Többek között a kb. 19 ezer hozzászólást tartalmazó azonos című topikunkat is érinti az RTL Fórumának megszűnése. Itt folytatjuk, ha onnan végleg kidobnak minket...
végülis 3 topik van. itt ami rendszám számít, az megtalálható a listákon. ha attól régebbi akkor nem játszik, ha meg újabb, akkor játszik. kigyűjtve nekem nincsenek rendszámok elmentve, csak a zöld listát archiválom néha.
az Egyedi és különleges rendszámok topik témájával kapcsolatban pedig a már említett Mátra honlap, vagy a fuge.webex.hu lehet iránymutató.
Ezt úgy kb minden nap látom, sűrűbben nem! :))) (SZE környéke) Viszont kép még nem volt róla! Matra oldalán sem mszerepel még, úgyhogy az ilyenek jöhetnek ide nyugodtan: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9157073
Jah, értem. Az adatbázis maga az rtl-es meg idéntől kezdve ez a fórum:) Talán Nores-nek van lementve az összes eddigi listás rendszám, ezt majd ő jól megmondja. Bár igazából mindig csak a legújabb számít :)
Mivel gyűjtésről van szó, lennék olyan pofátlan elkérni mondjuk az elmúlt hónap termését...
A linkelt oldalak közül a sztakisat már néztem,onnan tájékozódtam a színekről. (mert ugye okosan megnéztem a topic elejét,és ott ajánlva van) A másikat köszönöm, megnézem!
Mivel az RTL-es fórumot nem olvastam,még nem sikerült eddig rálelnem erre a topicra. Szertnék belerázódni a dolgokba, nem kaphatnék egy xls-fájlt, csak úgy alapnak? (szorgosan nézegettem a korábbi dolgokat, kb a színjelölések már mennek)
Legjobb Győrben kiadott rendszám az:) Én ma a 294-est láttam mit legjobb KOW-ot. KOW második felét viszont már kiadták Veszprémben vagy Szfehérváron, úgyhogy kiváncsi leszek az új kombóra. Jöhetne vmi ugrás :)