World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Zka: a válasz nagyon egyszerű (sajnos nem az amit uncas ajánlott, mert az csak klán talikon történik:D) szövetségre léptünk egy hasonló kis létszámú guilddel:D
Dragonfly: voltam anno Azurkék Sárkánykarmos, majd Hungarian Knights, ezután alapitottuk meg a KRTN-t, amiböl azóta lett a Hungarian Kretens :D
Skacok mi volt a 17074es beírás, mert látom nagyon elszállt az agyatok tőle, de én sajna nem láttam a törlés elött (bruhahahaaaaaa) elöre is köcce:D szasztok:D:D:D
nagyjából annyi, hogy rejtőzködsz, megközelíted a kizsebelendőt és használod zsebelést (érdemes úgy beállítani az ikonokat, hogy látszódjon mikor lesz aktív) - ha mákod van, akkor nem vesz észre, ellenkező esetben meg megölöd jól. ...de nyilván lesz még itt valaki, aki érthetőbben le tudja írni ezt :]
vedd meg ezt, épp akciós: http://www.szakkonyv.hu/portal.aspx?/portal.aspx/product/show/04b3d134-57a9-4df0-9258-a4916152a1c1 bizti megtalálod benne a választ.
Végig olvastam a tegnapi beírásokat, és tényleg mulatságos:D Főleg a Te beírásod Chaina:D
Idehoztok egy olyan problémát, amit senki nem ismer! Azt gondoltátok itt majd igazságot találtok? Vagy csak tényleg azt szerettétek volna, ha az itteni csapat tesz igazat köztetek! Szerintem ennek semmi értelme! Miért nem lehet normálisan békében játszani?
Én a Nordrassil szerveren sajnos több guild szétbomlását végigéltem, és föleg az összeugrások voltak a bajok! Én nem szeretem Xet, de Ő is utálja Yt, de a csapat tegyen igazságot! Mi lett a vége? Mind a két embernek voltak támogatói, és elindult a bomlás! Elmondhatom, ma már egy olyan guildnek vagyok az egyik vezetője, ahol a baráticsapatszellem a fontos! Ja, és találtunk egy nagyon jóó megoldást, hogy ne kelljen más csapatokkal összeolvadni azért, mert nincs elég ember a játékhoz!
Én szórakozom, méghozzá nem is kicsit, látod ez az írásos kommunikáció egyik buktatója, ha nem használsz smile-t. :-) A tegnapi Tidewalker után a ventrin, na ott volt érzelem, ennyi tökölés után, amit rajta elő bírtunk vezetni. Ez itt nem érzelem, ez tudatos heccelés, csak Natika mindig beleszalad :-))
Tidewalkert meg utáálom, mire szépen beleálltunk a murlockritmusba, mindig közbejött valami. Hetek óta ennyi diosconnectet meg egyéb vacakság miatti kiesés nem láttam, nagyon perchesek voltunk vele. Mondjuk tegnap a legelső próbán minden sima, mindenki él és 50 % körül kifagy a maintank... aztán csak összehoztuk.
Hát nem tudom, mindent ennyire túlpörögsz, vagy tényleg ennyire komolyan veszed ezt a játékot? A szavid komoly érzelmekről tanúskodnak. Én mondjuk egyikőtöket sem ismerem, beleszólni sincs kedvem, de ha mindkettőtök azt mondja, hogy nem akar drámázni, akkor minek hozzátok a drámát ide a fórumra, ahol nem ismerjük a körülményeket? Csak a fröcsögés jön át, egyikőtök sem lesz szimpatikusabb tőle. Főleg Chaina (vagy Khes vagy tudomismár hány nickedet törölték, nyilván ők voltak a hülyék és drámáztak).
Amúgy meg grats a tidewalker killhez, inkább arról beszéljünk.
az a baj, hogy elég átlagos forgatókönyv.. mondhatni szappanopera
és igazán -kívülről- nem is lehet eldönteni ofc, hogy "ki a gyilkos" pláne, mert objektív info nem nagyon jön, csak az a némileg gyerekes vagdalkozás, miszerint "hazudsz! nem, te hazudsz!"
kívülről biztos szórakoztató, csak semmi értelme :)
bár alapvetően tartom magam a régi alapigazsághoz, miszerint az interneten vitatkozni olyan, mint nyerni a speciális olimpián, de ha igény van rá, folytatom :D
Mondjuk a legcsinosabb gyöngyszeme az előadásának az volt, amikor egy lélegzettel hülyézett le engem, mertszerinte én gyűlölködésből bünbakot keresek, majd köz9ölte, hoyg én vagyok a bűnös aki szétver egy guildet. Szerintem alapból zseniális előadást láthatunk, csemegézz visszafele popcornfogytáig :-))