+posta)*vam)*afa + sok ido (=sok parazas) (raadasul sokan nem is szallitanak eu-ba = gray market) a javitas 10-20e :))) latszik hogy meg nem javitattal (csak a posta lesz annyi vagy a benzinkocseg felhozni bp-re + vissza + honapokat varni ra mivel nem garis)
Szeretnék venni, majd egy új gépet és ebben kérném a segítségeteket, már ha lenne olyan kedves valaki és egy kicsit beszélgetne velem, akár személyesen (Pécs és környéke) akár mailben vagy msn. Arról lenne szó, hogy külföldről leginkább amerikából rendelnék gépet és már sok mindennek utánnajártam, kérdezgettem,de egy hasonló tapasztalatokkal rendelkező emberrel is beszélnék, hogy neki mi a véleménye. Én egyenlőre ott tartok, hogy olyan olcsók kinnt a gépek, hogy még akkor is bevállalnám, ha nem lenne rá nemzetközi garancia, de vannak olyan gépek amikre vannak, illetve külön lehet venni, de éppen azért, mert nagyon olcsók még az esetleges hiba javíttatásáért is kifizetnék 10-20ezer Ft-ot. A tapasztalat úgy is azt mutatja, hogy a gépek hibái általában kijönnek 1 éven belül ha nem akkor valószínűleg jó lesz még pár évig.
Mi a véleményetek ?
Ha esetleg valaki rendelt már külföldről azzal szívesen váltanék pár szót !