Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
de komolyra fordítva a szót: RTFM, és keress valami resetelési lehetőséget, vagy ilyesmit. Ha esetleg vmelyik online formában (is) megjelenő magazin a megrendelő, örülnék, ha a behalással kezdenéd a beszámolót :)
otthon felmásoltam két albumot rá, aztán behalt. se kép se hang. semmire nem reagál. aksi messze nem volt a minimumon, s különben is fenn van az usb-n. most már fel sem ismeri a szgép (másik se).
mit lehet tenni? (azonkívül h holnap felhívom csamcsungot)
Úgy érted az iPod Convertert, hogy valami szoftver az iPod-hoz, ami 1xű módon megoldja a konvertálást, vagy valami kütyü? Ha progi, akkor tucc Vmi linket, ahonnan le tudnám tölteni? (Vagy rajta van az Apple oldalán?)
Tehát akkor elég az említett kábel, nem kell az egész hóbelebanc, amit az Apple oldalán AV Connection Kit-ként reklámoznak?
En kint vettem hivatalos Apple kabelt $30-$40-ert. Meg nem mondom hogy hivjak a csatlakozot, 3 szines drot, na ez nem ment bele a TV-be, viszont volt otthon atalakito, ami igen. Nagyon szep kepe van!
A videohoz konverter kell, mpg4-be kell atalakitani a cuccot, az iTunes is tud valamit, de sokkal inkabb ajanlott az Videora iPod Converter.
Én is 0km-es iPod-os vagyok... tegnap vettem. Próbáltam a topic-ban rákeresni a témára, de nem volt találat (valószínűleg, én vagyok a béla). Szóval érdekelne engem ez a videó kivezetése TV-re, de az Apple oldalán említett "iPod AV Connection Kit"-ért soknak érzem a 100$-t. Valószínűleg ez itthon akár 170-200$-t is kóstálhat ismerve a hazai boltok mohóságát.
Szóval, létezik-e valami olcsóbb megoldás, illetve a kábelen kívül van-e még valami, ami elengedhetetlen a csatlakoztatáshoz?
A másik problémám az, hogy próbáltam kisebb videókat feltölteni a masinára, de folyton dumált, hogy nem megfelelő a formátum, és hogy "itt egy link, mit csinálj...". Sajnos elbénáztam valamit, és nem dobja már fel a linket.
Tehát milyen formátumokat lehet vele lejátszani, és ez az iTunes tudja-e a nem megfelelő videóállományokat konvertálni?
Közben az egész délutánt az iPod-om tanulmányozásával töltöttem, és megfejtettem az iTrip-et is! Annyira jó, hogy el sem tudom mondani. Most is ez szól a RÁDIÓBAN !!! Feltettem a dalokat az iPod-ra, rányomtam az iTrip-et, és beállítottam egy sima FM rádión (akár autóban is használható ! ) a 87.95-re és olyan tisztán szól, mint bármelyik rádióműsor !!! Az a lényeg, hogy a rádió közelében legyen ! Akár házibulit is lehet vele rendezni a nálad lévő dalokból. Besz@rok a gyönyörtől. ( ja és nem az Apple reklámembere vagyok :) )
Hú! Nagyon rosszak vagytok!!! ;) Visszamenőleg olvasgatom a fórumot (még csak novembernél járok), és már annyira meghoztátok a kedvem, hogy nem bírok magammal, amíg megjön az ipodom! :D Még 2 hetet kell várnom, hogy megérkezzen a "Nagy Almából"! :( Az nagyon sok! Mind1! Addig próbálok előre okosodni. :)
Ha van kedvetek, írhatnátok egy-két hasznos tanácsot, amire érdemes mindenképp odafigyelni (30Gb-os Video esetében)!
Mint korábban írtam, nincs leírásom az iPod-omról, és lenne egy-két hülye kérdésem... Türelmes válaszokat várok...
1. Hol a Stop gomb az iPod-on ? Csak Pause-t találok, és így a dalok (ha nem használom a cuccot) akár órákig pausén állnak. Nem mintha zavarna, csak én nem érteni...
2. Valaki ismeri az iTrip-et ? Elméletileg rá lehet hangolni egy sima FM rádióra, s azon keresztül hallgathatod a zenéid. Kaptam egy ilyen cuccot is, de ez sem műkszik.
Announced in July 2004, the iPod (Click Wheel) was thinner, lighter, and cheaper than its predecessor. It also featured a redesigned hardware interface, based on the successful Click Wheel interface used for the iPod mini.
Nézd meg a dátumokat - a minié már a 6 gigásra vonatkozik (2005 április - onnantól kapható a 6 gigás), a cw 2004 novemberi, viszont a 4 gigás mini már 2004 április 1-től volt kapható, és azon volt először cw.
Ha itthon veszed, akkor a garijegyben van egy pár infó magyarul(legalábbis az enyémben van). De kérdezz itt a fórumon, és megpróbálunk segíteni(ha nem is én, de a nálam képzettebbek, remélem). JA, egy kis + infó, a csütörtökön kicserélt, új fülhallgatóm jobb oldala kezdett el recsegni. Lehet, hogy megint kicseréltetem, és utána eladom
:D Köszönöm szépen a segítségeteket! Nagyon kedves Tőletek!!!
Úgy tűnik, kénytelen leszek megküzdeni az angol verzióval. Csak mivel nem 100%-os a tudásom, gondoltam magyarul egyszerűbb lesz... (mert szeretném teljes mértékig kihasználni a lehetőségeit!) :)
en Svajcban vettem ott is igy volt tenyleg tud "magyarul" igy is, de egy helyen van egy hiba, a videoknal a Podcast-nal :D (nincs nalam, nem tudok idezni)
akkor hogy került ki régebben a cw-s pod manualja, mint a minié?
iPod mini Manuals iPod mini Manuals. This article provides lists of manuals for iPod mini available in PDF format. iPod mini Manuals. Language, Part No. Description, Manual. ... 2005-04-06 — Document No. 93569
iPod (Click Wheel) Manuals iPod (Click Wheel) Manuals. This article provides lists of manuals available in PDF format. ... iPod (Click Wheel) Manuals. Language, Part No. Description, Manual. ... 2004-11-17 — Document No. 32514