Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Szeretnék segítséget kérni Tőletek. Az lenne a gondom, hogy én külföldről fogok vásárolni egy 30Gb-os ipod Video-t, és szinte biztosnak tarom, hogy nem lesz hozzá magyar használati utasítás... Az lenne a kérésem/kérdésem, hogy tudna-e valamelyikőtök küldeni nekem egy magyar verziót. A neten már rengeteg helyen kerestem, de sajna nem találok sehol... :(
* Support for the iPod Radio Remote for iPod with video and iPod nano * Bug fixes for iPod with video, iPod nano, iPod with color display, iPod mini, and iPod with Click Wheel
Ez a körülményektől függ - ha fontos, hogy kicsi legyen, akkor az apple fülest, ha nem (vagy vonaton/repülőn stb) akkor a Senn PCX250 aktív zajszürős fejhallgatót. A zajszürő azon kívül, hogy szüri az x Hz alatti zajokat rendesen megdobja a basszust is. A fejhallgató a zajszürő funkzió bekapcsolása nélkül is remek.
Sziasztok. Újdonsült iPod mini tulaj vagyok és az iTunes telepítése után a program értesített, hogy van új elérhető software a gépemhez, adott is egy linket:
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e letölteni ezt a "iPod mini Software 1.4.1" -t? Illetve ha felpakolom a podra, akkor törlődnek -e a zenék ill. a beállítások? Szóval? (tudom elég lama kérdés, de sajnos már jártam úgy "frissítéssel", hogy jobb lett volna nem feltenni...) Köszi a segítséget!
Na igen, ez a kerdes, hogy melyiket, es azon belul melyik verziot? v1.1, v2.3?? Amikor nekialltam piszkalni az mp3-aimat, akkor egy ido utan 3 program mar harom dolgot latott. Persze a winamp mindent olvasott, de a tobbi nem. :( Meg szerencse, hogy nem az eredeti mp3-aimat piszkalom. Legkozelebb ujra nekikezdek, hatha sikerul egyszer megtalalni az idealis megoldast.
Én egyelőre semmivel, mert csak áprilisban leszek remélhetőleg boldog iPod tulaj (egy Nano és egy 4. gen. színes iPod), de talán ezt az oldalt érdemes megnézni. Persze mivel bolt is, részrehajló lehet, de azért infomációdús.
télleg ki mivel hallgatja monnyuk sétálás közben? én lecseréltem a hozzá adottat egy sennheiser mx550-re, de nem vagyok elájulva tőle, alig veszek észre különbséget, ha egyáltalán... Nagyon nem hallok 100Hz alatti hangokat azon se... ha a HD212pro-val vagy az eH250-nel hallgatom, akkor kimondottan jól szól, viszont nincs kedvem úgy sétálni :)
az az Ear akármi amit rá kell tenni a fülesre, és közel légmentesen zárja a fülemet, az érhet valamit szerintetek mély hangok szempontjából?
nekem volt egy K27i, de konstrukciora ugyanaz. meretehez kepest meglepo basszusokat kepes generalni, es olyan masszivan ul a fejen, hogy nem tudod lerazni. sztem kiraly, es eleg kicsi is.
Ma volt egy kis idom, es utanajartam a dolognak, hogy mitol fugg, hogy sorrendben van-e egy album az iPod-on. Biztos mar volt szo rola, de nekem csak a mai kutatasom utan lett vilagos a dolog. Mindig teljes albumokat hallgatok, sorrendben, ezert zavart nagyon, ha abc-be rakta nekem a lemezeim szamait. Azt hittem, az .m3u megletetol, esetleg valamilyen beallitastol fugg a dolog, de nem. Az id3-ban levo track numberre van szukseg. Miert nincs egy olyan opcio, hogy a filenevek alapjan rakja sorrendbe? Az mindig 01-, 02-vel kezdodik.
Kiprobaltam a Yamipodot is, az se sokkal jobb, mint a tobbi. Kar, hogy nincs egy hasznalhato iPod kezelo program. Nekem annyi kene, hogy balrol jobbra atmasolhassam a cuccaimat (esetleg jobbrol balra vissza), ne kelljen athuzgalni, szorakozni. Miert nem lehet az iPodon eredeti formaban tarolni az mp3-akat? Miert nevezi/taggeli at?
Na mindegy, szereztem egy okos tagger progit (Ultra Tag Editor), ami automatikusan besorszamozza directory-nkent az albumokat. Ezeket szepen athuzom iTunes-ban, es kesz.
én itthon nem használok fülest, az altec lansing jobb :) A munkahelyemen viszont egy Senn HD-202es segít kizárni minden zavaró tényelzőt, zajt. :) tökéletesen kizárja. :)
Én már a megvásárlás után hallottam, hogy a bal oldal recseg, Ez kb egy hónapja volt. PÉnteken elvittem, hétfőre meg volt az új(csak értesíteni felejtettek el, jó magyar szokás szerint).De ez most működik(kop-kop-kop)
Úgy tudom hogy vannak olyan gépek ahol az USB-ről leszedi a tápot automatikusan a gép, mikor azt érzékeli hogy nincs bedugva semmi. Ha minden igaz ez az újabb gépeknél fordulhat elő...
Ajánlom vegyél egy falitöltőt. Nem zörög, nem fogyaszt annyit és fel is tölti! :)