Többek között a kb. 19 ezer hozzászólást tartalmazó azonos című topikunkat is érinti az RTL Fórumának megszűnése. Itt folytatjuk, ha onnan végleg kidobnak minket...
akkor mínusz 1 pont nekem, mert a 9.-re nem, csak a 10.-re jó a rendszámom. egyébként én is siettem, ezért kerülte el a figyelmemet a beírás. ránéztiből a sok KOW, ami megmaradt.
Győr, Nissan kereskedés. Olyan túl sok KRG még nem mászkál a városban:)) Ezt is alig vettem észre, a mellette állók mind KOW-ok. Bár ez egy kicsit se látszik, sajnos:( Szar ez a 6230i...
amit tudni kell róla: a számok a tippelési tévedések, azaz a tippelt és a megvalósult rendszám közötti távolság. 1 játék ugye 3 forduló. ebből 3/6 volt a max. arány, ami 2005-re esett, a többi 2006-ra. a megjátszott fordulók átlagos száma 4. ezért a kalkulált átlagnál a 4, vagy afölötti (5, 6) fordulószámnál megmarad a sima átlag, aki kevesebbett tippelt, azé pedig módosul. nevezetesen az átlaghoz közelít. így korrigálva kicsit az eltérő kockázatokon. végülis a kalkulált átlag adja a végeredményt.
a zárójeles érték a legkisebb távolságot (és így a havi nyertest) jelöli a tippelt és a megvalósult rendszám között. pirossal a legkisebb, illetve a legnagyobb értékek.
#05913 2005-ös havonkénti tippelési pontlista-vezetők
a 2006-os is jön hamarosan, meg az újabb forduló is. egészen pontosan március elején. mivel 3 minimum érték is volt ezen a listán, ezért nem akartam bepirosozni az egészet, csak a maximumot jelöltem meg így.
Megiszok egyszerre 4 liter vizet, 2-3 napig simán elmászkálok úgy:)) Amúgy 50l, de csak 1/4-ig szoktam, így is dög nehéz a kocsi, nem jó a plusz súly az autósportban:))