Többek között a kb. 19 ezer hozzászólást tartalmazó azonos című topikunkat is érinti az RTL Fórumának megszűnése. Itt folytatjuk, ha onnan végleg kidobnak minket...
#05906 dőlt lista éves összesítő (összhangban a #05905-ös táblázattal ez a január és november közti időszakra vonatkozik - csak hogy egyértelmű legyen)
Twiaj faragott kicsit az előnyömből az elnyert kombókat tekintve, a beírt rendszámokat nézve viszont nem is kicsit! az előző hónapban debütált Fooster a 2 elnyert kombóval szépet ugrott előre, és már a középmezőnyben tanyázik.
A toplistára a legjobb rendszámfigyelők egy-egy legjobb rendszáma kerül fel. Mivel Neked van KPS-ed, és a KPP-nél ez jobb, ezért nyilván ez szerepel a neved mellett. Remélem, most már világos :-)
Réka a novemberi teljesítményével az élre ugrott, az addig pariban lévő Twiaj elé. Sirpi pedig rajtam söpört keresztül, ami lefordítva annyit jelent: behozta a közel 500 pontos lemaradását, és majd' százzal elém került. ennyit az év végi dobogós terveimről... a lista többi részén alig történt változás.
azért ha nincs Réka, akkor Sirpi állít fel abszolút csúcsot. de Réka kellett ahhoz, hogy Sirpi körülnézzen az Egressy úton, szóval mindenhogyan Réka a nyerő :) ehhez képeset a 3. helyezett Twiajnak is jelentős a lemaradása.
#05901 kék lista pontozása, havi győztesek novemberig
pirossal a negatív és pozitív csúcsok, kékkel az aktualitás (már januárinak kéne lennie, de ugye a csúszás...). Réka már októberben is villantott, de a novemberi termés biztos abszolút rekord az eddigi 3 év alatt. (majd egyszer lehet, hogy kigyűjtöm az összes eredményt így kivonatosan)
Egyet küldtem már korábban nektek, de valami nem volt rajta jó, nem tudom mi. A BV tábla volt az, és olyan még nem volt nektek. Ha jelzed, hogy milyen formában küldjem el, szívesen elküldöm újra.
A http://www.policecars.hu szerkesztőjeként szeretnélek zavarni Titeket egy kéréssel: ha olyan új rendszámos autót láttok, amin egyben megkülönböztető jelzés és tulajdonosra vonatkozó felirat is van, akkor kérlek írjátok meg vagy itt vagy emailben, szerintem nagyon sokat tudnátok segíteni a mi hobbinkhoz :) Előre is köszönöm.