Többek között a kb. 19 ezer hozzászólást tartalmazó azonos című topikunkat is érinti az RTL Fórumának megszűnése. Itt folytatjuk, ha onnan végleg kidobnak minket...
egyszer kell csak elmenni regisztráltatni, utána már szabad a pálya.
"Hiba a rendszerben. Próbálja később" üzenetet küld most meg a kereső. múltkor éppen karbantartást végeztek, előtte pedig megint a "próbálja később" üzenet fogadott. most már jó lenne, ha működne is végre...
Más: a Könyves Auto-Fort hátsó kertjében minimum 30 db egyforma, új kék Ford Transit vár átadásra, (ha jól emlékszem "Gallaher" felirattal)... rsz. még nincs rajtuk, de ezekszerint a napokban nagy flottaátadás lesz. :)
a kirakatba ki lehet tenni, hogy Sirpi (vagy Réka?) húzta le, de a lényeggel van a baj, vagyis a pontszámítással. közel egy év távlatából elég nehéz már módosítani a dolgokat. lényegében mégegyszer át kéne számolnom az egészet. amit nem vállalok :P
kirakatba tenni meg fölösleges. egyébként én mondtam anno, hogy a KFT-t nem kéne lehúzni a 002-vel, és a kért gyanús 001-gyel. lehet, hogy igazam volt? :)
És ma reggel (immár Pesten) kisebb csodának voltam szemtanúja :-) láttam a KFT-041-et (fekete Passat). Ha 5 másodperccel később kap zöldet, le is tudom fotózni. Ezen kívül ANCI egyéni legjobbja még péntekről: KPP-081. Egyelőre nem kérdezem le, megnézem, hogy mennyire fogynak a lekérdezéseim.