Keresés

Részletes keresés

Gabka44 Creative Commons License 2002.09.30 0 0 181
szia szopiszuri, hát olyanokra, hogy pl. van-e normális park valahol ( mi még nem találtunk, de tényleg nem nagyon tudtunk még kóborolni a környéken ) a PM HIv. környékén, ahova pl. kisgyerekkel ki lehet menni, játszótér, milyen sportolási lehetőségek vannak ( az uszodát tudjuk, de azt elég drágának találtuk... ) de pl. futópálya van-e. milyen szórakozási lehetőségek vannak. szóval ilyenek. Szinte semmit nem tudunk még, úgyhogy mindenféle infónak nagyon örülünk.
Gabka
szopiszuri Creative Commons License 2002.09.30 0 0 180
mire vagy kiváncsi? szívesen segítek.
Előzmény: Gabka44 (179)
Gabka44 Creative Commons License 2002.09.30 0 0 179
sziasztok, tudtok egy vadonatúj újpestinek segíteni, hogy mi hol van, mit hol érdemes, meg ilyenek?? mi a Polgármesteri Hivatal környékén lakunk, az a rész egy kicsit már ismerős, de mást még nem fedeztünk fel.
tihanyi.tamas Creative Commons License 2002.09.29 0 0 178
ez jo.
ha má'szétcseszték a foci csapatot anyagilag......
kiváncsi vagyok ki nyeri a polg.mester választást?

Előzmény: JUSTFIRE (177)
JUSTFIRE Creative Commons License 2002.09.26 0 0 177
Ez talán már nem lesz annyira:

Épül Budapest télisportközpontja
2002 szep. 24 13:22 - Forrás: Népszabadság

(Kálmán Attila írása)
Budapest télisportközpontja lehet Káposztásmegyer, miután két óriás beruházás is megvalósul néhány hónapon belül. A Jégvilág névre keresztelt jégstadion ünnepélyes alapkőletétele tegnap volt, és hamarosan megkezdik – szintén e helyen – a hazánkban egyedülállónak számító szórakoztató- és sportközpont, a Hóvilág építését. A két komplexum összesen csaknem százezer négyzetméter lesz.
(folyt.: http://www.sportforum.hu/lapszemle.asp?newsid=37702

Csak aztán ne a megvalósulatlan álmok kategóriájába kerüljön.

Előzmény: tihanyi.tamas (176)
tihanyi.tamas Creative Commons License 2002.09.16 0 0 176
azé az elég cinkes hogy vasárnap délelott nem mukodott egy pénzkiadó automata sem!!!!!!!:(
lakos Creative Commons License 2002.09.12 0 0 175
Itt van egy sztori a szellem lakótelepről:)

http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/jhoward/text/urban/urban4.htm

Előzmény: JUSTFIRE (174)
JUSTFIRE Creative Commons License 2002.09.11 0 0 174
Kedves Raddi !
A Pozsonyi ltp.-t - a temető miatt - még most is nagyon sokan SZELLEMTELEPNEK hívják !
Pár évtizeddel ezelőtt is találtak felettébb érdekes dolgokat a házak között játszó gyerekek vagy a kertészkedésre fejüket adó szüleik.
Előzmény: Raddi (159)
kdezsoe Creative Commons License 2002.09.07 0 0 173

De nem kell majrezni: az osszes rosszlelket osszefogdostuk gyerekkoromban (oda jartunk kalandozni, egy dzsungel volt mielott epult ra a lakotelep)

:)))

marv Creative Commons License 2002.09.07 0 0 172
Csak annyit tudok, hogy a hetvenes években épült fel. Egy temető helyén.
JUSTFIRE Creative Commons License 2002.09.04 0 0 171
Kösz, de este 10-kor kicsit későn volt, nem ?
Másnap kezdődött a suli, a gyerekeim pizsmában rohantak ki a kertbe !

Egyébként az első durranások után (nem tudtam, hogy aznap tűzijáték lesz, meg egy kicsit más hangja is volt) kb. fél perccel 2 szer indult ki a tűzoltó laktanyából - én kapásból egészen másra gondoltam: egész pontosan a Chinoinra !
Csak azt ne adja nekünk jó sorsunk !

Előzmény: hc (170)
hc Creative Commons License 2002.09.03 0 0 170
Újpesti Városnapok.
Immár 10. éve...
Előzmény: JUSTFIRE (169)
JUSTFIRE Creative Commons License 2002.09.03 0 0 169
Sziasztok !
Vasárnap este 22 körül tűzijáték volt Újpest centrumában. Tud erről valaki bővebbet ?
szopiszuri Creative Commons License 2002.09.02 0 0 168
nagyon király, még a ház is látszik, amiben lakom.
Előzmény: Hamster (141)
tihanyi.tamas Creative Commons License 2002.09.01 0 0 167
Itten:-)

Tam7:Az ujp.kozp.teli van ien kajáldákkal,sőt még az uszoda oldalába is van 1 vele szembe még 1(igaz az kinai,árak passz)sőőt arrébb van a híres Petőfi Tanya is)igaz ezekért 1 kicsit arrébb kell sétálni:-)

Előzmény: Tam7 (161)
U-boat Creative Commons License 2002.08.31 0 0 166
Hamster

Ezekből a képekből vásárolni is lehet?
Szerintem az Újpesti Közművelődési Kör kiállítást is szervezne belőle.

U-boot

Tam7 Creative Commons License 2002.08.27 0 0 165
Koszonom szepen az infokat, akkor azt hiszem, emellett dontok, ill. ezt fogom javasolni majd.

Kosziii!

Előzmény: pg_breki (164)
pg_breki Creative Commons License 2002.08.27 0 0 164
A Kassai utcában tényleg van egy kajálda Kassai Étkezde néven. A Központtól 3 perc gyalog, a Városházával szemben a kisutcák egyike az.
Van egy másik hasonló hely, Újpesti Falatozó néven a Szent István térnél (Go-Go val szemben az első utca) a Kínai kajálda és a Vasedény után.
Egyiket sem ismerem még így árakat és szinvonalat nagyságot sajnos nem tudok mondani, de külső alapján az én az Étkezdére szavaznék.
Előzmény: Tam7 (163)
Tam7 Creative Commons License 2002.08.27 0 0 163
Koszi, egy otletnek nagyszeru. En Ujpestet egyaltalan nem ismerem, de a terkepen megneztem, hogy melyik a Kassai utca, tehat odatalalok.

Namost nekem holnaputanra, tehat csutortokre kellene egy hely, ami tutira mukodik, es tudok ebedelni egy regi ismerosommel. Azert fontos pont az a kornyek, mert arrafele dolgozik, es "stopperrel" merik az ebedidejet.

Ha tudtok egyebet, vagy meg tudja valaki erositeni az infot, hogy letezik a hely, azt elore is megkoszonom!

Előzmény: marv (162)
marv Creative Commons License 2002.08.27 0 0 162
Lehet, hogy már ismered, és az is lehet, hogy már nincs is ott, de mintha a Kassai u. piac felé eső részén lenne egy kifőzde/konyha. Még sose jártam ott.
Előzmény: Tam7 (161)
Tam7 Creative Commons License 2002.08.27 0 0 161
Sziasztok!

Gondoltam, ezert nem nyitok kulon topicot, hatha itt is tudtok nekem segiteni!

Ujpest-Kozpont kornyeken keresek olyan kajaldat, ahol nagyjabol del es ketto kozott van fott kaja, 5-600 forint arfekvesben lehet kapni valami husbol keszult etelt korettel, es a kiszolgalasra nem kell sokat varni.

Koszi!

hc Creative Commons License 2002.08.21 0 0 160
Hamarosan - iasmét - Városnapok. Ki szokott ottlenni?
Raddi Creative Commons License 2002.08.17 0 0 159
Sziasztok,

úgy néz ki hamarosan költözöm a Pozsonyi ltp.-re a Dugonics utca környékére. Erről kell valamit tudnom? :)

lido2002 Creative Commons License 2002.05.29 0 0 158
Üdv minden kedves ujpestinek! Örömmel fedeztem fel e lakhelyemmel kapcsolatos topicot - kicsit leült ugyan, de bízom benne, hogy előkerülnek az ujpestiek.
Jók a képek, gyerekkorom emlékei - mert én tősgyökeres ujpesti vagyok, és mindenféle lakásformában éltem már a kerület különböző részein.
Gyakran sétálunk/biciklizünk az ujpesti lidón - tudtok róla valamit, mi készül? Engem nagyon érdekelne, ha valakinek van némi információja, kérem ossza meg...

Üdv mindenkinek
lido

miket Creative Commons License 2002.04.20 0 0 157
Sziasztok kedves Újpestiek!

Örülök, hogy végre találtam egy ilyen, fórumot ahol az emberek rá vannak kattanva Újpestre mint én.

Hamster a villamosaid csodálatosak, de engem igazából a képek fogtak meg, hogy milyen volt ez a városrész valamikor(és mindenfelé jártak a tuják). Én most csináltam egy kávézót káposztáson, ahova régi újpesti képeket tettem ki, de azok nem ennyire jók, igaz nincs kihegyezve az egész ennyire egy témára. Te honnan veszed ezeket a fotókat?

Irnátok valamit ezekről a rendzseres fórumos találkozokról? Vagy ezek nem csak Újpesttel kapcsolatosak?

köszi
miket

Hamster Creative Commons License 2002.04.15 0 0 156
Nnna, ennyit sikerült összehoznom, ha mesélsz róla valamit, akkor lesz több :)
Kattints ide!
Az istvántelki hurok

Előzmény: kdezsoe (148)
klia Creative Commons License 2002.03.31 0 0 155
Kellemes húsvéti ünnepeket!

üdv Mindenkinek Klia

Hamster Creative Commons License 2002.03.23 0 0 154
Köszi, de az már régebben megvolt :)
Előzmény: macivolvo (152)
nfl Creative Commons License 2002.03.23 0 0 153
Éppen esett az eső aznap, amikor írtam. :-)

Te nem a Zsuzsa vagy? (Ő is most költözött a zöld házba.)

nfl, Virág u., Chello

Előzmény: hbo (140)
macivolvo Creative Commons License 2002.03.13 0 0 152
Hamster!

Ha a Baross utca (Irányi Dániel utcai kanyarral) volt terved a jövőben, marhára kell sietned, mert pont most szedik szét... (végre)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!