Uccsó meccsen 1 pont ide pffúúú... (és nem láttam, live - neten követtem nyomon - halálos volt) + Ebben a sorozatban volt, hogy a paksi szpíker berakta bemelegítésnél a Macskajajj zenéjét. Vukinak rendesen elkerekedett a szeme :D
Itt viszont mindenki nagyon reménykedett, én nagyon féltem. Az alapszakasz nyitómeccsén nyertünk Pakson, de az Olajon látszott hogy jók lesznek. Miljkovics folyamatosan javította a dolgokat az idény során, így a végére egy csúcsformában lévő Szolnok került össze egy épp hullámvölgyben lévő Pakssal. Az első meccsen szívtunk 2-vel, a végeredményt meg ugye mindenki ismeri. Egy nevet azért mindenképp meg kell említeni a 4 meccs kapcsán. Alexe...
Ezt előre tudtuk hogy elbukjuk. Az alapszakaszban Pakson lenyomtuk a Szolnokot, de valami extra jó játékkal sikerült győzni úgy 2 ponttal, hogy az ellenfél 5 perccel a vége előtt még 14 ponttal vezetett.
Az első meccs egész szoros volt, 6-tal kaptunk ki idegenben és egy dolog mindenképp bizalomra adott okot. Morgen visszatért és tolt 22/18-at. Akkor úgy gondoltam ha sikerül itthon nyerni talán lehet esélyünk, de nem jött össze mert ezt az Olaj már komolyan vette. Soha az életben nem volt ennyi szolnoki Pakson, az ASE vezetősége a teljes keleti oldalt (ahol jelenleg az AB tartózkodik) a rendelkezésükre bocsájtotta, minket meg átzavart a túloldalra. A szolnokiak meg is töltötték, 600 ember legalább ott volt és ennek több mint a háromnegyede aktívan tombolt 3 órán keresztül. Viszont ekkor összeálltunk - az UAB megalakulása előtt talán utoljára - és mi is nagyot alkottunk. P. A. talán még emlékszik hogy akrilfestékkel gyártottuk a meccs előtt a zászlókat :)))) A csapatunk viszont kudarcot vallott. Mentünk utánnuk egy ideig, de nagyon hamar fel lett adva, Mokoson kívül senki nem nyújtott elfogadható eredményt. 17-es zakó hazai pályán még a későbbi bajnok ellen is szégyen. A harmadik meccset előre lehetett boritékolni, így is lett.
Én igen. 1991-ben az Olaj-ASE negyeddöntőn 3-0-al búcsúztattuk az Atomot. Ez az év ugyebár azért nevezetes, mert akkor nyertük az összes bajnoki címünket.:-))
(Szándékosan) ostoba kérdésemre teljesen korrekt válaszokat kaptam, amiket köszönök. Esélylatolgató elemzést tőlem várni elég reménytelen, főként azért mert annyira kiestem a sportból, hogy nemcsak az Olaj, hanem még az ASE jelenlegi kezdőötösét sem tudnám elmondani.
Szóval én már csak ilyen retrofan vagyok..:) Viszont ennek kapcsán újra kérdezek, ezúttal komolyan: Ki emlékszik korábbi Szolnok-Paks negyeddöntőre?
Nem tudom hogy milyen állapotban lesz ,most ment neki,de félek ez rá nyomja majd a bélyegét a további játékára! Azért én is szurkolok neki,hogy teljesen felépüljön!
Akkor most megy a rehabilitáció.... (meccsekre azért kilátogat?)
"nincs olyan ismerettsége otthon,aki segítené maszírozni a lábát"
A bajnokság megnyerésétől messze vagyunk még, először titeket kell kiverni.
Természetesen ti vagytok a párharc esélyesei (sőt a bajnokságnak is), de az Olaj másfél hónapja nagyon jól játszik. Az elmúlt hét meccsen kétszer veszítettünk, négy ponttal a Debrecen ellen és 5 ponttal hosszabításban Kaposváron. Viszont nyertünk 5 meccset átlagban 19 ponttal, ahol legkisebb különbség 13 pont volt ( pont ellenetek).
Szóval kicsi a sansz a továbbjutásra, de azért bizakodom. (Oa szokásos negatív hullámaira meg nem kell figyelni. Egyszer majd visszakeresem, hányszor tippelt vereségre győztes meccsünk előtt.)