Keresés

Részletes keresés

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.13 0 2 4771

Egy tételes cáfolat többet ért volna.

Előzmény: Lelkis Béla (4768)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.13 -4 2 4770

Szerinted, egy népszavazás esetén (nem elcsalt) mi lenne a végeredmény.

Nem tudom, mert két rossz helyzet.

A kérdés az, hogy a házadba beköltöztetnek egy nigériai családot társbérletbe, vagy fizeted a szállodai ellátásukat. A gond ott kezdődik, hogy eleve nem akarom, hogy ide jöjjenek.

Előzmény: In Lak'ech (4766)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.13 -6 1 4769

Ha nem öntötte volna az Unio Magyarországra a temérdek pénz, (miközben a kormány a kenyéradó kézbe harapott) tudod mikor lett volna a Fidesznek akár egyszer is kétharmada? Segítek. Soha.

Többszörös hazugság egy mondatban. Nem öntöttek ide semmiféle pénzt.

Egyrészt feladtuk a piacainkat, szabadrablást kapott a Nyugat, ez a pénz ennek a kompenzációja. A 2002-2010 időszakban 6.000 mrd Ft pénz jött be, a nyoma sincs meg, mindet szétlopták a gyurcsibohócék. Orbánéknak azért lett 2/3-a, mert a nép látta, hogy mit csinál a komcsi csőcselék ha pénz jut a kezébe. Még az országot is csődbe viszik amellett, hogy ellopják a pénzt.

Mellesleg nyugati közgazdászok mutatták ki, hogy az uniós pénzek nagy része visszacsorog a nagyberuházásokon keresztül a magországokba, nekünk legfeljebb az erősen túlárazott, néha szükségtelen presztízsberuházások maradnak itt belőle, de a pénz az nem.

Előzmény: In Lak'ech (4767)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.13 -4 1 4768

Ez a cikk meg színtiszta hazug propaganda. A kedvedért elolvastam, de a firkász nagyobb patkány mint a vénasszony akit idéz.

Előzmény: Nyúlszájú (4738)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.13 -1 4 4767

Ha nem öntötte volna az Unio Magyarországra a temérdek pénz, (miközben a kormány a kenyéradó kézbe harapott) tudod mikor lett volna a Fidesznek akár egyszer is kétharmada? Segítek. Soha.

És most ne gyere azzal a demagóg (igen, demagóg) szöveggel, hogy az a pénz jár nekünk, mert befizetünk a közös kasszába. Ugyanis Magyarország amióta tag, EGYSZER SEM VOLT NETTÓ BEFIZETŐ.

Előzmény: Lelkis Béla (4765)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.13 0 3 4766

Nem az volt a kérdés, hogy demagógia-e. Szerinted, egy népszavazás esetén (nem elcsalt) mi lenne a végeredmény.

Könnyű kibúvó azt írni, hogy ez demagógia.

Előzmény: Lelkis Béla (4764)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.13 -4 2 4765

De amúgy ha az Uniónak fizetünk, igazából magunknak fizetünk.

Ez már több mint csúsztatás, ez HAZUGSÁG. Ha migráns ügyben fizetünk, abból egy fillér nem jut vissza hozzánk, csak a dologtalan tömegekhez.

Előzmény: In Lak'ech (4736)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.13 -4 1 4764

Kívánja-e Ön, hogy Magyarországon akkumlátorgyárak épüljenek és idegen munkavállalók tízezreivel töltésk fel?

Színtiszta demagógia.

Az egyik (a fentebbi) szimpla gazdasági kérdés.

A másik (az illegális migráció), a civilizációnk jövője és/vagy bukása.

Előzmény: In Lak'ech (4735)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.13 0 3 4763

Kösz az összefoglalót. Nem lettem sajnos vidámabb.

Előzmény: pákosztos cica (4748)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.12 0 2 4759

(ebben csak az az érdekes, hogy engem te állítottál át arról, hogy nárcisztikus szociopata lenne, amit addig használtam, hogy helyesen ő pszichopata. ehhez képest akkor már megint szociopata lett. na mindegy, valamilyen pata, csak több izzasztó küzdelmem elmaradt volna, mert valakit szociopatának tartani nem annyira irritatív még az erre rendkívül furcsán érzékeny körökben sem, mint pszichopatának)

Előzmény: pákosztos cica (4748)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.12 -1 3 4757

Mert Hümérnek van szíve. :) Nekem nincs. :)

Előzmény: Nyúlszájú (4756)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.12 -2 2 4756

Ugyan!

A fórumon egyetlen ember kezeli úgy, mintha nem lenne agyilag zokni:- Hümér.:)

Előzmény: Törölt nick (4753)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.12 -1 2 4755

"3 másodperc alatt tudnám az orrukra húzni a kétszínűségüket, az alantasságukat és azt tudják, és azt is tudják, hogy tudom, hogy tudják és azt is, hogy tudják, hogy tudom, hogy tudják."

Egyébként nem tudtam, hogy tudod, hogy tudom, de még csak azt se, hogy mit tudsz te. ;P De nyugodtan húzd 3 másodperc alatt az orromra a kétszínűségemet, az alantasságomat. Ha tudod.

Megjegyzem járt ebben a topikban olyan nem is egy, aki élőben, társaságban vagy szoliter találkozott velem, de még egyikük se fenyegetőzött így. Szóval meglepne, ha te tudnál rólam bármit, amit az orromra tudnál húzni és igaz lenne. De ha tudnál ilyet, akkor remélem, hogy Opi téged is rootolna meg azt is, akitől tudod. Bár lehet, hogy ez csak a baloldali fórumozóknak jár ki, a magadfajta KESMA-nickek maradhatnak, mint az áldott Simbió... LMAO

Előzmény: Lelkis Béla (4728)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.12 -1 4 4754

Pénzetek az nincs, szóval gondolom Orbán a tábornyitásra szavaz majd, és végeredményben ez a lényeg, nem az, hogy ti mit akartok. ;P

Előzmény: Lelkis Béla (4729)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.12 -2 4 4753

Nocsak! :D Szóval már Hümér mellé én is az ősellenséged vagyok? ;P

A viszonyunkat azért ne értsd félre, te sosem voltál nekem vitapartner, de nem is várta ezt tőled a szakszervezet. Az első megnyilvánulásod óta tudom, hogy esély sincs rá, hogy bármit felfogj abból, amit írok vagy legalább elgondolkodj rajta. Éppen ezért mégha neked is válaszolok látszólag, minden szavamat a többi olvasónak szánom. ;) Azt hittem, rájöttél már erre. Egyébként volt, hogy kedveltelek és elnéztem neked a hülyeségeidet.

Egy valamire még válaszolhatnál: mi a fasznak akarsz te velünk beszélgetni? Miért nem keresel olyanokat, akik szellemi partnerek neked és nem mondanak ellent, ha tolod a hazug kormánypropagandát pikszizmuskodásoskodnak?

Előzmény: Lelkis Béla (4728)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.12 0 2 4752

(ja, az a a Magyar Péteres rész, az lemaradt)

Előzmény: búvár-halász (4751)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.12 0 2 4751

A talán még most is tartó Partizán beszélgetés első része Zárug Péter Farkassal roppant érdekes (én is most nézem vissza).

pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.12 -4 3 4748

Az utolsó 30 percet hallottam, tehát 45-öt nem. (Megtoldották az egy órát.)

Benyomásaim negatívak, szerintem még orbánnál is rosszabb. 

Erős nemzetállamokról vizionált, ukránellenes, amerikaellenes, és nyomja az ellenzéki körökben ostobán eluralkodott Gyurcsányfób-mantrát. Azt már belátta, hogy az önkormányzati választásokra nem lesz ideje, de szívesen beállna a független jelöltek mögé.

Közbevág, a kérdésekre rendszerint nem válaszol, "egy pillanatra" még másról akar beszélni, majd elhagyja a feltett kérdést, ha részben mégis válaszol, akkor ide is, oda is beszél egy kicsit. De gyakorlatilag lesöpri az arroganciájával, a hadarásával a másikat.

Erőszakos, egoista, nagyképű, ugyanakkor felszínes tudású ember. 

Az a típus, aki azt hiszi magáról, hogy tud sakkozni, miközben csak borogatja a bábukat. 

A hideg rázott miközben hallgattam. 

Az viszont tuti, hogy nem pszichopata, én még hadarós pszichopatáról nem hallottam. :D

Inkább olyan szocio-féle, mint Trump. Természetesen itt most nem orvosi értelemben használom a jelzőket! :)

Előzmény: In Lak'ech (4744)
kibé1 Creative Commons License 2024.04.12 -1 3 4747

2dolog amit eddig biztosra gondoltam

MP nem Rogánterv

Es nem dilis

Gulyás G mondatai után asszem tévedtem :(

Előzmény: búvár-halász (4719)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.12 0 1 4745
Előzmény: MrJones512 (4740)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.12 0 2 4744

Sajnos már úton leszek. Majd foglaljátok nekem össze.

Előzmény: pákosztos cica (4742)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.12 -5 1 4742

Magyar Péter ma 16-17 óráig Bolgár György vendége a Klubrádióban.

Jajj! 

MrJones512 Creative Commons License 2024.04.12 0 3 4740

"Nincs túl sok olyan visszajelzésem, visszacsatolásom, ami azt mutatná, hogy helyes úton jártam, járok."

Talán... csak épp ezt az akadályt kellett volna megugranod, nem?

Enélkül - a visszacsatolás nélkül - ugyanis nincs jó rendszer. Csak rendszer van.

Ugyanis azt, hogy mi a jó rendszer, azt a benne élők mondják meg.

Együtt.

Közösen.

Mert hát... csak ők tudják.

"((persze az is lényeges, hogy igen nehezen, de ráneveltek, hogy ne is érdekeljen, nem az a dolgom, sőt...))"

Szóval a rendszered igazából még TEVELED sem volt összeegyeztethető. Mégis megcsináltad, "mert így neveltek". Hát... a nevelőid aztán jól kikúrtak veled is, hallod-e?! :)

(És még csak nem is mondhatod, hogy meg sem próbáltunk segíteni. :p)

Node én itten megállnék.

Csak tudnám, hogy hova tettem a vonatkozó klipet?

Nahh...

https://m.youtube.com/watch?v=-uxR6sue2sw

Előzmény: Nyaky Z. (4504)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.12 -1 2 4739

De ez a tetű immunis a vegyszerekre. Hízik tőlük.:)

Előzmény: Brewial Whore (4727)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.12 0 3 4738

Az orbáni mérgező dezinformáció úgy terjed a KESMA alá besorolt papíripari termékeken keresztül, mint a pestis.

Ellepik az online teret.

Alig találni köztük az igazságot.

https://www.szabadeuropa.hu/a/migracios-eu-biztos-a-paktum-eppenhogy-a-migransgettokat-szunteti-meg/32817529.html

Előzmény: Lelkis Béla (4729)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.12 0 2 4737

Ezért írtam, hogy végjáték. Egyelőre kérdőjelesen. Jövőre? Ki tudja.

Most láttam, hogy kérdeztél valamit Emailben, válaszoltam.

Előzmény: Nyúlszájú (4721)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.12 0 4 4736

Tudod, még annyit, hogy az igazi demagógia az, amikor azt írod "fizetünk Brüsszelnek". Tudod, Brüsszel egy európa város. Ha fizetünk, nem a városnak fizetünk. Tudom, tudom, rogáni narratíva. De amúgy ha az Uniónak fizetünk, igazából magunknak fizetünk. Az Unió tagja vagyunk. Ha nem tetszik, ki lehet lépni és lehet Putyin fitymájának lenni helyette. De én inkább vezetek Hondát, mint Ladát. Tetszel érteni?

Volna egy tippem, hogy egy olyan népszavazásnak mi lenne az eredménye, ahol az a kérdés, hogy Európához, vagy Oroszországhoz kívánna-e tartozni Magyarország. Minden bizonnyal sok fideszes keze remegne meg és kerülne lelki válságba. De megkockáztatom, hogy még a te politikailag igen tapasztalt és sokat látott kezed is, hogy ezzel a nyilvánvaló képzavarral éljek.

Előzmény: Lelkis Béla (4734)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.12 0 4 4735

A nekem intézett előző, hosszú hozzászólásodban valahol demagógiát emlegettél, meg csúsztatásokat.

Nos ennek tükrében olvasd el, mit írtál most.

Kívánja-e Ön, hogy Magyarországon akkumlátorgyárak épüljenek és idegen munkavállalók tízezreivel töltésk fel?

IGEN

NEM

Kívánja-e Ön, hogy Budapesten "minidubai" épüljön?

IGEN

NEM

Látod? Tudok én is ilyeneket. Szóval nem hiszem, hogy ennek van alja meg teteje. Vég nélkül írogathatnánk pro és kontra. De én inkább készülök a ma esti előadásomra, ahol vélhetőleg feltöltődöm egy kicsit.

Előzmény: Lelkis Béla (4734)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.12 -4 0 4734

Miért ne emlegessem?

Mit X-elnél be, ha kiírná a kormány, hogy a brüsszeli migránsimport törvények közül melyiket óhajtod finanszírozni közpénzből...???

1. Finanszírozod a migránstáborok több tízezer lakójának az ellátását , zsebpénzét, lakáshoz jutását, TB ELLÁTÁSÁT persze nekik ingyenesen

2. Fizetünk Brüsszelnek, hogy ezt a csőcseléket ne kelljen beengedni

MIT VÁLASZTANÁL?

Előzmény: In Lak'ech (4732)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.04.12 -1 1 4733

én már nem is vagyok, az ágyneműtartóból is csak nagyritkán merek kipislogni :)

Előzmény: Brewial Whore (4727)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!