Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.30 0 0 2612

"Tehát milyen formátumokat lehet vele lejátszani"

MPEG-4et eszik.

"és ez az iTunes tudja-e a nem megfelelő videóállományokat konvertálni?"

tudja, illetve az iTunes-hoz adott QuickTime.

Előzmény: Szila1 (2601)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.30 0 0 2611

"Meg nem mondom hogy hivjak a csatlakozot, 3 szines drot"

RCA.

"na ez nem ment bele a TV-be"

legtobb TVbe belemegy, nezz utana, hogy nincs-e egy lahajthato fedel a TVd elolapjan, ott szoktak lenni az audio in es az s-video csatlakozok.

"viszont volt otthon atalakito, ami igen."

na az meg a SCART, illetve RCA-SCART atalakito.

Előzmény: Sir Dan (2604)
bandikaa Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2610
jó kérdés...
akku kivesz (ha lehet), pár perc múlva visszatesz.
ha még mindig nem ismeri fel a szgép, nem indul el magától...

megdorgálni cipősarokkal, klopfolóval, úthengerrel... passz :(
Előzmény: ManUU (2609)
ManUU Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2609

hi

kösz. reset után mi légyen?

megy minden magától v okoskodnom kellene?

Előzmény: bandikaa (2608)
bandikaa Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2608
kidobni, és venni helyette iPodot :)

de komolyra fordítva a szót: RTFM, és keress valami resetelési lehetőséget, vagy ilyesmit.
Ha esetleg vmelyik online formában (is) megjelenő magazin a megrendelő, örülnék, ha a behalással kezdenéd a beszámolót :)
Előzmény: ManUU (2607)
ManUU Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2607

sziasztok

kaptam tesztelésre egy samsung yp-z5-öt.

otthon felmásoltam két albumot rá, aztán behalt. se kép se hang. semmire nem reagál. aksi messze nem volt a minimumon, s különben is fenn van az usb-n. most már fel sem ismeri a szgép (másik se).

mit lehet tenni? (azonkívül h holnap felhívom csamcsungot)

Szila1 Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2606

Oops... :)

Most nézem, hogy ez a progi teljes neve... félreértettem. Már meg is találtam, le is töltöttem! Köszi!

Előzmény: Szila1 (2605)
Szila1 Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2605

Köszi a gyors választ!

Úgy érted az iPod Convertert, hogy valami szoftver az iPod-hoz, ami 1xű módon megoldja a konvertálást, vagy valami kütyü? Ha progi, akkor tucc Vmi linket, ahonnan le tudnám tölteni? (Vagy rajta van az Apple oldalán?)

Tehát akkor elég az említett kábel, nem kell az egész hóbelebanc, amit az Apple oldalán AV Connection Kit-ként reklámoznak?

Tsá: Szila

Előzmény: Sir Dan (2604)
Sir Dan Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2604
En kint vettem hivatalos Apple kabelt $30-$40-ert. Meg nem mondom hogy hivjak a csatlakozot, 3 szines drot, na ez nem ment bele a TV-be, viszont volt otthon atalakito, ami igen. Nagyon szep kepe van!

A videohoz konverter kell, mpg4-be kell atalakitani a cuccot, az iTunes is tud valamit, de sokkal inkabb ajanlott az Videora iPod Converter.
Előzmény: Szila1 (2601)
Sir Dan Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2603
1. Csak pause van. Tok ugyanaz, mint a stop, nem forog a CD, nincs a fej a szalagon. De ki is kapcsolhatod az egeszet.

2. iTrip-rol korabban csomoszor volt szo, en is visszaolvastam. Van, aki szerint annyira nem fasza.
Előzmény: Eastblues (2597)
Sir Dan Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2602
Asszem a kovetkezoben lesz bluetooth, ilyet olvastam. Meretnovelesrol nem. Karacsonyra biztos lesz valami.
Előzmény: Blaxxx (2592)
Szila1 Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2601

Sziasztok!

Én is 0km-es iPod-os vagyok... tegnap vettem. Próbáltam a topic-ban rákeresni a témára, de nem volt találat (valószínűleg, én vagyok a béla). Szóval érdekelne engem ez a videó kivezetése TV-re, de az Apple oldalán említett "iPod AV Connection Kit"-ért soknak érzem a 100$-t. Valószínűleg ez itthon akár 170-200$-t is kóstálhat ismerve a hazai boltok mohóságát.

Szóval, létezik-e valami olcsóbb megoldás, illetve a kábelen kívül van-e még valami, ami elengedhetetlen a csatlakoztatáshoz?

A másik problémám az, hogy próbáltam kisebb videókat feltölteni a masinára, de folyton dumált, hogy nem megfelelő a formátum, és hogy "itt egy link, mit csinálj...". Sajnos elbénáztam valamit, és nem dobja már fel a linket.

Tehát milyen formátumokat lehet vele lejátszani, és ez az iTunes tudja-e a nem megfelelő videóállományokat konvertálni?

Szép napot!: Szila

Eastblues Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2600

Sziasztok !

Közben az egész délutánt az iPod-om tanulmányozásával töltöttem, és megfejtettem az iTrip-et is! Annyira jó, hogy el sem tudom mondani. Most is ez szól a RÁDIÓBAN !!! Feltettem a dalokat az iPod-ra, rányomtam az iTrip-et, és beállítottam egy sima FM rádión (akár autóban is használható ! ) a 87.95-re és olyan tisztán szól, mint bármelyik rádióműsor !!! Az a lényeg, hogy a rádió közelében legyen ! Akár házibulit is lehet vele rendezni a nálad lévő dalokból. Besz@rok a gyönyörtől. ( ja és nem az Apple reklámembere vagyok :)  )

Mindenkinek szép napot !       Eastman.

http://www.macbolt.hu/itrip/

-Gaby- Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2599

Hú! Nagyon rosszak vagytok!!! ;) Visszamenőleg olvasgatom a fórumot (még csak novembernél járok), és már annyira meghoztátok a kedvem, hogy nem bírok magammal, amíg megjön az ipodom! :D Még 2 hetet kell várnom, hogy megérkezzen a "Nagy Almából"! :( Az nagyon sok! Mind1! Addig próbálok előre okosodni. :)

Ha van kedvetek, írhatnátok egy-két hasznos tanácsot, amire érdemes mindenképp odafigyelni (30Gb-os Video esetében)!

Köszönöm!

Sziasztok!

Simulacrum Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2598
1. Nincs, de idővel kikapcsol, ha pausen van.
Előzmény: Eastblues (2597)
Eastblues Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2597

Sziasztok!

Mint korábban írtam, nincs leírásom az iPod-omról, és lenne egy-két hülye kérdésem... Türelmes válaszokat várok...

1. Hol a Stop gomb az iPod-on ? Csak Pause-t találok, és így a dalok (ha nem használom a cuccot) akár órákig pausén állnak. Nem mintha zavarna, csak én nem érteni...

2. Valaki ismeri az iTrip-et ? Elméletileg rá lehet hangolni egy sima FM rádióra, s azon keresztül hallgathatod a zenéid. Kaptam egy ilyen cuccot is, de ez sem műkszik.  

Üdv: Eastman.

RogerWilco Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2596
Szvsz van az audioland alatt valamilyen fejhallgatós topic, ha nagyon profi válaszokat akarsz :-))
Előzmény: Big Head (2594)
Big Head Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2595
ok, visszaolvastam :)
Big Head Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2594
Ja meg akarok venni mostanában vmi nagyon basszus fejhallgatót. tippek?
Big Head Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2593

Na beszart a szeptemberben (USA-ban) vett iPod-om fülese, vihetem az apple centerbe :(

Vkivel történt már hasonló? Kicserélik simán, vagy kötik az ebet a karóhoz?

Blaxxx Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2592
Mikor jön ki új iPod??? :))
Ezt a Videos iPodot :D már kezdem unni... :PP
Pedig már mindent kihoztam belőle...

Gondolom karácsonyig úgyse dobnak ki még egy ilyen kaliberű változatot...
Nincs még tervbe a 80GB-os?? Nekem túl nagy a csend...
bandikaa Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2591
ok, nyertél :)
Előzmény: RogerWilco (2590)
RogerWilco Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2590
Na de csak neked :-))

Announced in July 2004, the iPod (Click Wheel) was thinner, lighter, and cheaper than its predecessor. It also featured a redesigned hardware interface, based on the successful Click Wheel interface used for the iPod mini.

Apple history
Előzmény: bandikaa (2583)
RogerWilco Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2589
Nézd meg a dátumokat - a minié már a 6 gigásra vonatkozik (2005 április - onnantól kapható a 6 gigás), a cw 2004 novemberi, viszont a 4 gigás mini már 2004 április 1-től volt kapható, és azon volt először cw.
Előzmény: bandikaa (2583)
p.geri Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2588
Ha itthon veszed, akkor a garijegyben van egy pár infó magyarul(legalábbis az enyémben van). De kérdezz itt a fórumon, és megpróbálunk segíteni(ha nem is én, de a nálam képzettebbek, remélem). JA, egy kis + infó, a csütörtökön kicserélt, új fülhallgatóm jobb oldala kezdett el recsegni. Lehet, hogy megint kicseréltetem, és utána eladom
Előzmény: -Gaby- (2586)
Skywalker. Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2587

Leírás nem is kell hozzá, türelmetlen voltam, inkább magamtól jöttem rá mindenre...

Csak resetelni nem tudtam, de azt meg megkérdeztem itt a topicban. :)

Előzmény: -Gaby- (2586)
-Gaby- Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2586

:D Köszönöm szépen a segítségeteket! Nagyon kedves Tőletek!!!

Úgy tűnik, kénytelen leszek megküzdeni az angol verzióval. Csak mivel nem 100%-os a tudásom, gondoltam magyarul egyszerűbb lesz... (mert szeretném teljes mértékig kihasználni a lehetőségeit!) :)

Hú, már alig várom, hogy megérkezzen...! :D

Köszi még1x!

Legyen szép napotok!

Keksz.net Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2585
en Svajcban vettem ott is igy volt
tenyleg tud "magyarul" igy is, de egy helyen van egy hiba, a videoknal a Podcast-nal :D
(nincs nalam, nem tudok idezni)
Előzmény: Skywalker. (2584)
Skywalker. Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2584

Én úgy tudom, h minden országban egyforma kiszerelésben kapható.

Én itthon vettem és ha jól emlékszem, nekem sincs magyar leírásom.

Amúgy leírás sincs, CD-t adnak hozzá, azon ott van minden pdf-ben asszem. De mintha magyar nem lett volna... De az is lehet, h rosszul emlékszem.

Viszont maga a kütyü fog tudni magyarul, ez tuti, bárhol vásárolod meg! :)

Előzmény: -Gaby- (2581)
bandikaa Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2583
tényleg?

akkor hogy került ki régebben a cw-s pod manualja, mint a minié?

iPod mini Manuals
iPod mini Manuals. This article provides lists of manuals for iPod mini available in PDF format. iPod mini Manuals. Language, Part No. Description, Manual. ...
2005-04-06
— Document No. 93569

iPod (Click Wheel) Manuals
iPod (Click Wheel) Manuals. This article provides lists of manuals available in PDF format. ... iPod (Click Wheel) Manuals. Language, Part No. Description, Manual. ...
2004-11-17
— Document No. 32514

http://search.info.apple.com/index.html?start=50&num=10&q=ipod&search=Go&lr=lang_en&sort=date:D:S:d1&type=kmanual
Előzmény: RogerWilco (2582)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!