A Volentér Laci, többszörös magyar crossbajnok barátom is probálgatta a vizenjárást 1 cr250-essel na meg persze sivatagi kanalas gumikkal.Még az újságok is cikkeztek róla,h át akart kelni a Dunán motorral de azt nem tudom,h lett-e belőle vmi. Azt tudom,h Baján a Sugovicán tréningezett mert ott sekély a viz.
"Nem esett messze az alma a fájától", az apja meg motorcsónakversenyző volt hajdanán.
Semmi különös nyugdij elötti állapot romlás!! Sogi gyuri elkérte a duplatréleremet segitetem kihuzzni kézzel,közben meg mondta a hülye szövegét,én meg emeltem és röhögtem egy idöben,és beszorult a levegő,mert vlmi idegszáll becsipödött,nagyon gáz volt!! Azota meg fáj a hátam!
>persze ezt csak erre alkalmas motorral lehetett teljesíteni. Mint pl. egy ilyennel, és mellesleg egyedül /a kép pont egy Baranyai túrán készült, igaz itt már GPS-el mentem, ami igen csak könnyített a tájékozódásban/: :)
Na, jó most nem ez a lényeg, hiszen mint tudjuk mi már elég régóta csinálunk ilyesmit, hanem hogy ezek az elvtársak mikor csinálták ezt meg, mert ha mostanában akkor tényleg nem rossz kis kaland lehetett, na meg persze az sem mindegy hogy mennyit mentek 1 nap!
Ice!Fél füllel hallottam valamit túrázó endurósokról.Állítólag megjárták Baranyát! Tökös legények lehettek.3 nap, megye térkép,tájoló,nagyhátizsák,stb. Jól kitalálták,persze ezt csak erre alkalmas motorral lehetett teljesíteni.Gondolom én.Reméljük tartanak egy kis beszámolót!!! Ui.:Az emlékeid között nem találnál hasonlókat mondjuk 10 évvel ezelőttről?
Úgy látszik még mindig nincs jól, merthogy nem válaszol, egyébként csak szimulál, na jó volt valami levegőbeszorulása napközben, biztos kellemetlen volt, de már jobban volt amikor ott hagytam, sőt már akkor is jobban volt amikor megérkeztem hozzájuk!;)
Ha a sors /az időjárás meg a seggem is/ úgy akarja, én is kimegyek, de csak 2-fél3h fele érek ki. Valószínű mire kiérek el is fogok fáradni, mivel hogy a seggem még mindig nem tudom ülésre használni, legalábbis fapados enduron nem. Beszéltem ma dokival, azt mondja 4 hét még mire jó lesz újra, bevérzett a szűszhártyám vagy mi ott ahol a gerincnek vége van /a szánkózás bebaszott/, úgyhogy a fiúk most kénytelen kelletlen de sorban állnak még egy darabig! :D