Nem sértődöm meg, mondhatsz nyugodtan bármit! Ha hallanád hogy leszólják a belsejét a szakértők, akik tudják hogy milyen változatok készültek gyárilag! Viszont a laikusoknak (én is ide tartozom) általában tetszik. Az akitől vettem, majdnem szóba sem állt velem amikor meglátta a krémszínű tetőt, és a piros- fehér belsőt!
Ha szabad őszintének lennem: nekem kívülről jobban tetszik az autód, mint belülről. De ez nem kritika, csak egy kellemetlenkedő megjegyzés! :) (És amúgy sincsen hozzá semmi közöm).
Ez jellemző egyébként, minden autónál kicsit többet mutat, általában manapság olyan 5-8%, de ezeknél a régebbieknél olyan 10 körül is lehet - akár pl. a km -óra rugó gyengülése miatt. A Bogaramnál pl. pontosan 10% -ot csal az óra (megmértem, igaz nem GPS -el, csak stopperral).
A 120 utazó meg szerintem még ma is nyugodtan vállalható!
Amikor az óra 120-at mutat, valójában 108-109-et megy. Itt kisimul a járása, és mintha még halkabb is lenne mint kicsit gyorsabban, vagy lassabban. A fogyasztás kilenc alatt van.
Szervusz! Nem kell aggódnod, mivel csak egy autóm van biztos hogy ezzel megyek legközelebb, és már tudom is hogy mikor: augusztus 20-22 között leszek Debrecenben.
A 200 stimmel, de benzines. Viszont a GPS-en utólag "csak" 164 volt a maximum, de akkor az óra 180-at mutatott. Jövőre mindenképpen esedékes egy generál, csak ezért merek neki lépegetni, persze ez nem utazó. A bőrözést egy ürömi kárpitos csinálta, ha akarod később teszek fel képet, és megvan az elérhetősége is. Nekem a kormány grátisz volt, mert az üléseket, és más dolgokat is újrahúzattam nála.
Akit érdekel, a linkelt jármű itthon van, és ma délután akár megtekinthető a Campona parkolóban, mert azzal megyek a Coppa edzésére. Szigurúan csak nézés, nem eladó az autó :-)))
megbízható akinek volt ilyenje, az nem panaszkodott, nekem viszont nem volt (értelmes mondat lett) u.a az a motor volt a 123-asban is sok taxis ezt válaszotta a /8asokba szvsz nincsen gyenge diesel motor ;-))
a 200/220 D lomha, viszont örök életű a 240 D dinamikusabb (ilyet még nem vezettem...) a 240 D 3.0 pedig rakéta is bír lenni...
ne haragudjatok, h újra kérdezem, de egy barátom az én fülemet rágja, h mondjak neki valamit a 115ösben lévő 240d motorról.:) kérjek mondjatok róla ezt-azt! a kasztnit ismerem:)
K.Tib 1. A kilométerórádból arra következtetek, hogy nem 200D-vel jársz. Én igen, és egyszer már átléptem vele a 120-at. :) 2. Tudnál feltenni egy képet a kormányodról? Hol lehet ilyet csináltatni?
A qtja + a macska mája rugdossa meg!!! Te meg állólánykával voltál itt Debrecenben én meg akkor nem vagyok itt???:(
Reményteli érzelmeket táplálok azon jövőbeli esemény bekövetkezési valószínűségének 1-hez erősen konvergálása irányába, hogy legközelebb is ezzel a gépjárművek felé magasodó típussal jösz a dalban pulykakas vásárlását prognosztizáló városunkba! Na!
Szóval a gép a reptér behajtójával szemben áll egy kerítés mögött. Szegényke elég lehangolóan fest, de egy csomó használható alkatrésze van. Munka után viszont iparkodtam haza, nehogy útközben kifogyjon a benzin! :)