az egyedfejlődés közben), de az is megviselt. :(

Előzmény: Nyaky Z. (4710)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.11 0 1 4710

Nem tudom elképzelni, hogy ennél rosszabb történhet egy emberrel. Azt hittem, ez egy olyan téma, ami kizökkent mindenkit a harci formájából. Tévedtem. Mindig kiderül, hogy van lejjebb. 

Különösen, hogy ebben a csapatban is nem egy ember átélte.... 

Előzmény: Törölt nick (4708)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.11 0 2 4709

Ja, és még eszembe jutott, hogy mindenkinek a reakciója ő magáról is kiállít egy bizonyítványt. Mert amikor olvasunk egy választ a hozzászólásunkra, mindig magunkból indulunk ki, a magunk belső narrációjával olvassuk mások szavait. Aki idegbeteg típus, az nem csoda, hogy mindenen besérül, amit írnak neki. Aki meg jobb kedélyű, annál csak lassan esik le, hogy vele most bunkóskodnak, vagy sokáig akar a trollal értelmesen dumálni, mert hátha kizökkenti az idegbajból.

Előzmény: Törölt nick (4708)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.11 0 3 4708

Pedig most látom, hogy valahogy kitöröltem a beteg gyerekre vonatkozó részt. Szóval oda valami olyasmit írtam, hogy egy kislány haláláról szóló bejegyzésnél azért mérsékelni kéne az adott nick iránt érzett utálatot.

Meg pampogtam, hogy amikor Sissy kislánya nagyon beteg volt, az elnemküldöttben mínuszolta valami állat a kislányról szóló beszámolóját. Akkor össze is beszéltünk, hogy szénné pluszoljuk egymást, de közben meguntuk. És szerencsére a kislánya is meggyógyult.

Előzmény: Nyaky Z. (4707)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.11 0 1 4707

Igen, erre a gondolatmenetre céloztam.

Meg arra, hogy valakit boldoggá tesz, ha szuffixumként marad meg, van, akit meg az, hogy új BNO kódként. Mindenkinek más az ingerküszöbe. 

Előzmény: Törölt nick (4653)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.11 0 2 4706

Nem is rossz ötlet! Kaphatnának a nyugdíjasok is egy-egy példányt az Alaptörvényből! És ha még meglesz a kormány 2025 nyugdíjprémiumosztáskor is, akkor megkövetelhetnék tőlük, hogy a lakásuk fő helyén állítsák ki, és a vészalapból kaphatna minden nyugdíjas egy-egy arany selyemzsinórral szegett vörös bársony terítőt meg két teamécsest. Csak vigyázni kell, hogy az selyemzsinór ne legyen elég hosszú, mert ha véletlenül félreértik, megcsappan a szavazóbázis az Fidesz és a DK oldalán is...

Előzmény: pákosztos cica (4704)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.11 -2 1 4705

:D

:(((

Előzmény: Törölt nick (4703)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.11 -4 1 4704

Demagógiából, a rogánművektől. :) 

Előzmény: Törölt nick (4702)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.11 0 1 4703
Előzmény: Törölt nick (4702)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!