Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 21

ja, és még annyit, hogy gondolom elsősorban hétvégén repülnétek.

Szombat esti kintalvással a hagyományos légitársaságoknál is ki lehet fogni akciós jegyeket, abszolút fapados árakon...

zotya-DUB Creative Commons License 2008.01.26 0 0 20
igy van, de akkor is 1 ejszakat ott kell aludni. Ebben az esetben szombat delutan elindulsz BTS-rol, vasarnap reggel meg haza lehet jonni BUD-ra.
Előzmény: gambl-R (12)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 19

tudom, ízlések és maflások, de mi a jó abban, hogy végigrohanod a napot, csak azért, hogy még aznap vissza is gyere? 

kelsz hajnalban, 2 órával hamarabb ott vagy a reptéren, repülsz 2.5 órát (Luton), onnan bevonatozol Londonba, ok megnézed a Big Bent, meg iszol egy sört, de már indulhatsz is vissza, hogy kiérj 2 órával visszaindulás előtt a géphez.

Tényleg megéri??  Szerintem min. 1 éjszakát azért kint kell tölteni. De ha valakinek a fenti rohanás jön be, akkor persze "go ahead"...

perselus Creative Commons License 2008.01.26 0 0 18
Fél évre előre minden olcsó, aki tud ennyire előre tervezni annak könnyű dolga van. Viszont, ha egy diszkont légitársaságoknál beleszalad az ember egy többórás késésbe, esetleg egy járattörlésbe akkor nagyot lehet szívni.
Előzmény: Vespucci (16)
Ízirájder Creative Commons License 2008.01.26 0 0 17
a Magyarországon megboldogult SkyEurope.
Előzmény: Vespucci (15)
Vespucci Creative Commons License 2008.01.26 0 0 16

Betettem ezt a topicot a kedvencekbe, de most aztán adjátok a jó találatokat olcsó 1-2 napos túrákra!!! :))))))))))

ui: miután már foglaltatok és maradt olcsó jegy. :)

Vespucci Creative Commons License 2008.01.26 0 0 15
Ez milyen légitársaság?
Előzmény: Ízirájder (3)
jetta19TDi Creative Commons License 2008.01.26 0 0 14
Udv Mindenkinek!
Eljen az uj topic. Munkankbol adodoan evente csak egyszer tudunk kivenni egybe sok (ertsd max 5) munkanapot szabira illetve van a karacsonyi idoszak, de az meg ugye kotott program.
Egyszoval orulnek, hogyha felkerulnenek ide, konkret varoslatogato programok, tervek, fobb nevezetessegek stb., minden ami kotelezo egy rovid latogatas alkalmaval. Helyzetunk szerencses mert Easyjet es Ryan bazisvarosban elunk, igy ha sikerul kifogni egy jo ajanlatot - akkor szombat-vasarnapokent szivesen repkednenk.
Kepes utibeszamolokkal rendelkezok pedig hajra, toltsetek fel a topicot!
Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 13
Hm, megint egy nagyszerű topik :)
Én reggel indulok Dublinba, vasárnap meg Malagába, jövő héten jön még egy római út. Az elmúlt hónapokban voltam még Barcelonában és Lisszabonban is. Persze ezeken a helyeken simán el lehet tölteni akár heteket is, de megvan a varázsa az ilyen rövid kiruccanásoknak is. Én általában előre kiválasztok néhány nevezetességet amit mindenképp meg szeretnék nézni, amúgy meg csak kószálok össze-vissza, leülök egy padra/kávézó teraszára és nézem, hallgatom a helyieket. Sokan nem is gondolnák, mennyi élmény fér bele egy ilyen rövid kirándulásba.
Előzmény: csufi.rulez (-)
gambl-R Creative Commons License 2008.01.26 0 0 12
Ha jól emlékszem, BTS-t kell belekeverni valahogy...
Előzmény: csufi.rulez (11)
csufi.rulez Creative Commons License 2008.01.26 0 0 11
Amióta a Ryan elindította Brémát, folyton azon töröm a fejemet, hogyan lehetne 1 nap alatt teljesíteni (ugyebár csak heti 3 járat van, NEM egymást követő napokon). Úgyhogy a visszajövetelt máshogyan kell megoldani. Nemrégiben erre lehetőség nyílt. Mi ez a lehetőség/Milyen lehetőségek vannak 1 napos Bréma ügyben? (Legyen ez egy feladvány)
csufi.rulez Creative Commons License 2008.01.26 0 0 10

Bingo :-) Wizz 201 és 209 járatok. A menetrend néha picit változik*, de 201 elég jó korán reggel, a 209 pedig este.

*de azért nem lex-Bergamo mértékben :-))

Előzmény: gambl-R (9)
gambl-R Creative Commons License 2008.01.26 0 0 9
Talán, London ?
Előzmény: csufi.rulez (8)
csufi.rulez Creative Commons License 2008.01.26 0 0 8

Hát már csak a nosztalgiából tudunk élni rövid repülés ügyben. Egy városba csont nélkül szerencsére ma is teljesíthető/abszolválható a klasszikus 1 napos repülés.

Csak a formaság kedvéért: melyik ez a város?

Előzmény: gambl-R (7)
gambl-R Creative Commons License 2008.01.26 0 0 7
Ne nosztalgiázzunk, uraim ! :)
csufi.rulez Creative Commons License 2008.01.26 0 0 6
csufi.rulez Creative Commons License 2008.01.26 0 0 5
Istenem, ha ezt megtehetém most tavasszal! Legnagyobb sajnálatomra az ORLY nem jött össze...
Előzmény: Ízirájder (3)
csufi.rulez Creative Commons License 2008.01.26 0 0 4

Megér egy topikot talán :-) Mindenesetre nekem ez az 1 és 2 napos dolog nagyon szimpatikus.

------------

Nekem az első Amsterdam volt ilyen 1 napos buli. SkyEurope nevű légitársasággal. A senior topiklakóknak ez a név talán még mond valamit .-))

Előzmény: Ízirájder (2)
Ízirájder Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3
na ON is vagyok:
jó is ez :P
Ízirájder Creative Commons License 2008.01.25 0 0 2
de azért egy topikot megér. (?) :) :P meg minden
Előzmény: csufi.rulez (1)
csufi.rulez Creative Commons License 2008.01.25 0 0 1
Kiindulásként olyan (lehetőleg diszkont) légitársaságokat érdemes keresgélnünk, amelyeknek napi két járata is van egy adott desztinációba. Sajnos ilyen nem túl sok van.
csufi.rulez Creative Commons License 2008.01.25 0 0 0

Rövid repülés rulez!

csufi.rulez Creative Commons License 2008.01.25 0 0 topiknyitó
A diszkont légitársaságok forradalmasítják a repülést. A kedvező ár miatt egyre többen engedhetik meg maguknak a repülést. Ezen felül új típusú, kifejezetten rövid repülőutakra is lehetőség adódik és egyre inkább divatba jönnek. Pénz vagy idő híján egy vagy két nap alatt is életre szóló élményeket szerezhetünk repülős utunkkal. Bevásárlás, meccsnézés, városfotózás? Rövid, egy- vagy kétnapos repülőút! :-) Ennek a témának ez a topikja.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!