Megvan a szükséges flex pont, hogy saját csapatot indítsunk Goal Line Blitzen. Ebben a szezonban még nem, de a következőben már szeretném, ha indulnánk a bajnokságban. Most kérek mindenkit, hogy aki regisztrált, de baszott játékost csinálni, vagy csapatot választani, az most kezdje el, hogy jó játékosokat tudjak vásárolni. Pap Tomi pont a te regisztrációdat néztem, hogy van 2 játékosod, de egyik se fejlődik, mert nincs csapatba. Ha túl bonyolult az oldal angolsága, akkor lefordítom neked :D De ha jól emlékszem itt a fórumon valaki belinkelt egy teljes oldal magyarosítást.
FEJLŐDJETEK!
Aki most akar regisztrálni az itt tegye meg: (Csonti te is! :D ) http://goallineblitz.com/game/signup.pl?ref=11320157
Beszéltem egy emberkével, aki hajlandó lenne nekünk occsóó pénzzéé nagyon vagány pólókat, dzsekiket és kabátokat csinálni, lehet még sapkát is, de ehhez az kell, hogy legalább 20 ember rendeljen. Szerintem legyen előbb fontos a póló, a téli kabát még ráér, de nagyon jó lenne már valami egységes cucc.
Zitike volt olyan kedves és elvállalta, hogy megtervezi a ruhák külalakjának megdeformálását, de kérek mindenkit, hogy akinek van valami éppkézláb ötlete, az adja oda nekem ezen a héten valamelyik edzésen, örömmel veszem.
Konkrét árat még nem tudok, de számítások szerint 1500-2000 ft lenne a póló (galléros is van meg sima szokványos) és 5000 ft lenne a kabát.
Ha valami ilyesmi lenne megint hogy nincs edzés akkor valaki hívjon már fel lécci mer múltkor nem voltam netközelben pár óráig és lementem edzésre!!számom:06702018693
Edzések a héten, szerda:18.00-19.00, csütörtök:18.00-19.00, péntek:18.00-20.00 vasárnap:13.00-15.00 ,mindegyik a müfűvesen és mindenkinek kötelező. Kezdés előtt érkezzetek ne késve.
Kicsit hisztizek a pálya szélén, és téged máris szexbabának használnak az ellenfelek? :D Ezentúl le sem tagadhatod... :D Még jó, hogy én mögötted vagyok! Ezért lettél te irányító! Az a sok zacsipacsi.... :D
Én csak ajánlani tudom Misi sisakját és vállvédőjét mivel annyira jók vagyunk a falban hogy 1etlen sérülés vagy karcolás sincs rajta, de erről Misi jobban tudna beszélni :D
Oké, vágom a dolgot és teljes mértékben igazat is adok! Az edzés, az fontos, nem vitatom! Ezért is mondtam, hogy, ha tudok, ott vagyok...mert Isten lássa lelkem, soha nem volt olyan, hogy azt mondtam, nincs kedvem... Lehet, hogy edzés közben szentségelek magamban és a taknyom-nyálam egybevan a hajtástól, de a végén úgy örülök, mint akinek megvolt az első magömlése... Szóval nem az akarással van a baj, hanem a munkarendem gyakoriságával és, hogy abból is kettő van... Egy szónak is száz a vége, lezártam a témát részemről...nem megváltani akartam a világot, csak érezni akartam a győzelmet, amelyben jó lett volna részt venni egy kicsit! Edzésen találkozunk, csak nem most pénteken, mert megint a hazámat szolgálom.....
Amit ide leírok, az az én véleményem lesz és nem beszélek senki nevében!
Az én meglátásom az, hogy lehet edzel otthon (fizikailag), de egyedül nem lehet technikát tanulni. A technikát sok közös edzés és az azt követő meccsek adják meg. Az edző és a csapatkapitány csak azután tud bárkiről bármit mondani, ha látja az illetőt játszani. Láthatatlanba nem tud nyilatkozni. Én is hasonló munkakörben és munkarendben dolgozom, mint Te, mégis le tudok menni edzésre alkalomattán. T. Miklósról nehezebb bejárni, de ha igazán akarsz valamit, az lemondással jár.
Azt kell megértened, hogy ha látunk, akkor tudjuk javítani a hibáidat és elmondjuk, hogy mi az, ami nagyon jól megy. Megszokod a társad mozdulatait és együttműködsz vele. Ha bizalomhiányt érzel, az azért lesz, mert nem láttuk, hogy mit tudsz és nem fog kockáztatni senki egy elrontott akciót, mert MOST TÉNYLEG A GYŐZELEM SZÁMÍT, MOST CSAK IS AZ!!!