sziasztok! van 1 kis gond a gépemmel és a segítségeteket kérném. 2003as évjáratú yamaha tt600-am van. A hátsó fékben újak a pofák és a tárcsa is jó, viszont ahhoz, h rendesen fogjon taposnom kell rendesen.. A motorban kevés km van, csak erdőben használom és nem értem miért lehet ez. köszi, Peti
Ez akép tavasszal készült az alpári réten. Itt már kifelé jövök a vizböl,amugy csaka kormány látszott ki. A dolog szépsége ,h 1 ora mulva járt a motor.Samu Joska barátom erdélybe egy ilyen akció után 1 napig szervizelte a 4ütemű hangvilláját.
szaisztok!!! Hát az a túra úgy volt, már mint hogyha a miénkre gondolsz, hogy 1-ik nap kitaláltuk h elmegyünk valahova túrázni. De akkor már legyen több nap hogy élvezetesebb legyen! A cél Orfű lett! Összeültünk, ki mit visz, vesz, hoz! Szerencsére volt 1 igen jó megyetérképünk amit még a TTV-re kaptunk, de tájolonk nem volt:D! Ezzel hiba nélkül minden tájékozodási pontot megtaláltunk amit magunknak megjelöltünk!(legfőképp települések voltak) Sajnos Bajátol már nembirtunk igy menni ezért Bátaszéktől próbáltunk minél több földet keresni, mert az első 20km betonon egyből lekapcsoltak minket a rend őrei! Még szerencse hogy mesziről jöttünk és a csodálkozástól leesett az álluk és amíg azt keresték mi elhuztunk!(persze csak szabájos keretek közt) 8 óra bojongás és kalandos utazás után odaértünk! 2 fős luxus apartman teljes ellátásal! takarítónők és kiszolgáló személyzet hada! Istenem azt a kényeztetést! AZTÁN HIRTELEN FELÉBREDTEM A KIS SÁTORBAN AMIT VITTÜNK MIKOR BARÁTOM 1 HATÁROZOTT MOZDULATAL KIBÖKTE A LENGŐBORDÁM! második nap mi mást tehettünk volna, motoroztunk!!!!!! Fel-le ki az erdőből, be az erdőbe! Még szerencse h tele volt tájfutókkal valamiféle verseny miatt!(lehet hogy nemkellet volna öszeszedni azokat a jelzőtáblákat meg zászlókat????) :D Harmadik nap még délelött motoroztunk, és dél környékén elindultunk vissza! A hazautat anyira sikerült jól teljesíteni hogy 6 és fél óra alatt megjártuk még ugy is hogy halason is voltunk:D(aki nem nézi a térképet rendszeresen így jár! amire hazaértünk mindketen elfáradtunk kedves Gergő barátommal a 3 nap alatt megtett több mint 650km-től! Remélem senkit nem untatott ez a kis élménybeszámoló! Én csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a dolgot! Azért írtam ezt ide le mert TRobee-val erről beszélgettünk és láttam a hozzászólásokat. BOCSÁNAT HA UNALMAS VOLT! (lehet h a képeknek nagyon levetem a minőségét, ha valakit érdekelnek felrakom szebbe is)
A Volentér Laci, többszörös magyar crossbajnok barátom is probálgatta a vizenjárást 1 cr250-essel na meg persze sivatagi kanalas gumikkal.Még az újságok is cikkeztek róla,h át akart kelni a Dunán motorral de azt nem tudom,h lett-e belőle vmi. Azt tudom,h Baján a Sugovicán tréningezett mert ott sekély a viz.
"Nem esett messze az alma a fájától", az apja meg motorcsónakversenyző volt hajdanán.