Keresés

Részletes keresés

Eliean Creative Commons License 2006.11.26 0 0 637
Vagy SimPE-vel megbuherálod, a kapcsolatnál kiszeded az in love mellől a pipát. De a SimPE nagy galibát is tud csinálni szal ha nem ismered inkább insultáltasd őket...
Előzmény: pibe (635)
Aragorn83 Creative Commons License 2006.11.26 0 0 636
Használd a két csajszival a negatív interakciókat pl inzultálás meg hasonló akkor tutira nem fogják szseretni egymást.

Ha csak barátokat akarsz akkor a romantikus interakciókat kerüld!
Előzmény: pibe (635)
pibe Creative Commons License 2006.11.26 0 0 635
Sziasztok!

Nagy simsfüggő vagyok, kb mindennap játszom :). Ma viszont történt egy kis gixer... két női karakterem egymásba szeretett mikor barátkoztattam őket. Kicsit gáz, mert nem akartam, hogy homok legyenek, és mellesleg mindkettőnek van férje, szóval... Gáz a dolog. Szerintetek mit csináljak, hogy "kiszeressenek" egymásból? Gondoltam arra, hogy az egyik majd meglátja ahogy a másik a férjével smárol vagy ilyesmi, és akkor féltékeny lesz, meg kiszeret belőle. De az a gáz, hogy akkor a férjet is utálni fogja (plusz meg is pofozza :)), és azt nem akarom, mivel ők 4en egy baráti társaság. Ráadásul elég sokáig tartott míg mindenki best friend lett mindenkivel, szóval... Áhh, nem jó az egész. Légyszi mondjatok vmi tippet. Ha nem tudtok semmit, akkor sajnos az egyikőjüket ki kell törölnöm, és újracsinálni...
Aragorn83 Creative Commons License 2006.11.26 0 0 633
Ami még érdekesebb, hogy 2007 tavaszán az új kiegészítő az Évszakok körül fog forogni.

Végre fog esni az eső, a hó, és fújni fog a szél! :)
Day for Day Creative Commons License 2006.11.19 0 0 632
Megjelennek a háziállatok (kutya, macska, díszmadár, rágcsáló) a sims-ek életében. Eddig csak az első kettővel ismerkedtem. Szóval:
Befogadhatsz az utcáról, illetve vásárolhatsz. A kis kedvenc különböző dolgokra tanítható kb. úgy, mint a kisgyerek járni tanítása. Biztosítani kell neki alvóhelyet, kajástálat, stb. Egymással is foglalkoznak. Nekem a befogadott kutyám és egy befogadni szánt macska remekül összeverekedett. :-)
Az állatkáknak ugyanúgy van nevük, nemük, így akár egy csodás alommal is meglephetnek.
Szerintem a családi életet kellemesen feldobja ez a kiegészítő.
Előzmény: tcstitty (631)
tcstitty Creative Commons License 2006.11.17 0 0 631
meséljetek egy kicsit az állatos kiegészítőről. Mit tud, milyen lehetőségek vannak benn? Karácsony még messze van. :-(( Hasonlít az egyes állatoshoz?
Eliean Creative Commons License 2006.11.16 0 0 630
Pets-ből nincs CD-s változat, pedig nem sokkal nagyobb 1 CD-nél...
Day for Day Creative Commons License 2006.11.14 0 0 629
Befogadtam az utcáról egy kutyust. Tündéri! Már gyakorlatilag mindent megtanítottam neki. :-)
Aragorn83 Creative Commons License 2006.11.14 0 0 628
Egyébként nagyon klassz a játék. Már jó néhány órát játszottam vele. :)
_Gary_ Creative Commons License 2006.11.13 0 0 627
Nekem ISO-ban van és 730 816 512 byte, sz'al az pont egy CD.
Előzmény: csudi (626)
csudi Creative Commons License 2006.11.12 0 0 626
Hazikedvenc letezik PC-CDROM kiadasban? Mert a hiperekben csak DVD verziot lattam... Az meg nekem nem jo.
Előzmény: Aragorn83 (625)
Aragorn83 Creative Commons License 2006.11.12 0 0 625
Hahó emberek! Mindenki ennyire nyomja a Házi kedvencet, hogy senki sem ír ide?
csudi Creative Commons License 2006.10.24 0 0 624
ööö... lehet, hogy én ilyen jutalomtarggyal meg sosem talalálkoztam?
Előzmény: Eliean (619)
Eliean Creative Commons License 2006.10.24 0 0 623
Szerintem se, de nem is ezt mondtam.
Csudi kiváncsi volt a szellemjárásra ahhoz pedig szellem kell...

A mostani városkámban 1 halott van a temetőben, igaz már van 3 idős simem már pár napjuk azért azoknak is van még:)

A Bocinövényem meg sajnos ott rekedt egy bug-os házamban:( a nagyszülők sírjával együtt, no abból az egyik az ette meg mer későn vettem észre hogy kapkod a tortaszeletért.... pedig csak az unokája szülinapjára hívtam meg...
Előzmény: tcstitty (622)
tcstitty Creative Commons License 2006.10.24 0 0 622
na ja de szerintem ebben a játékban nem az az elsődleges cél, hogy kinyírom a figzrámat. Vagy nem?
Előzmény: Eliean (620)
Eliean Creative Commons License 2006.10.24 0 0 621
A beállításoknál van olyan hogy special event camera azt kell bepipálni.
De ha nem elég erős hozzá a videókártyád nem fogja engedni.
Előzmény: Baboon:) (618)
Eliean Creative Commons License 2006.10.24 0 0 620
Ne légy már ennyire prűd...
Szerintem nálam életszerűbben nem nagyon lehet ezt a játékot játszani.

De ha vki szertné megnézni milyen egy szellem hát megteheti anélkül is hogy végig kéne játszania nem tom hány órát, vagy megvárnia míg a kedvenc sime meghal.

És nem vagyunk egyformák, én életszerűen szertek játszani van aki tervezére, van aki filmforgatásra használja a játékot.
És olyanok is vannak akik úgy megkedvelnek egy karaketrüket hogy nem szertnék hogy megtérjen az öröksim mezőkre...
Előzmény: tcstitty (616)
Eliean Creative Commons License 2006.10.24 0 0 619
Az uninál a természet tudós karrier jutalomtárgya.
nagy tehénfejű simevő növény.
Előzmény: csudi (615)
Baboon:) Creative Commons License 2006.10.23 0 0 618

Belekeresgéltem a topicba, de sajnos nem találtam választ a kérdésemre:

Feltelepítettem testvéremnek a The Sims2-t (már nekem is fel volt) és meglepve tapasztaltam, hogy amikor először woohoozott (:)) lejátszott egy kis, mókás videót. És az első csóknál is ugyanez volt. Hát ilyet az én gépemen nem csinált! Pedig ugyanaz a verzió van az ő gépén is (ugyanaz a CD). Tehát azt szeretném kérdezni, hátha valamelyik hozzáértő meg tudja mondani: hogy lehetne beállítani, hogy nálam is legyenek ilyenek? Eléggé tetszenek? Vagy gyenge a gépem, vagy a videókártyám? Előre is köszönöm a választ!
B

csudi Creative Commons License 2006.10.20 0 0 617

nem, nem a horror a lenyeg. en peldaul epiteni szeretek, meg tervezni.

az alabbiak csak erdekes dolgok, es kesz.

Előzmény: tcstitty (616)
tcstitty Creative Commons License 2006.10.20 0 0 616
bocsi, ti most az életszimulátor játékról beszéltek?! horrorhoz van más játék. Ez  nem erről szól szerintem. És ha chatek nélkül játszod normálisan akkor van benne életszerüség. Azt azért megtapasztalod, hogy ahogy az életben itt sem adnak semmit se ingyen és mire mindennel egyenesbe jösz addigra megöregszel és meghalsz. Ahogy az életben. Ha meg bénuci vagy akkor úgy halsz meg, hogy semmivel se vagy egyenesben.
csudi Creative Commons License 2006.10.20 0 0 615
Unim van, de mi az a bocivirag????
Előzmény: Eliean (614)
Eliean Creative Commons License 2006.10.20 0 0 614
Age speed on nincs:)

de age transition van a testing cheatsben.

a cheat boxba beírod hogy: boolprop testingcheatsenabled true
shiftet lenyomva tartva klikkelj a simre rengetek opció elő fog jönni vagy már ott előjön ez hogy age transition vagy ha nem klikk a L/D tombstone feliratra akkor megjelenik egy sírkő arra kattintva a simeddel fog előjönni.

Pontosan már nem emlékszem mert nem használok cheatet.
de ezzel a testingcheatsenabled-el csak óvatosan ha vmiről nem tudod mit csinál ne használd mert durván bele tud kavarni a játékba. Amint nem kell a false-al kapcsold ki.

De simet cheat nélkül is ki tudsz nyírni, medencébe be lépcsőt elvesz, időután megfullad, vagy konyháról ajtó le a sütőn kaja ott felejtve tuti kigyullad sim eléghet.
De simán éhen is halaszthatod....
a megfulladt sim szelleme kék és tócsákat hagy magaután, tűzhalált halt sim szelleme piros, ehenhalté fehér és kaját lop a hűtőből. Jah ha van Unid akkor a bocivirág is megeheti akkor a szelleme zöld lesz...
L/D tombstone-nal is kinyírhatos die bye flies akkor legyek lepik el a szelleme pedig lila lesz.
Előzmény: csudi (613)
csudi Creative Commons License 2006.10.19 0 0 613

huha. Ezt akkor azt hiszem ki kell probalni.... en meg nem lattam ilyet. Van olyan, hogy age speed on????

Előzmény: Eliean (612)
Eliean Creative Commons License 2006.10.13 0 0 612
Már halt meg nálam pár sim:)

Temetőt is építettem már, de érdemes pár napig otthon tartani a sírt jópofi a szellemjárás:)

Ha platinában hal meg a simed hoola hoola lányok jönnek neki táncolni és koktéllal böröndel lép le:)
Előzmény: csudi (611)
csudi Creative Commons License 2006.10.12 0 0 611
Probaltad mar a nyugdijas allast??? Mert ilyenkor ujrakezdodik a karrierje. Persze eleg gyorsan bejarja. Aztan meg erdekes lenne, ha vampirra valtozna, vagy vegignezni milyen egy termeszetes sim halal... Izé... Utána építeni egy nagyon szép temetőt.
Előzmény: Eliean (610)
Eliean Creative Commons License 2006.10.12 0 0 610
Ha oda teszem se csítelek, komolyan:)

Próbáld ki sokkal élvezetesebb a játék ha meg kel dolgozni az eredményért.
Így is vannak masszívan gazdag simeim, és olyan akivel öregségére már sok mindent csinálni se tudok mert a lifetime want-ja teljesült az összes skillje ki van maxolva, karrier csúcson van immáron a másodikban :)
3 gyereket felnevelt abból 2 lediplomázott 1 még egyetemen, és van egy kicsi kölök akit most nevelget még legalább addig is foglalkozik vmivel:)
Előzmény: csudi (609)
csudi Creative Commons License 2006.10.12 0 0 609
...na, tedd csak a kezed a szivedre. :-) En egyebkent tegnap nyomkodtam a kaching-et. Jott a diri, en meg korrupt vagyok. Ez van.
Előzmény: Eliean (608)
Eliean Creative Commons License 2006.10.12 0 0 608
Sosem csítelek:)) max építkezésnél:)

Az OFB a kedvenc kiegem eddig, mozgalmasabb lett az élet azóta:)
Előzmény: csudi (607)
csudi Creative Commons License 2006.10.12 0 0 607
jaj, a lenyeget elfelejtettem. Az uj hazba uj diri jott, es fel  is vettek a gyerekeket a privatba, csak elfelejtettem aging offolni, igy a diri latogatasa kozben lettek tinedzserek!!!!!!!!!
Előzmény: Eliean (605)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!